Menu

Hypotheekadviseur niet te bereiken

HYPOTHEEKADVISEUR OF BANK ONBEREIKBAAR

HYPOTHEEKADVISEUR OF BANK ONBEREIKBAAR

Huis gezien en misschien al een woning gekocht maar uw hypotheekadviseur of bank is niet bereikbaar of slecht te bereiken? U heeft vragen maar u kan slecht contact krijgen met de hypotheekadviseur of zelfs de aankoopmakelaar. Door de complexiteit van hypotheken en de schaarste van huizen heeft u dringend behoefte aan meerdere contactmomenten per dag, u wil ook z.s.m. weten hoeveel u kan lenen.

Hypotheekadviseur onbereikbaar

Een niet te bereiken hypotheekadviseur betekent dat u later in de week heel veel hypotheekinformatie in één keer ontvangt. Wellicht zit u in een aankoopproces, onderhandelingen kunnen niet stoppen. De bank waar u bankiert of de hypotheekadviseur die uw zaken zou behartigen is onbereikbaar. Ik ga u uitleggen waarom bereikbaarheid belangrijk is en dat meerdere contactmomenten i.v.m. hypotheek en aankoop belangrijk zijn.

Waarom bereikbaarheid hypotheekadviseur belangrijk is

Altijd bereikbaar hypotheekadviseur LexWonen

Altijd bereikbaar hypotheekadviseur LexWonen

Eigenlijk te stom voor woorden maar kijk even of u dit probleem ook zo voelt. U heeft een huis gezien of gekocht en eigenlijk wilt u weten:

  • Wat is de waarde van het huis?
  • Hoe onderhandelen en ontbindende voorwaarden
  • Moet ik hoger bieden dan de vraagprijs?
  • Hoe hoog wordt taxatie?
  • Hoeveel eigen geld heb ik nodig voor de hypotheek?

Slechte bereikbaarheid adviseur betekent dat u dus alle informatie 1 of 2 dagen later krijgt. Dus erg veel info op een bepaald moment kan nooit transparant zijn.

Hoeveel kan ik maximaal bieden?

Het is niet alleen uw inkomen wat belangrijk is voor de hypotheekaanvraag maar ook de waarde van een huis. Stel nu dat u een bod uitbrengt van € 300.000,- maar de woning is eigenlijk € 10.000,- minder waard dan de vraagprijs? U zal dan spaargeld extra mee moeten nemen. Bereikbaarheid hypotheekadviseur is belangrijk.

Om te kunnen kopen moet u ook snel op een huis overbieden anders gaat een ander met de woning er vandoor.

Uiteraard wilt u de aangepaste hypotheeklasten weten per maand.

Hoe werkt LexWonen

LexWonen hypotheekadviseur en aankoopmakelaar, 7 dagen per week bereikbaar van 04.15 uur tot 21.15 uur. Als u een vraag heeft op vrijdag avond dan heeft u binnen 5 minuten antwoord. Nog snel een hypotheekvraag op zondag? Onze taxateurs waar wij dagelijks mee werken, het kadaster en onze eigen database staan tot uw beschikking. Alles op basis van no cure no pay.

Overzicht wat alles kost

Overzicht van alle kosten

Overzicht van alle kosten

Door goede bereikbaarheid meer kans en rust

Omdat Lex Wonen altijd bereikbaar is kan u snel denken, handelen en beslissen.  Huizen zijn zo weg, u moet alles weten over ontbindende voorwaarden zodat u dit tijdens het bod kan mededelen. Het kan zijn dat u een specifieke vraag heeft omdat u in een specifieke hypotheeksituatie zit. Hypotheekadvies is behoorlijk uitgebreid en wij kunnen u vertellen dat een hypotheekadviseur niet alles weet.

Specifieke hypotheekvragen? Er is altijd een hypotheekadviseur bereikbaar die u snel helpt, geen dagen wachten maar direct contact over uw persoonlijke situatie. Kijk ook eens naar de reviews.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button