Menu

Hypotheekadviseur Utrecht

Hypotheekadviseur Utrecht kost voor starters ‚ā¨ 995,- aan hypotheekadvies. Lexwonen.nl is de goedkoopste hypotheekadviseur van de regio Utrecht als u de eerste woning koopt.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Ik wil GRATIS het ‚ÄėOverbieden huis‚Äô whitepaper ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hypotheekadviseur Utrecht
Hypotheekadviseur Utrecht

 

Een hypotheekadvies in Utrecht moet aan meer eisen voldoen om toch een huis te kunnen kopen. De woningprijzen zijn daar omhoog geschoten maar staan sinds mei 2022 onder druk. De huizenmarkt staat daar niet meer op zijn kop. Hoe kan u een huis kopen in Utrecht? Met maximaal 4 inkomens moet u in Utrecht  wel een huis kunnen kopen. Iedereen eigenaar en met zijn allen onder een dak wonen. Hypotheekleads van Lexwonen willen antwoord op al hun vragen. Tevens regelen wij bieden met zekerheid waardoor u veilig zonder ontbindende voorwaarden kan kopen.

Hypotheekadvies Utrecht

Hypotheekadvies Utrecht begint met het bepalen van uw maximale hypotheek. Wilt u graag een ander huis kopen huis kopen dan zal u behoorlijk over de brug moeten komen want de huizen kosten daar serieus geld. Welke bank heeft de laagste hypotheekrente en bij welke bank kan u met 4 inkomens kopen. Als u te weinig verdiend dan is er nog een andere oplossing, een huis kopen samen met ouders. Samen dus in 1 hypotheek.

Hoe kan ik met minder eigen geld een huis kopen in Utrecht?

Let goed op hoe wij u gaan helpen met een hypotheek in Utrecht. U weet al lang dat u in Utrecht snel moet handelen. Als u 1 nacht nadenkt dan is de woning al weg. Sterker nog, soms is het huis drie keer verkocht. Het is dus van te voren belangrijk dat u uw financi√ęle plaatje kent. Mijn klanten weten exact hun kansen en mogelijkheden.

Documenten  verzamelen in juiste volgorde

Als u een huis wil kopen in Utrecht dan willen wij eerst dat u de boel verzameld zodat u na die tijd u slag kan slaan.
REGEL DE VOLGENDE DOCUMENTEN:

BKR overzicht

Werkgeversverklaring

UWV verzekeringsbericht onder mijn arbeidsverleden downloaden(pdf).

Salarisstrook

Maandoverzicht betaalrekening waar salaris op wordt gestort.

Door een combinatie van kadastraal prijzenonderzoek woningen, bepalen van de maximale hypotheek, maximale financiering woonkrediet en onderhandelingen heeft u wellicht minimaal spaargeld nodig om woning te kopen.

Wel is het zo dat uw hypotheek ruim moet passen bij uw inkomen. Even een voorbeeld. Op inkomen kan u ‚ā¨ 300.000,-¬† ¬† aan hypotheek ontvangen maar u koopt een woning van ‚ā¨ 240.000,-
In dit geval behoort uw hypotheek in Utrecht tot de mogelijkheden.

Stel dat u op uw inkomen ‚ā¨ 300.000 kan lenen maar u zoekt een huis van ‚ā¨ 275.000,-. Het is dan 99% zeker dat u geen huis kan kopen tenzij u zelf ‚ā¨ 25.000 aan spaargeld heeft.

Passende hypothecaire lening in Utrecht

HOEVEEL HYPOTHEEK KAN IK KRIJGEN?

Het vinden van een passende hypotheek is niet eenvoudig. Door een hypotheekspecialist Utrecht in te schakelen maakt u het een stuk makkelijker en leuker voor uzelf. Want het kopen van een eigen huis, moet dat niet vooral een mooie ervaring zijn? Bij Lex van de Straat Wonen helpen we u graag. Wij zorgen ervoor dat u een hypotheek vindt die bij u past. Met maximaal 4 inkomens moet er toch een mooi huis haalbaar zijn in de regio Utrecht.

BKR toets Utrecht

Wilt u een huis kopen in Utrecht dan willen wij altijd dat u een BKR toets uitvoert. Stel dat u een roodstand mogelijkheid heeft en mobiele abonnementen. Alles staat gewoon in de BKR. Op deze wijze kan u veel minder lenen. Hierdoor gebeurd het vaak dat een hypotheek niet past. Wij willen u exact vertellen wat uw maximale hypotheek bedraagt. Mocht er n.a.v. een BKR toets reden zijn voor aanvullend onderzoek dan geven wij dat aan u door. Het gebeurd regelmatig dat oude leningen niet zijn verwijderd in de BKR.

‚ÄčHypotheekadviseur Utrecht en eigen huis

Een eigen woning kopen bestaat niet alleen uit het afsluiten van een hypotheek. Het begint met het vinden van een geschikte woning die niet teveel boven de marktwaarde wordt verkocht.¬†Wilt u graag hypotheekadvies op maat of kunt u wel wat hulp gebruiken bij de aankoop van een eerste eigen huis? Neem dan contact met ons op. Bij Lex Wonen zetten we onze financi√ęle kennis graag in om u te kunnen helpen bij de aankoop van uw eerste huis. We horen graag van u hoe we u als hypotheekadviseur¬†Utrecht van dienst kunnen zijn bij het afsluiten van uw hypotheek, de aankoop van uw eerste of tweede woning. Veel leads willen antwoorden op hun vragen met betrekking tot vragen over een huis kopen in Utrecht.

Call Now Button