Menu

Hypotheekgesprek

Hypotheekgesprek 7 dagen per week gratis

Hypotheekgesprek 7 dagen per week gratis

Is het eerste hypotheekgesprek gratis? Alle hypotheekgesprekken zijn gratis. Hypotheekinformatie is complex en wij begrijpen dat u regelmatig behoefte heeft aan een gesprek met ons. Complexiteit is niet eens zo zeer de hypotheek zelf maar de combinatie hypotheek en woningwaarde. In 1 gesprek heeft u niet genoeg antwoorden.

U wil de woningwaarde weten en ook de prijs wat u moet bieden op een huis. LexWonen kan u 7 dagen per week bellen tot 21.15 uur, alleen dan is het voor u begrijpelijk zodat u de juiste volgorde weet. Praat over hypotheken als over uw vakantie. Bereken eerst hoeveel u kan lenen en vraag GRATIS een indicatie wat u moet bieden op uw droomhuis.

Ik wil een indicatie wat ik moet bieden voor de volgende woning:

  • Hidden

  • Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hypotheek geregeld na veel gesprekken

Hypotheek geregeld na veel gesprekken

Hypotheekgesprekken volgen indien u dat wenst daarna. Kijk ook eens op de homepagina van LexWonen.

Hypotheekgesprek gratis

Alle hypotheekgesprekken zijn gratis. Het is onmogelijk om in 1 gesprek een beslissing te nemen wie uw hypotheek mag regelen. Ik ga u vertellen dat de hypotheek op zich zelf het probleem niet is in deze lastige tijd. Het is de prijs die u moet betalen voor een huis. Wij kunnen dat niet in 1 of 2 telefonische gesprekken afraffelen.

Het is toch logisch dat uw maximale hypotheek nooit meer mag zijn dan de waarde van een huis? U leent toch geld voor een huis? Dus u hoeft maar met 1 ding rekening te houden, de waarde van een huis. Gaat de aankoop niet door dan heeft u aan ons ook geen kosten.

Hypotheekgesprek en woningwaarde gesprek zijn verbonden

Gesprek over hypotheek en maandlasten

Gesprek over hypotheek en maandlasten

Gesprekken over hypotheek en woningwaarde zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. U krijgt geen hypotheek als u een huis koopt boven de woningwaarde tenzij u eigen geld heeft of overwaarde. Hier zijn meerdere hypotheekgesprekken voor nodig. In al deze gesprekken en mails worden behandeld:

  • Hoeveel hypotheek is mogelijk
  • Wat staat er in de bkr over mijn kredieten
  • Is de werkgeversverklaring goed
  • Wat is de woningwaarde
  • Hoeveel moet ik overbieden op een huis
  • Wat zijn de hypotheeklasten per maand

Hoeveel hypotheekgesprekken zijn er nodig

Schrik niet, er zullen zeker 20 tot 50 financiële gesprekken volgen. Veel per telefoon en de mail en 1 keer hier bij ons op kantoor. Het aantal hypotheekgesprekken is uiteraard afhankelijk van het aantal woningen waar wij mee bezig zijn.

Vaak willen klanten verbouwen en passende maandlasten willen weten. Vervolgens meestal een aanpassing omdat er meer of minder verbouwd wordt. Al deze gesprekken hebben te maken met hypotheek en het bieden op een huis.

Na hypotheekgesprek bod op huis

Als het hypotheekgesprek en de inventarisatie geweest is volgt het bod. LexWonen helpt u met het bod, taxatieaanvraag, de hypotheek en de notaris. Uiteraard zal de koopakte ook door ons bekeken worden. Gesprek met makelaar en eventueel notaris zijn belangrijk. Weten hoeveel hypotheek u kan krijgen?

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Laagste hypotheeklasten

Lees meer
Call Now Button