Menu

Hypotheektarieven

Hier vindt u de hypotheektarieven voor het afsluiten van een hypotheek en het hypotheekadvies. Alle hypotheekverstrekkers en hypotheekadviseurs hebben een dienstverleningsdocument waar alle tarieven vermeld staan. Lexwonen heeft de laagste hypotheektarieven welke inclusief het aankooptarief zijn van een woning.

Hypotheektarieven

Hypotheektarieven

  1. Startershypotheek eerste huis 1 persoon € 995,-
  2. Startershypotheek eerste huis 2 personen € 1.495,-
  3. Startershypotheek eerste huis 3 personen € 3.000,-
  4. Startershypotheek eerste huis 4 personen € 4.000,-.

Bovenstaande hypotheektarieven zijn onder voorbehoud en afhankelijk  van uw situatie. Het is inderdaad mogelijk om een huis te kopen met 3 of 4 personen vandaar de startershypotheek eerste huis tarief van 3 of 4 personen. Kijk voor dit soort prijzen en voorbeelden op huis kopen met ouders tot 4 personen.

Hypotheektarieven en aankoopbemiddeling

Tarief 2 tot en met 4 zijn inclusief hulp bij aankoop. Huis op het oog en weten wat je moet bieden gezien de huidige woningmarkt? Lexwonen maakt voor u een biedcertificaat. Hypotheektarieven en aankooptarieven zijn de goedkoopste tarieven van Nederland. Gratis biedcertificaat voor een bod krijgt u er bij.

Tarieven hypotheekrente bekijkenHypotheektarieven van geldverstrekkers

Grote geldverstrekkers en hypotheekadvieskantoren hanteren tarieven van € 1.437,- tot € 3.550,-.  Wilt u ook nog een aankoopmakelaar inschakelen dan tel daar minimaal € 1250,- tot € 5.000,- bij op. Tarieven aankoopmakelaars bedragen ongeveer 1% van de koopsom van een huis.

All-in hypotheektarief & aankooptarief starter

Voorbeeld van Michiel uit Veenendaal. Maximale hypotheek op inkomen bedroeg € 390.000,-. Samen hebben wij aangekocht een appartement op het Zuiderkruis te Veenendaal voor € 245.000,-. Omdat taxatiewaarde € 250.000,- bedroeg kon Michiel de kosten koper meefinancieren. Michiel is alleenstaande starter en betaalde  het tarief van € 1.295,- voor de aankoop en hypotheek.

Ik wil een indicatie wat ik moet bieden voor de volgende woning:

  • Hidden

  • Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Welke hypotheektarieven hanteren jullie voor een starter die een huis wil kopen met een startershypotheek?

Hypotheekaanvraag van één starter vanaf € 995,- . Voor de aankoop woning, biedcertificaat, woningwaarde check, regelen taxateur, check koopakte komt daar € 300,- bij. Starterstarieven vanaf 2 personen zitten alle kosten van de aankoop woning verwerkt. U bespaart hiermee ongeveer € 2.500,- tot € 4.000,-. Uiteraard mag u ook zelf de aankoop van een huis doen. Lees alles over hypotheektarieven op deze pagina.

Hoe kan het dat jullie de laagste hypotheektarieven hanteren in heel Nederland voor de startershypotheek en de aankoop woning?

De hypotheektarieven en aankooptarieven zijn laag via lexwonen omdat wij:
1. werken vanuit huis waardoor lage kosten
2. rechtstreekse aansluiting bij intermediairs en alle 72 geldverstrekkers
U kan heel eenvoudig van alle hypotheekadviseurs en geldverstrekkers de hypotheektarieven inzien. Zoek bijvoorbeeld in Google op: ” dienstverleningsdocument ABN-AMRO. U komt direct op de juiste pagina waar de hypotheektarieven keurig vermeld staan. Op deze wijze kan u van iedereen de hypotheektarieven opvragen. Lees alles over de laagste hypotheektarieven en hypotheekrentes op deze pagina.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Startershypotheek Groningen

Lees meer
Call Now Button