Menu

Hypotheekvraag via WhatsApp

Via Lex Wonen kan u een hypotheekvraag via WhatsApp stellen. Vrijwel direct ontvangt u antwoord terug. Bereken eerst voor hoeveel geld u een hypotheek kan krijgen met maximaal 4 personen, wellicht is hierdoor uw vraag gedeeltelijk al beantwoord.

Hypotheekvraag via WhatsApp beantwoorden

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Bereken hypotheek en ontvang direct online gratis waardebepaling aan te kopen huis,


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hypotheekvraag via WhatsApp

Hypotheekvraag via WhatsApp

Welke hypotheekvragen staan in de top 5

Via WhatsApp zijn de volgende vragen het meest gesteld.

  • Ik heb niet genoeg eigen geld om een huis te kopen
  • Ik begrijp de koopakte niet helemaal
  • Kan ik een huis kopen terwijl ik geen vaste baan heb?
  • Kan ik ook met mijn ouders een huis kopen?

Eigen geld in hypotheek

Een huis kopen zonder eigen geld kunnen wij regelen als u de woning aankoopt onder de marktwaarde.

Wat staat er in de koopakte

U begrijpt de koopakte niet? Ik kan hier wel 100 mogelijke problemen weergeven maar daar bent u niet mee gebaat. Vraag altijd schriftelijk aan een makelaar wat er bedoel wordt met een zin in de koopakte. U moet de koopakte pas gaan tekenen als het gehele hypotheekproces duidelijk is.

Ik heb geen vaste baan, kan ik een huis kopen?

Net van werkgever veranderd en geen vast dienstverband. Ook geen intentieverklaring mogelijk. Ga naar de website van het UWV en inloggen met uw DigiD.  Ga via uw persoonlijke omgeving doorklikken naar het arbeidsverleden. U vindt daar een pdf met een verzekeringsbericht. Dit verzekeringsbericht kan u ons mailen, u hoort dan uw maximale hypotheek. Hypotheekvragen betreffende maximale hypotheek worden het meest gesteld.

Kan ik een hypotheek afsluiten met mijn ouders?

Samen met ouders een huis kopen is mogelijk waardoor u enorm veel kan kopen. Zelfs met maximaal 4 familieleden kan u een huis kopen. Steeds vaker vragen mensen naar de mogelijkheden om met meerdere mensen te kopen.

Stel uw hypotheekvraag via WhatsApp en ontdek de snelle antwoorden op uw vragen.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button