Menu

Ik zoek een huis maar het is een ramp

Ik zoek een huis maar het is een ramp

Ik zoek een huis maar het is een ramp

Je zoekt een huis maar het is een ramp om te huren of te kopen. Je staat overal ingeschreven maar er is gewoon te weinig. Wachttijden van 10 jaar is gebruikelijk en dan nog zijn er velen die voorrang hebben. Ook een huis kopen houd al snel op omdat je tegenwoordig veel moet verdienen en veel eigen geld nodig hebt. Wellicht heb je ooit wat bezichtigd maar werd je niet blij. Velen hebben wel bezichtigd maar konden zelfs met een beetje overbieden niet kopen. Sinds 2021 rijzen de prijzen de pan uit. Ik zoek een woning maar hoe nu verder?

Alternatief huis zoeken

Lexwonen heeft zich al jaren verdiept in een huis kopen met 3 of 4 personen. Het is wel zaak dat je zeker weet dat ook daadwerkelijk iedereen daar blijft wonen. Koop je met 4 dan ook ingeschreven staan op dat adres. Kijk op de homepage van lexwonen waar je hypotheken vind met ouders, vrienden, broer of zus en of met bekenden. Ook informatie over huis kopen van grootouders of ouders is mogelijk.

Met 3 of 4 personen heb je méér kans op een huis. Wel moet je zeker weten dat je gelijk gestemde mensen hebt waar je mee koopt. Gaan mensen de woning verlaten dan past de hypotheek niet meer. Ook de overwaarde moet verdeeld worden en die zit in de stenen.

WIl jij informatie over het kopen van een huis met meerdere personen? Informeer bij Lexwonen. Let op, huurwoningen kunnen wij u niet mee helpen.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button