Menu

Jongeren hypotheek

Jongeren hypotheek

Jongeren hypotheek

Nooit gedacht dat een jongeren hypotheek bestond? Net zoals een seniorenhypotheek bestaat is er ook een hypotheek voor jongeren. Ben jij een jonge starter die zijn eerste huis koopt? Lees alles wat je moet weten over jouw jonge startershypotheek, wat je zou moeten bieden en wat je kan lenen.

Laagste Hypotheekrentes (1)

Goedkoopste en duurste hypotheekverstrekkers

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Ik wil GRATIS het ‘Overbieden huis’ whitepaper ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Eerste hypotheek voor jongeren

Eerste hypotheek voor jongeren

Hypotheek voor jongeren

Het kenmerk van een jongeren hypotheek is het feit dat je deze in 30 jaar mag aflossen. Het hoeft niet, ik zou het maar wel doen. Koop je een huis als jongere huizenzoeker tot 35 jaar dan hoef je geen 2% overdrachtsbelasting te betalen als je een huis koopt tot € 440.000,-. Dit scheelt jou zo’n € 7.000,-  tot € 8.000,-. Lexwonen helpt jongeren aan een lening en met de aankoop van een woning.

Biedcertificaat belangrijk voor jongere kopers

Zorg er voor dat je met een biedcertificaat op stap gaat. Lexwonen helpt jonge huizenkopers met een gratis biedcertificaat. Hier staat vermeld wat je maximaal kan lenen, jouw bkr en het eigen geld. Ook staat hier vermeld welke taxatiewaarde jij als koper vanuit gaat. Op deze wijze kiezen verkopende makelaars eerder voor jou als jonge huizenkoper. Doorstromers zijn vaak oudere woningbezitters en die hebben overwaarde. De overwaarde gebruiken hun om beter te kunnen kopen of bieden. Er is maar een recept voor. Laat zien wat jij hebt en hoe jij het doet via Lexwonen.

Jongeren met een biedcertificaat wordt de woning gegund als je er maar werk van maakt. Lexwonen doet vele jongeren hypotheken per week en weet exact hoe het werkt. Het biedcertificaat wordt kosteloos gemaakt als wij de hypotheek regelen. Ben jij een jonge starter? Een Startershypotheek voor € 995,- en wij helpen jou.

 

Wat moet ik mij voorstellen bij een jongeren hypotheek voor € 995,- ?

Een jongeren hypotheek voor jonge huizenkopers gaat veel sneller dan een hypotheek voor doorstromers. Dat betekent dat wij om die reden het goedkoopste tarief voor de hypotheek kunnen geven. Verder kunnen wij u begeleiden met de aankoop en hypotheek. Lees alles als jij je eerste huis koopt.

Ik ben een jongere huizenzoeker en ik heb een huis gevonden, wat moet ik nu doen?

Vraag aan de werkgever een werkgeversverklaring op en ga naar bkr.nl. Vraag hier de bkr gegevens op. Bereken op deze pagina wat u kan lenen en lees hoe verder te handelen als jongere huizenkoper.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Huis bouwen en aannemer niet betalen

Lees meer
Call Now Button