Menu

Juiste aankoop tactiek huis

Waar moet je rekening mee houden en wat is de juiste aankoop tactiek van een huis? Lexwonen koopt dagelijks woningen en regelt financieringen voor huizenzoekers en weet exact wat een verkoper wil.

Tactiek toepassen naar uw vermogen

Tactisch bieden op een woning wat binnen uw vermogen ligt en de wensen van de verkoper respecteren. Wat binnen uw vermogen ligt heeft te maken met uw inkomen, spaargeld, BKR en studielening. En de wensen van de verkoper vraag je gewoon aan de verkopend makelaar. Wat zijn de wensen van de verkoper? Hebben verkopers specifieke wensen? Hier pak je veel goodwill op. Gewoon ff bellen.

Wensen verkoper verpak je in het bod

Gebruikelijke wensen zijn datum overdracht en wat hoger bieden. Verder vinden alle huizenverkopers een ding het belangrijkste. Woning verkopen zonder ontbindende voorwaarden. Dat betekent heel simpel dat als de hypotheek niet door gaat dat u een boete heeft van 10% van de aankoopsom. Verkopers willen geen rompslomp.

Hoeveel kan ik op die woning bieden ZONDER VOORBEHOUD VAN FINANCIERING & ZONDER RISICO en past de hypotheek op het inkomen?

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Ik wil GRATIS het ‘Overbieden huis’ whitepaper ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Juiste aankoop tactiek huis

Juiste aankoop tactiek huis

Door tactisch zonder voorbehoud bieden huis aankopen

Lexwonen.nl doet sinds 2021 voor zijn klanten woningen kopen zonder voorwaarden zonder dat de koper gevaar loopt. Wij onderzoeken diverse documenten en daarna kan u via ons het juiste bod uitbrengen zonder ontbindende voorwaarden zodat de woning voor u wordt. U ontvangt een Garantie plan waarop vermeld wordt voor hoeveel geld u maximaal veilig kan bieden zonder voorwaarden op de desbetreffende woning. Mocht de hypotheek niet doorgaan door een afwijzing dan bent u niet aansprakelijk, veilig voor beide partijen en snel een deal.

Nu er 400.000 woningen te weinig zijn zullen prijzen snel stijgen. Verkopers willen zekerheid bij verkoop van de woning. De juiste aanpak is juist nu belangrijk  wilt u een woning aankopen. De aankoop van een woning is gewoon gezond verstand gebruiken. De juiste snaar raken bij de verkopende partij onderbouwd met biedcertificaat, BKR en zonder voorwaarden bieden is de juiste tactiek.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button