Menu

Kan ik een huis kopen

Kan ik een woning kopen? Wat zijn de mogelijkheden om een huis te kopen met een passende hypotheek? Huizenprijzen vliegen omhoog waardoor het belangrijk is dat u vooraf goed inventariseert.

U wil een huis kopen zonder eigen geld in de hypotheek omdat u uw spaargeld anders wil gebruiken?

Lees hier hoe u zonder eigen geld in de hypotheek een huis kan kopen. Wilt u weten voor hoeveel geld u kan kopen zonder eigen geld? Bereken eerst en lees dan onze tips en succesverhalen.
  • Hidden
  • Velden met een * verplicht in te vullen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kan ik een woning kopen met weinig eigen geld en zonder vast contract? Er is altijd wel een bank die u wil helpen aan een hypotheek. Er gelden een paar regels:

  • Uit de proeftijd zijn
  • Intentieverklaring en minimaal 2 maanden daar werken
  • Gemiddelde van de laatste 3 jaar
  • UWV verklaring opvragen
  • BKR opvragen

Kan ik een huis kopen zonder eigen geld?

Heeft u te weinig eigen geld om een huis te kopen? Als u een huis koopt onder de marktwaarde dan heeft u minder eigen geld nodig. Wij helpen veel mensen aan een woning zonder dat ze veel spaargeld kwijt zijn.

Kan ik een huis kopen

Kan ik een huis kopen

BKR belangrijkste proces

Uiteraard is uw inkomen belangrijk maar een opgave van de BKR is belangrijker. Als een hypotheek niet door gaat ligt dat voor 96% aan de BKR. Er lopen teveel kredieten, roodstand mogelijkheden en zelfs mobiele abonnementen op huurkoop.

Een huis kopen? Laat u niet foppen, ken de BKR

Overhandig uw adviseur ten aller tijde een BKR overzicht. Via BKR en IDIN kan u een overzicht aanvragen. Nadat de BKR gegevens bekend zijn kan exact de maximale hypotheek bepaald worden.

Net aan het werk en toch een huis kopen

U bent net aan het werk en geen bank wilt u helpen aan een hypotheek. Er zijn zeker mogelijkheden. Heeft u een intentieverklaring dan loodsen wij u naar de juiste bank. Uiteraard zullen wij u dit uitsluitend adviseren als u dat risico kan lopen. Mail ons gerust over uw persoonlijke situatie.

Huis kopen met familie

Lukt het u niet om een woning te kopen? Wij regelen ook hypotheken samen met ouders.

Huis kopen betekent woningwaarde weten

LexWonen berekent voor alle klanten vooraf de woningwaarde. Indicatie van de waarde is van belang om niet teveel te bieden op een huis.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Startershypotheek Tilburg

Lees meer
Call Now Button