Menu

Koop woning altijd met ontbindende voorwaarden

Bent u op zoek naar een huis, u heeft genoeg inkomen om uw huis te kopen en u neemt niemand mee die u helpt met de aankoop. Het is bijna niet meer voor te stellen maar het gebeurd nog steeds. Als u een woning koopt vermeld dan eigenlijk altijd de volgende ontbindende voorwaarden minimaal:

Voorbehoud Financiering ( 5 weken )

Voorbehoud met NHG(indien van toepassing)

Voorbehoud bouwkundige keuring

Voorbehoud met starterslening (indien van toepassing)

Niet u zelf laten beïnvloeden door verkopers markt

Als verkopende partij geen ontbindende voorwaarden op wil nemen doe dan afstand van de woning. Er komt op termijn een wetswijziging zodat er altijd ontbindende voorwaarden opgenomen moeten worden. Voorlopig bent u daar zelf voor verantwoordelijk en kan u daar de rest van uw leven financieel nadeel aan hebben als de hypotheek niet door gaat.

Bereken nu snel eerst uw maximale hypotheek en maximale bijdrage eigen geld.

 

Bereken hypotheek

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Bereken online uw maximale hypotheek tot 4 inkomens.


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Verplichtingen financieel adviseur

Indien u koopt zonder voorwaarden en er komt een kink in de kabel dan zal het altijd zo zijn dat er druk wordt uitgeoefend op de financieel adviseur. Let op! Een financieel adviseur heeft een inspanningsverplichting maar geen resultaatverplichting. Uiteraard kan hij vooraf redelijk een inschatting doen maar hij kan u niets en nooit wat garanderen. Van de bank krijgt u een 100% uitspraak en deze kan positief maar soms ook negatief zijn.

Voorbehoud bouwkundige keuring

U moet niet alleen weten hoe de bouwkundige staat van de woning is maar ook de kosten die u wellicht de komende 15 jaar moet maken. Stel u heeft een woning gekocht waar u de komende jaren een slordige € 10.000 aan moet verspijkeren. Als u dat niet van te voren weet dan kan u in ongewenste omstandigheden terecht komen. Ga niet op € 250 bezuinigen.

Neem contact met ons op

Bel ons om meer info. Wij werken landelijk en ontzorgen u. Het kopen van een woning moet een feest zijn. Dus koop woning altijd met ontbindende voorwaarden!

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Hoe werkt het aanvragen van een hypotheek precies?

Lees meer
Call Now Button