Menu

Leads

Leads

Leads

Leads zelf genereren

Klanten krijgen uit je eigen leadgenerator? Het is mogelijk om zelf leads te genereren uit je eigen website. Omzet halen omdat je gewoon een goed antwoord geeft op vragen van leads. In elk vak zijn er wel problemen. Lexwonen helpt jou aan leads door jouw eigen leadgenerator. Stel je voor dat je makelaar bent en je bent op zoek naar klanten. Schrijf je dan:

 1. Jan Lead is de goedkoopste en de beste makelaar, of
 2. Je zoekt een huis maar je komt er niet tussen?

Het verkrijgen van leads of meer klanten krijg je alleen als je de problemen van klanten oplost. Natuurlijk kan je een blog maken op je website van: Hypotheekadviseur Veenendaal. Een klant zoekt daar bijna niet op. Een klant heeft zijn bank en als daar problemen zijn gaat hij Googelen naar de oplossing. Die oplossing ben jij. Lexwonen heeft zelf jarenlang die fout gemaakt. Lexwonen zorgt er voor dat jij die fouten niet maakt. Hoe kunnen wij helpen?

De juiste links naar jouw website

Lexwonen.nl heeft  financiële websites en woonwebsites welke een keurige beoordeling heeft op Google. Je kan dit zien omdat bijna alle geschreven blogs in de top 3 van Google staan. Krijg jij een link van een gerenommeerde website dan stijgt jouw website of de gewenste pagina’s snel. Lexwonen weet exact wat en hoe je moet schrijven en weet alles over de juiste links. Linkjes moeten gerelateerd zijn aan jouw bedrijf. Omdat wij belangrijke linkjes hebben en weten hoe je hoger in Google moet komen kunnen wij jou helpen aan leads. Check Google en zoek op onderstaande zoekwoorden. Overtuig je zelf van het feit dat wij hoog in Google staan. Check onze ranking in Google.

 1. Huizenprijzen
 2. Huizenmarkt
 3. Huis kopen met broer
 4. Gezinshypotheek
 5. Huis bouwen met 4 personen
 6. Samen met ouders een huis kopen
 7. Overbieden huis
 8. Hypotheek met 2 personen
 9. Huis van ouders kopen

Zoek al deze zoekwoorden op in Google en overtuig jezelf van de juiste links die wij gebruiken. Door onze 27 jaar ervaring en duizenden links kunnen wij jou helpen aan je eigen leads. Geen vaste contracten en snel resultaten boeken. Leads genereren doe je simpel weg door een goed antwoord te geven op een prangende vraag van een potentiële klant.

Leads zijn bijna klanten

Klanten

Klanten

Een bijna klant is een lead die belangstelling heeft voor jouw oplossing. Ben jij bijvoorbeeld een woninginrichter en verkoop jij gordijnen en vloeren? Maak je een website met de titel: De goedkoopste vloeren tegen goede kwaliteit? Geen hond die het leest. Wordt de titel: Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in je woning? Wil je alles weten en zien en wil jij dat wij meedenken? Dit is wat een klant wil lezen!  Als een klant namelijk alles al in zijn kop had, had hij het al lang geregeld zonder jou. Neem van mij aan dat ongeveer 12% van de leads zelf alles regelen. De rest zoekt informatie op Google. Het leuke is dat van die 12% van nieuwsgierige leads die zelf alles regelen wel jou refereren aan andere zoekende kennissen.

Leads die geen klant worden maar wel lang op je website lezen zijn de mensen waar je het van moet hebben. Gek genoeg zijn het niet die leads die klant bij jou worden. Ik hoor jou denken: “Dat is raar”. Google ziet graag dat zoekende mensen langdurig op jouw website naar het antwoord zoeken. Zit een lead lang op jouw website dan gaat Google er van uit dat jouw pagina waarschijnlijk het beste antwoord geeft op de vraag en boeiend is voor de lezer. Google wil eigenlijk maar 1 ding:

Het beste antwoord geven op een vraag

Leads genereren

Leads genereren kan alleen via Google en nergens anders. Lexwonen is de perfecte match om jou te helpen aan leads. De websites van Lexwonen hebben duizenden links. Wij hebben behoorlijk wat Goodwill opgebouwd via Google. Dat betekent dat een linkje van lexwonen goed is voor jouw website.  En elk linkje die lexwonen er bij krijgt daar gaat een gedeelte van naar jouw website (linkjuice). Dat geld ook voor andere linkjes die jij ontvangt. Het wordt een sneeuwbal effect zodat jouw leadgenerator het straks niet meer aan kan.

Steeds meer leads bezoeken jouw website. Leads moeten klanten worden. Leads worden klanten als jij het juiste antwoord geeft op hun vragen. Verder is het belangrijk dat jij linkjes krijgt van bedrijven die gerelateerd zijn aan jouw bedrijf. Straks heb je helemaal niemand meer nodig om aan leads te komen. Er zijn leads die worden geen klant maar lezen met plezier jouw blog of website. Kijk niet raar op als je een referentie krijgt. Het plaatsen van de juiste links naar jouw website en of naar dieper gelegen pagina(s) is goud waard om leads te genereren.

Veel bedrijven wille jou jaren vasthouden omdat anders anderen boven je komen in Google. Dit is pertinent niet waar. Als jij zelf nog steeds het beste antwoord geeft en de leads zitten nog steeds lang op jouw website te lezen dan heb jij je investering gedaan. Google wil dat je het beste antwoord geeft en verder niets. Je kan dan 100.000 linkjes krijgen maar op het moment dat je teksten niet aansluiten op diegene die een oplossing zoekt dan ga je dalen. Ga jij een nieuwe blog maken waar je hoog mee in Google wil belanden om leads te genereren? In die situatie is het wellicht handig om een paar aanpassingen te doen.

Intern linken kost niets en is de helft van je werk

Even een tip. Stel je hebt zelf op dit moment 20 pagina’s of berichten gemaakt. Drie van deze pagina’s wil je leads van genereren. Maak dan op 10 pagina’s een link naar de belangrijke pagina’s. Op deze wijze vertel je Google wat belangrijke pagina’s zijn. Begrijp je het niet exact? Neem gerust contact op. Goed advies levert ons referenties op.

Lexwonen zorgt voor je klanten

De website van lexwonen wordt steeds groter, hierdoor wordt jouw website ook beter. Linkbuilding doen voor de financiële sector of alles wat te maken heeft met wonen en huizen. Profiteer van alle knowhow, de juiste links. Leads kan je zelf gratis krijgen door de juiste werkzaamheden te doen. Linkjes zijn altijd blijvend, ook als je genoeg leads hebt en je wil er mee stoppen. Uiteraard kan het gebeuren dat een bedrijf stopt. Het is dan mogelijk dat er linkjes wegvallen. Neem gerust contact op met lexwonen om je eigen leadgenerator te ontwikkelen zodat je de ene gratis lead na de andere krijgt. Lexwonen is 7 dagen per week bereikbaar.

Op 1 in Google is niet nodig

Natuurlijk is het leuk om op 1 te staan in Google maar het is niet noodzakelijk. Belangrijk is om veel vragen en antwoorden te geven binnen  1 onderwerp. Elke klant heeft een andere volgorde van vragen stellen op Google. Even een voorbeeld van Lexwonen.

 1. Kan ik samen met mijn broertje een huis kopen?
 2. Kan ik samen met mijn broer een huis kopen?

Zet je de eerste zin in Google dan zie je dat lexwonen niet op de eerste plek staat. Zet je de tweede zin binnen Google? De lead vindt jou op plek 1. Op nummer 1 staan in Google is niet noodzakelijk omdat klanten gevarieerd zoekwoorden gebruiken en jij komt dan vaak bovendrijven. Door de juiste links en de juiste antwoorden te geven op de vraag van een lead wordt hij klant van jou.

Wanneer kiest Google voor jouw antwoord?

Wanneer kiest Google er nu voor om jou in de top 4 van Google te plaatsen?

 1. Als je veel linkjes hebt ontvangen van toonaangevende bedrijven gerelateerd aan jouw vak
 2. Als je het beste antwoord geeft op je website over een gestelde vraag
 3. Indien je antwoord prettig te lezen is en de klant nieuwsgierig wordt (beperkt aantal grammaticale fouten geen probleem)
 4. Als de klant langer dan 3 minuten op jouw website vertoefd

Betaalbaar leads genereren met Lexwonen omdat hij de juiste tips heeft en zorgt dat jij de juiste relevante links krijgt.

Wat is het geheim van het genereren van gratis leads zonder vast te zitten aan langdurige contracten?

Het geheim van voldoende leads generen zit hem slechts in 3 zaken. Voldoende links vergaren van bedrijven en onderwerpen die relevantie hebben met jouw bedrijf. Voldoende interne links binnen jouw website naar de pagina’s toe waar jij leads uit wil genereren. Goede teksten die antwoorden geven op vragen van leads. Je begint altijd eerst met het probleem en dan direct de oplossing weergeven. Verkoop jij geen diensten maar standaard producten zoals een auto of fiets? Door onze Multi building system krijg jij genoeg leads. Op het moment dat voldoende leads jouw website bezoeken dan heb je geen links meer nodig en kan jij jezelf bedruipen. Ook de tijdsduur dat leads op jouw webpagina zitten is van belang. Op dat moment heb je lexwonen niet meer nodig en zorgen de leads zelf dat jij goed draait. Wij hebben hier met lexwonen.nl (financiële websites) voldoende ervaring mee in 23 jaar. Google plaatst jou hoog als honderden leads minimaal 2 minuten op je website zitten. Iemand die geïnteresseerd is zit namelijk langere tijd op jouw pagina te zoeken naar antwoorden en uitleg. Google wil maar 1 ding en dat is het beste antwoord bovenaan. Op het moment dat jij over een ander onderwerp leads wil ontvangen is het handig om met lexwonen weer contact op te nemen. Relevantie van verschillende linkjes en de tijdsduur op jouw website zal het succes van leads bepalen en jou hoger plaatsen in Google.

Ik wil graag meer informatie over kosten en hoe nu verder om zelf leads te genereren, wat kan ik nu het beste doen.

Lees deze pagina en het zal jou opvallen dat lexwonen helemaal geen langdurige contracten wil. Wij regelen dat jij z.s.m. zelf leads kan realiseren. Hierna krijgen wij referenties van bedrijven die ook eigen leads willen genereren. Vaak komen bedrijven na een tijdje weer terug omdat ze over een ander onderwerp weer leads willen genereren. Kosten voor het genereren van leads zijn vanaf € 270,- per maand excl. btw. Afhankelijk van de wensen kan dit oplopen tot € 495,- excl. btw. Gemiddelde duur van relevante links leggen en overige werkzaamheden zal ongeveer 5 maanden tot 11 maanden bedragen.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Hoe werkt het aanvragen van een hypotheek precies?

Lees meer
Call Now Button