Menu

Meer klanten

Meer klanten

Meer klanten

Je zoekt meer klanten waar je niet voor hoeft te betalen. Hypotheekklanten nieuwbouwklanten of welk bedrijf je ook voert. Lexwonen.nl heeft meer dan 25 jaar ervaring hoe je makkelijk meer klanten kan werven zonder dat je voor deze leads hoeft te betalen. Hoe ga je te werk om meer leads of klanten te krijgen tegen een geringe investering.

Meer klanten werven hoe doe ik dat?

Hoe meer klanten werven? Het antwoord is veel makkelijker en goedkoper dan je denkt. Ik praat even over mij zelf hoe ik meer clientèle krijg en hoe jij daar van mee kan profiteren zonder dat dit jou bakken met geld kost. Eerst even een kijken of jij over sommige zaken het zelfde denkt als lexwonen.

Rij je langs de bushalte, zit je in een Restaurant of lig je aan het strand? Waar je ook kijkt, steeds meer mensen zoeken meer informatie op hun telefoon of laptop. Op het schoolplein, op vakantie en zelfs als jij een hobby uitoefent zie jij mensen zoeken op Google naar informatie. Ben je het niet met mij eens skip dan deze blog. Zie jij dit ook gebeuren, lees dan verder.

Klanten zoeken meer informatie voordat ze kopen

Steeds meer klanten zoeken meer informatie over producten en diensten. Heb jij bijvoorbeeld een bouwbedrijf en bouw jij nieuwbouwhuizen dan is het handig dat je op de eerste pagina staat van Google. Welk bedrijf je ook voert, zoekende klanten zoeken antwoord via Google en daar moet jij bij staan.

Hoe werkt het spelletje meer klanten zoeken?

 1. klant zoekt op een zin of een paar woorden
 2. jouw antwoord staat op de eerste pagina van Google

Zoek jij meer klanten?

Ik ga je nu uitleggen hoe lexwonen jou kan helpen aan meer klanten. Lexwonen heeft een hypotheekadvies kantoor en is aankoopmakelaar. Sinds 22 jaar houden wij ons bezig met hoger in Google komen waardoor wij nu meer dan 3.000 leads per dag hebben en waaruit dagelijks klanten komen. Je kan aan meer klanten komen als:

 1. Jij goede interessante teksten hebt op één of meerdere belangrijke pagina’s.
 2. Als je op een prangende vraag een goed antwoord geeft zodat klanten lang op je website zitten. Dit is niet lastig.
 3. Meer waarde van Google naar jouw website gaat. Zowel naar de hoofdpagina als sommige onderliggende pagina’s.

Dit is alles! Wij gaan jou hier mee helpen.

Goede antwoorden op vragen levert je meer klanten op

Vraag en antwoord spel in Google

Vraag en antwoord spel in Google

Heb je interessante teksten en geef jij goede antwoorden op veel gestelde vragen? Klanten blijven langer op je website waardoor je hoger in Google komt en daardoor dus meer klanten krijgt. Gratis klanten of leads door simpele goede teksten. Schrijf geen onbegrijpelijke teksten, klanten verdwijnen direct van je website. Gebruik jij moeilijke teksten dan kunnen dat nooit de juiste antwoorden worden op vragen van een klant. Het beeld van de antwoorden moeten overeenkomen met de vraag van de klant.

Hoe krijg ik meer waarde van Google?

Via lexwonen krijg jij belangrijke linkjes naar je website. Het gaat om relevante backlinks die raakvlakken hebben met jouw bedrijf bedrijf. Er moeten raakvlakken zijn tussen de linkjes en jouw bedrijf.  Heb jij een reclamebureau dan zal een link van een slager weinig tot niets doen. Lexwonen heeft de passende links voor bijna elk segment. Wij maken wekelijks je pagina’s met links die verwijzen naar jouw website. Deze pagina’s hebben veel waarde zodat jij die waarde mee krijgt. Hoe komen wij aan deze pagina’s. Vaak zijn het eigen pagina’s of pagina’s uit de kennis/relatiesfeer.

Combinatie teksten en links betekent meer klanten

Het is de combinatie van goede teksten en goede relevante links die er voor zorgen dat je extra klanten krijgt. Een grote fout die 75% van de website eigenaren maakt is denken dat duizenden linkjes je hoger in Google brengt waardoor je meer klanten krijgt. Vergeet het maar.

De linkjes zorgen er voor dat potentiële klanten die zoeken naar antwoorden op jouw website komen doordat je hoger in Google staat. Door die linkjes krijg je veel klanten binnen maar als de teksten niet goed zijn of als het antwoord niet begrepen wordt dan klikken de klanten weg. Google meet de tijd dat iemand op jouw pagina zit. Als jij per dag 20.000 mensen op je pagina krijgt en die zijn binnen 15 seconden weg dan kunnen ze het bevredigende antwoord niet vinden. Gevolg is dat je gewoon onderaan de 5e pagina bungelt. Je krijgt dus geen relatie met de Googlezoeker.

Kan ik bewijzen dat je met weinig links bovenaan in Google komt?

Ik ga je bewijzen dat lexwonen geen kletspraatjes verkoopt. Hoe dan? Gewoon lexwonen vergelijken met ABN-AMRO, Rabo bank, ING-bank, NOS, RTL, CBS en overige Media.

Gaan naar Google.nl en zoek eens op het woordje Huizenprijzen. Op plek 1 of plek 2 staat “Verwachting huizenprijzen-Prognose 2022 tot 2025 “. Deze pagina van lexwonen.nl staat bovenaan terwijl dezelfde zoekwoorden pagina van andere media en banken lager staan.


Hoe kan lexwonen hoger in Google staan 

Ondanks dat de websites van banken en Media honderden duizenden kliks per dag krijgen staat lexwonen met deze pagina hoger. Wij staan hoger in Google omdat klanten soms 47 minuten op deze pagina info zoeken. Er zullen een bescheiden aantal links naar deze pagina gaan maar de leestijd is belangrijk. Lexwonen heeft nog meer pagina’s die hoog in Google staan. Ga weer naar Google.nl en zoek op:

 • Huizenmarkt
 • Overbieden huis
 • Samen met ouders een huis kopen
 • Huis kopen zonder eigen geld
 • Hypotheek met 2 personen
 • Bereken hypotheek met 2 personen

Je zal zien dat al deze zoekwoorden op plek 1, 2 of 3 staan in Google. De zoekwoorden zijn bijna allemaal zware zoekwoorden waar veel concurrentie in zit. Lexwonen staat alleen met deze zoekwoorden bovenaan in Google omdat er relevante backlinks naar de pagina gaan en omdat klanten op die pagina blijven lezen. Meer klanten krijgen is een logisch spelletje. Kijk een op onze blog “Huizenprijzen“. Lees de opmaak en probeer eens wat je hebt onthouden van deze pagina.

Google bestaat omdat het goed is in 1 ding!

Google wil dat de zoekende klant een antwoord krijgt op zijn vraag. Is het antwoord niet helemaal juist maar heb je het vertrouwen van een klant omdat hij voor langere tijd op je website zit? Dit vindt Google mede belangrijk. Relevante links en prima teksten zijn de basis voor meer klanten.

Grootste fout Lexwonen in 1995

Lexwonen maakte in 1995 pagina’s zoals:

 • Hypotheekadviseur Veenendaal
 • Hypotheekadviseur Rhenen

Zo kan ik nog wel even door gaan. Wie zoekt er nu op een hypotheekadviseur in een bepaalde plaats. Klanten bellen een bank en klaar. Ze hadden mij daar niet voor nodig. De pagina werd ongeveer 2 keer per dag bekeken en misschien dat ik hier 1 klant per jaar uit haal. De grootste fout van mij was om te denken dat klanten zoeken op een bedrijfstak waarin de concurrent op elke hoek van de straat zit.  Helaas, steeds meer klanten willen een oplossing hebben over hun probleem of uitleg over product. Klanten willen weten hoe ze 100% zeker zijn van hun aankoop of dienst. Waarom zouden ze dan niet bij jou kopen?

Meer klanten krijgen door problemen op te lossen

Je krijgt veel meer klanten in jouw bestand door continu te schrijven over een probleem. Het lullige is dat ik soms een blog maak waarvan ik vooraf nooit had kunnen dromen dat ik hierdoor meer klanten zou krijgen. Wil jij nog meer info of met ons samenwerken? Wil jij meer klanten op de zaak. Ben jij overtuigd van de kwaliteit van de pagina’s van Lexwonen en wil jij hier aan meeprofiteren zonder wurgcontracten. Zoek jij iemand die weet hoe het spelletje gespeeld moet worden. Neem contact op met lexwonen nadat je overtuigd bent van zijn kwaliteiten op gebied van klanten.

Klanten algemeen

Op het moment dat een potentiële klant jou mailt zorg dan dat hij snel antwoord krijgt. Het beantwoorden van een vraag moet dezelfde dag nog. Ben je niet in staat om dit te doen dan vergeet het maar om meer klanten te krijgen. Veel potentiële klanten hebben een belangrijke vraag. Het is mij gebleken in al die jaren dat je zelfs bij een fout antwoord of een niet compleet antwoord toch de klant binnenhaalt. De snelle reactie is voor Google klanten vaak belangrijker dan het foute of incomplete antwoord.

Vergeet 1 ding nooit!

Een lead of klant die wel jouw website bezoekt maar niet koopt is ook goud waard. Al die Googelende mensen geven jouw website meer waarde. Met name als ze voor langere duur op je website zitten. Meer weten over hoe je klanten genereert? Neem contact op met Lexwonen.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button