Menu

Maximale hypotheek berekenen ING Hypotheken via Intermediair

28 september 2023

Maximale hypotheek bij ING bank berekenen samen met een garantiecertificaat op uw eerste huis? De combinatie veilig bieden zonder voorbehoud van financiering en uw eerste hypotheek via de ING bank is de enige wijze waarop u in 2023 nog een woning kan kopen via Lexwonen.

Combinatie ING hypotheek en woningwaarderapport via Intermediair Lex Wonen betekent net wat meer. Vaak besparingen door onze werkzaamheden zoals aankoop zonder financieringsvoorbehoud zonder dat u risico loopt. U bent dus verzekerd als de hypotheek niet door gaat bij de |ING bank via onze verzekeraar.

Maximale hypotheek ING Bank meer mogelijk

Maximale hypotheek ING Bank meer mogelijk

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Ik wil GRATIS het ‘Overbieden huis’ whitepaper ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Maximale hypotheek berekenen ING Hypotheken via Intermediair

Maximale hypotheek berekenen ING Hypotheken via Intermediair

Maximale ING hypotheek berekenen via Lex Wonen

Intermediair Lex Wonen, erkend aankoopbemiddelaar, adviseert regelmatig een ING hypotheek. Waarom kiest onze klant regelmatig voor een ING hypotheek?

  • Snelle acceptatie, rentevoorstel hoeft niet getekend te worden
  • MĂ©Ă©r hypotheek mogelijk voor starters bij aankopen onder marktwaarde
  • Voor acceptatie van bank mag taxatierapport achteraf doch voor de overdracht aangeleverd worden
  • Indien taxatie achteraf hoger blijkt kan op verzoek hogere bindende offerte verstrekt worden
  • Met een herstelde A codering in Bkr ( A met een H) is hypotheek vaak mogelijk
  • Concurrerende hypotheekrentes bij lineaire hypotheek en annuĂŻteiten hypotheek
  • Door combinatie maximale hypotheek ING bank en garantiecertificaat van verzekeraar  bieden zonder voorwaarden mogelijk

Taxatierapport niet leidend voor finaal akkoord via ING bank

Maximale ING hypotheek

Maximale ING hypotheek

Is een taxatierapport nog niet opgemaakt? Beoordeling van de overige stukken zijn voldoende om een bindende offerte uit te geven. Voor de overdracht wil de bank uiteraard wel het taxatierapport zien.

Indien een taxatierapport achteraf hoger blijkt te zijn uitgevallen dan verwacht, dan is onder voorbehoud van LTI ( Loan to Income) een hogere hypotheek mogelijk zodat er minder eigen geld nodig is. De hypotheekstukken moeten nog wel geldig zijn.

Mocht taxatie lager uitvallen dan zal u meer eigen geld mee moeten nemen. Is dat geld er niet dan kan u een afwijzing ontvangen van de ING bank welke u nodig heeft voor de verkoper. Correct woningwaarde onderzoek is dus belangrijk als u als starter een huis koopt.

Als koper is het lastig om zelf een hypotheek te regelen. U zal namelijk ook in de koopakte moeten vermelden op welke wijze u gaat kopen en hoe de financiering via ING Intermediair wordt. De combinatie ING hypotheek via Intermediair met erkend aankoopbemiddelaar Lex Wonen zorgt voor perfect resultaat voor de klant. U kan namelijk via ons een ING hypotheek krijgen in combinatie met een garantiecertificaat zodat u kan bieden zonder ontbindende voorwaarden.

Maximale hypotheek en duidelijkheid.

Maximale hypotheek berekenen ING hypotheken via Lex Wonen

Bereken ING Hypotheek via Lex Wonen Intermediair

Bereken ING Hypotheek via Lex Wonen Intermediair

Lex Wonen is intermediair en tevens Erkend Aankoopbemiddelaar. Omdat een scherpe aankoop van Lex Wonen in combinatie met een ING hypotheek kan leiden tot minder eigen geld in de hypotheek wordt deze bank vaak gekozen door starters.

BKR  A codering met H ING hypotheek mogelijk

Heeft u per ongeluk een A codering opgelopen en deze is hersteld (H) ? Via ING Hypotheken is een hypotheek mogelijk. Let op! Letter H moet vermeld zijn. Vraag Lex Wonen om meer informatie. Voor informatie over een BKR codering moet u nooit bij een bank zijn. Raadpleeg altijd de partij waar u de achterstand heeft opgelopen. Meer weten over ons?

Know How acceptatie afdeling ING Hypotheken Intermediair 

De Know How is altijd aanwezig en het is prettig communiceren voor adviseur. Beloftes worden nagekomen en de acceptatieafdeling denkt mee zonder het advies te beĂŻnvloeden. Indien er aanvullende documenten vereist zijn voor de acceptatie dan worden deze snel opgepakt door ING Intermediair.

Wat is het verschil tussen een ING hypotheek en hypotheken van andere banken?

Een van de grote verschillen is dat je meer kan lenen dan de koopsom van de woning als er voldoende marktwaarde is. Samen met de aankoopbegeleiding via ons scheelt dat eigen geld.

Hoe gaat ING bank om met bestaande kredieten naast een hypotheekaanvraag?

ING bank gaat soepel om als de kredieten in een persoonlijke lening worden omgezet. Er wordt dan gerekend met werkelijke lasten wat vaak betekent dat uw hypotheek haalbaar wordt.

Hoe zijn de rentes van de ING bank t.o.v. andere banken?

In veel gevallen is de ING bank de goedkoopste bank maar dat ligt ook aan uw situatie. Over het algemeen is de bank concurrerend.

Ik heb een huis gezien en wil de waarde weten en de maandlasten van de ING Hypotheek ⭐

Lees deze blog en vul het formulier in voor een GRATIS woningwaarde indicatie en de bruto maandlasten.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button