Menu

Meeste succes met aankoop huis

Meeste succes met aankoop huis

Meeste succes met aankoop huis

U heeft het meeste succes op een woning als u een bod doet zonder voorbehoud van financiering zonder dat u risico loopt. De kans op aankoop ligt hoog.

Succesvol aankopen van een huis kan alleen als u zonder financieringsvoorbehoud een bod doet. Uiteraard moet u geen risico lopen want zonder voorwaarden kopen betekent dat als de hypotheek niet door gaat dat u een boete heeft van 10% van de aankoopsom.

Hoe succesvol een huis aankopen

U kan alleen met succes een woning kopen als de eventuele aansprakelijkheid niet naar u gaat maar naar een verzekering. Een soort garantie certificaat krijgt u via Lexwonen. Sinds 2021 is het eigenlijk al niet meer mogelijk om normaal een woning te kopen met voorbehoud van financiering. Er is altijd wel iemand die zonder voorbehoud een bod doet en derhalve met succes de woning koopt. U kan zelf met 2-0 voor komen als :

  1. Iemand u helpt die zowel aankoopmakelaar als hypotheekspecialist is
  2. U via Lexwonen een garantiecertificaat krijgt mocht u een afwijzing van de bank ontvangen
  3. Verzekerd kopen wint altijd omdat de verkoper direct gegarandeerd wordt dat deal rond komt

Berekening met succes huis kopen

Het werkt als volgt. Wilt u met succes een woning kopen dan moeten wij exact weten wat uw inkomen en schulden zijn. Ook de taxatiewaarde van de woning. Wij vragen een taxateur of die ons wil mailen wat de verwachte marktwaarde is. Uw maximale hypotheek romen wij iets af. Dit is de enige wijze en de meest succesvolle methode om een huis aan te kopen.

Aan wie zou u uw eigen woning verkopen?

Aan wie zou u uw woning verkopen? Aan een koper waarop je nog 6 weken moet wachten op akkoord van zijn bank? Of verkoop je aan iemand die zonder voorwaarden koopt? Gaat de koop niet door dan ontvangt de koper direct 10% van de aankoopsom een vergoeding.

U gaat voor de laatste omdat u een succesvolle deal heeft en dus altijd geld krijgt. Sinds juli 2023 wordt er weer steeds hoger geboden en gaat de hypotheek niet door omdat de waarde lager is dan het bod. Hierdoor is er veel eigen geld nodig. Het verzekerd garantie bieden via Lexwonen zorgt er voor dat u geen risico’s loopt.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button