Menu

Naar de notaris, huis verzekerd?

U kan niet wachten om naar de notaris te gaan immers de hypotheek is rond en de datum van de overdracht is bekend. Natuurlijk valt er een hele last van u af maar heeft u uw huis al verzekerd?

Uw tussenpersoon/bank heeft gevraagd of zei een opstalverzekering voor u  moeten regelen. Huidige starters gaan veel zoeken op Google naar de goedkoopste verzekering en willen dit zelf regelen. Vraag ons om info

Bank eist verzekering

Helaas gaat dit af en toe mis en is het huis niet verzekerd op de dag van de overdracht. Ik hoef verder niet uit te leggen wat er gebeurd als je op het adres aankomt en het huis is afgebrand.

Er staat ergens in de offerte van uw bank dat uw huis verzekerd dient te zijn op het moment dat u eigenaar bent. Vergeet dit niet en regel de verzekering op het moment dat de hypotheek akkoord is en de overdrachtsdatum bekend is.

Vergeet u een verzekering af te sluiten dan gaat de koop niet door op dat moment. Notaris gaat u vragen of het huis verzekerd is.

Tip verzekering

Op het moment dat u een akkoord van de bank heeft is het juiste moment aangebroken om uw woning te laten verzekeren, ingangsdatum verzekering is de overdrachtsdatum. Let goed op dat als u eerder gaat passeren dan gepland was dat u daar met uw opstalverzekering (brandverzekering) rekening mee houdt.

Zorg er voor dat u op de hoogte bent van de huizenprijzen gezien de huidige huizenmarkt.

Woningwaarde berekenen

Heeft u nog geen huis gekocht en wenst u een gratis woningwaarde berekening? Vraag hier om een gratis woningwaarderapport.

Wilt u weten voor hoeveel geld u een huis kan kopen?

Bereken hypotheek

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Bereken online uw maximale hypotheek tot 4 inkomens.


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kijk ook even naar onze hypotheekspecialiteiten die vermeld staan op de homepage van Lexwonen. Woont jij in de regio Veenendaal ? Wij weten dat het daar lastig wonen is. Wonen Veenendaal kan wel door te kopen met 4 personen. Huren lukt helaas niet meer.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Huis onder bod: Wat nu?

Lees meer
Call Now Button