Menu

Nieuwbouw Hypotheek

Nieuwbouw Hypotheek zodat uw keuken en aanbouwwerkzaamheden 100% kunnen worden meegefinancierd. Nieuwbouw huis laten maken met de laagste rente.  Denk aan bouwdepot voor:

  • betaling bouwgrond.
  • betalingen aanbouw
  • depot voor badkamer en keuken
  • tuinaanleg en toebehoren

Probleem met uw nieuwbouw hypotheek?

Dreigt uw nieuwbouw hypotheek niet door te gaan, problemen met hypotheekaanvraag? Neem contact op met Lex Wonen om te kijken naar een oplossing voor nieuwbouw hypotheek. Of ga naar onze hypotheekcalculator.

Nieuwbouw Hypotheek

Nieuwbouw Hypotheek

Nieuwbouw hypotheek  met 30 jaar lage hypotheekrente

Schitterende nieuwbouwhuizen gezien ? Bel ons z.s.m. voor informatie. Door de huidige lage rentestand is het wellicht handig om de hypotheekrente 30 jaar vast te zetten. U heeft dan geen zorgen meer over stijgingen van de hypotheekrente. Na die 30 jaar is de hypotheek afgelost en woont u zorgeloos in uw woning.

Werkgeversverklaring

Laat snel de werkgeversverklaring hieronder invullen door de werkgever zodat u weet of u alles kan meefinancieren. De werkgeversverklaring is van essentieel belang voor de berekening van de nieuwbouw hypotheek.

Nieuwbouw hypotheek met NHG

Let op! Bent u van plan om nieuwbouw te gaan kopen? Houdt u er rekening mee dat als de verkoopprijs op € 230.000 v.o.n. staat dat er altijd nog kosten zijn. Denk aan badkamer, tuinaanleg, buitenkraan, afgetimmerde zolder, zonnepanelen. Deze kosten mag u inderdaad meefinancieren maar blijft u dan onder de € 320.000? Zo niet dan krijgt u een hypotheek zonder NHG. Mail ons voor meer info.

Nieuwbouw hypotheek zonder NHG

Uiteraard geen probleem om voor nieuwbouw een hypotheek zonder NHG te nemen. U moet dit wel vooraf aangeven. Een hypotheek zonder NHG heeft altijd een hogere hypotheekrente dan met NHG. Als de hypotheekrente hoger is dan krijg je een lager hypotheekbedrag. Laat ons uw hypotheek berekenen. Het is ook zonder NHG belangrijk om de hypotheek betaalbaar te houden bij overlijden middels een overlijdensrisicoverzekering.

Nieuwbouwhypotheek en zonnepanelen 

U gaat een nieuwbouwwoning kopen informeer dan bij ons naar het financiële nut van zonnepanelen. Zonnepanelen verlagen uw maandlasten aanmerkelijk. Ook mag u deze altijd meefinancieren met een nieuwbouwhypotheek. Al is uw maximale hypotheek bereikt u mag gerust voor € 9000 aan zonnepanelen bijleggen. Vraag ons gerust om meer informatie.

Zelf nieuwbouw laten bouwen

Wilt u zelf gaan bouwen dan is het belangrijk dat u voorbeelden van reeds opgeleverde nieuwbouwwoningen heeft gezien. Vraag ons naar uw maximale nieuwbouw hypotheek. Zoekt u een familiebedrijf met jarenlange ervaring met het bouwen van huizen? Neem contact op met Peter. Ga met hem in gesprek over schitterende betaalbare nieuwbouw woningen.

Hypotheek financieel haalbaar aantonen

Ga jij projectmatig een nieuwbouwhuis kopen? Verkopend makelaar vraagt altijd om een financiële check nieuwbouw .

Belastingteruggave nieuwbouw hypotheek

Ook als u en nieuwbouwhuis koopt zijn er kosten die u eenmalig mag aftrekken. Kijk op de website van de belastingdienst voor de eenmalig aftrekbare kosten en de hypotheekrenteaftrek.

Lage hypotheekrente nieuwbouwhypotheek met zonnepanelen

Wellicht zitten de zonnepanelen er reeds op? U krijgt bij ons de laagste hypotheekrente voor uw nieuwbouw woning. Zie hieronder onze dienstverleningsdocumenten, advieswijzer en algemene voorwaarden van Lex van de Straat Wonen.

Bel ons snel voor meer info en tips over een nieuwbouw hypotheek.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button