Menu

Financiƫle check nieuwbouw

Financiƫle check nieuwbouw

Financiƫle check nieuwbouw

Een financiĆ«le check nieuwbouw of maximale hypotheekscan heb je nodig als jij je wil inschrijven voor een nieuwbouwproject. Door loting wordt er bepaald of je een kans maakt maar er wordt eerst gekeken naar de haalbaarheid van je hypotheek. Kan jij de nieuwbouw woning (of bestaande woning ) wel financieren? Onze haalbaarheidsscan of haalbaarheidstoets heb je nodig zodat bezichtiging en onderhandeling mogelijk zijn.Ā  Een maximale hypotheek certificaat is ook belangrijk bij bestaande bouw, binnen 1 uur leverbaar. Kosten ā‚¬ 295,-.

Financiƫle check Nieuwbouw snel opvragen

Lexwonen zorgt binnen 1 uur voor een haalbaarheidstoets die vermeld of je financieel gezond bent om de woning te kunnen kopen. Welke gegevens dien je aan te leveren?

  • Volledige namen van de aanvrager(s)
  • Volledige adresgegevens alle aanvragers
  • Werkgeversverklaring of het UWV verzekeringsbericht
  • Salarisstrook alle aanvragers
  • Overwaarde en spaargeld
  • Project van de nieuwbouw of adres bestaande woning

Soms gebeurd het dat verkopende partij zelf een hypotheekscan heeft gemaakt die moet worden ingevuld. Lexwonen vult deze in zodat u in aanmerking komt voor het aankoopproces. Zo’n hypotheek scan of certificaat wordt door ons ondertekend zodat u direct een gefundeerd bod kan doen. Gaat de koop niet door en gaat u binnen 3 maanden op een ander huis af dan krijgt u gratis een nieuw document. Het vermelden van het adres van aan te kopen huis of het projectnummer wordt op de maximale hypotheekscan vermeld.

Haalbaarheidstoets hypotheek belangrijk voor makelaar

Haalbaarheidstoets hypotheek

Haalbaarheidstoets hypotheek

Het financiƫle check nieuwbouw document geeft een verkopend makelaar extra vertrouwen dat jouw financiering, gelet op je inkomen en schulden, geen probleem vormen voor de hypotheekaanvraag. Mocht tijdens onze berekening blijken dat de woning niet haalbaar is dan heb je ook geen kosten. Maak eerst hieronder een berekening of het wel zin heeft om een haalbaarheidscheck hypotheek aan te vragen.

Weten of nieuwbouw onder voorwaarden haalbaar is ? Vraag daarna de haalbaarheidstoets op.

  • Hidden

  • Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De financiĆ«le check nieuwbouw is geen offertešŸ“„

De financiĆ«le toets of de hypotheek haalbaar is zegt niets over de beoordeling van de hypotheekaanvraagšŸ’ø. Tijdens de controle van de bank kunnen andere zaken naar boven komen waardoor je geen hypotheek kan krijgen.

Financiƫle toets nieuwbouw is indicatie

De zekerheidstoets moet gemaakt worden door een Hypotheekadviseur met vergunning van de Afm.Ā  Lexwonen heeft deze AFM vergunning. Dit mag ook een bank of intermediair zijn. Helaas moet je vaak lang wachten op een financieel check document.

Financieel check document nieuwbouw en bestaande bouw

De controle op haalbaarheid hypotheek is meestal verplicht bij nieuwbouw. Steeds vaker gebruiken kopers van bestaande bouw ook deze documenten. Je moet je voorstellen dat zekerheid erg belangrijk is. Iedereen rekent op een goedkeuring van de bank, ook de verkoper. Als op het laatst de verkoop niet door gaat dan kan de verkoper ook in de problemen komen.

Financiƫle check bestaande bouw

Aan wie zou jij het liefste je huis verkopen? Aan iemand die alles heeft laten checken door makelaar en hypotheekadviseur of aan iemand die uitsluitend een homemade berekening heeft gemaakt? Je begrijpt dat je met een haalbaarheidstoets meer kans maakt om een huis te kopen. Laat lexwonen jou financieel checken, vraag het document op.

Financiƫle check nieuwbouw bied zekerheid

Waarom willen verkopers een haalbaarheidstoets hypotheek zien? In deze tijd van onzekerheid en torenhoge woningprijzen is het vaak lastig voor een koper om snel een hypotheekberekening te maken. Voorspelling van huizenprijzen worden de komende jaren niet beter. Kopers zien alles zonnig in en zijn vaak te optimistisch en bieden maar raak. Geen gefundeerde berekening, uitsluitend een maximale hypotheekberekening op basis van hypotheekberekening op internet.

Voorbeeld haalbaarheidsdocument hypotheek nieuwbouw en bestaande bouw

Voorbeeld financiƫle check nieuwbouw en bestaande bouw

Voorbeeld financiƫle check nieuwbouw en bestaande bouw

Een financiĆ«le check nieuwbouw voor ā‚¬ 295,-

Snel een financieel overzicht opvragen kan voor ā‚¬ 295,- per document. Je kan document direct mailen naar de verkopend makelaar. Onze hypotheekcheck is geen garantie op hypotheeksucces. Het is bedoeld om in onderhandeling te kunnen treden met verkopende partij. De door u opgegeven gegevens verwerken wij in de hypotheekverklaring zodat u kan gaan bezichtigen en onderhandelen. De financiĆ«le check nieuwbouw kunnen wij uitsluitend verstrekken als wij daadwerkelijk de gegevens van u krijgen.Ā 

Als financieel document te weinig is?

Kan jij te weinig lenen? Is de haalbaarheidstoets te laag? Weet dat samen met ouders een huis kopen kan tot 4 personen. Hypotheken met 4 personen zodat een haalbaarheidstoets positief uitvalt kan via lexwonen.nl.

Waarom moet ik een Financiƫle check nieuwbouw document aanleveren als ik een nieuwbouw huis wil kopen?

Verkopend makelaars van nieuwbouwwoningen willen vooraf weten of u financieel gezond bent en een kans maakt op de woning.

Wat kost zo’n haalbaarheidstoets en is het verstandig om dit ook aan te leveren bij de aankoop van een bestaande woning?

De prijs van zo’n hypotheek scan kost ā‚¬ 295,- per document. Ook bij bestaande woningaankopen is een hypotheekdocument van haalbaarheid belangrijk. Verkopers kiezen voor zekerheid, ze willen zo snel mogelijk zekerheid dat uw hypotheek rond komt.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Laagste hypotheeklasten

Lees meer
Call Now Button