Menu

Ontbindende voorwaarden.

 U wil een bod doen op n leuke woning maar heeft u ook nagedacht over de ontbindende voorwaarden? Onder welke omstandigheden gaat de koop niet door. Dit zijn zaken die u samen met het bod liefst schriftelijk moet uitbrengen.

Stel u heeft een mooie hanglamp gezien die bij het huis past echter deze goederen gaan standaard met de koper mee. Breng dan een bod uit inclusief spullen die op de lijst van zaken staan.

Ontbindende voorwaarden zijn belangrijk

Altijd onder voorbehoud van financiering lijkt mij duidelijk echter vermeld ook de maximale hypotheeksom en mocht u ook een starterslening hebben dan tevens onder voorbehoud starterslening. Indien u met NHG koopt dan tevens onder voorbehoud NHG. 

Raadpleeg uw adviseur hoe lang hij nodig heeft voor de financiering. Ook dit vermelden en ruim de tijd nemen.

Voorbehoud financiering eigen geld

Wat ook steeds belangrijker wordt is uw eigen geld. Laat gerust opnemen onder voorbehoud van (bijvoorbeeld) maximaal € 5000 aan eigen geld inleggen voor de hypotheek . Stel namelijk dat u de koopakte heeft getekend en u ontvangt later van de taxateur een taxatierapport die lager is dan de aankoopprijs. Of de bank wil om wat voor reden meer eigen middelen zien. Met een voorbehoud in de koopakte heeft u dat goed geregeld.

Vraag ons advies

Doet u dat niet en de koop kan niet doorgaan omdat u niet genoeg eigen geld heeft dan kan de verkopende partij lastig doen. Dit kan u 10% van de aankoopprijs van de woning kosten. U mag in een koopakte alles inzetten wat u wil. Het is de kopende partij die hier vervolgens wel of niet mee akkoord gaat. Denk goed na en vraag om advies.

Wij begrijpen dat deze materie voor u lastig zou kunnen zijn. Lexwonen.nl is gespecialiseerd in aankoop en financiering en voor beide vakgebieden gediplomeerd. In veel situaties doen wij gratis de aankoopbemiddeling er bij.

De volgende werkzaamheden vallen onder aankoopbemiddeling. Bezichtiging woningen, kadaster info, onderzoek waarde woning en laatste verkooptransactie
van uw droomwoning.

Starterslening berekenen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Bereken online uw Starterslening. U ontvangt direct bericht


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Is een starterslening niet voldoende?

Kijk hieronder voor een hypotheek met maximaal 4 personen.

Bereken hypotheek

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Bereken online uw maximale hypotheek tot 4 inkomens.


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kan ons ook bellen tussen 05.30 uur en 21.30 uur op 0683944458.

Kijk ook even naar de beoordelingen die u boven in het scherm kan aanklikken. Ga ook naar onze homepage waar u onze belangrijkste werkzaamheden ziet.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button