Menu

Second Opinion Hypotheek

Second Opinion Hypotheek

Second Opinion Hypotheek

U wil graag een second opinion over een hypotheek die niet is goed gekeurd? Een tweede mening of vervolgonderzoek heeft geen zin als u:

  1. een A2 of A3 code heeft staan in de BKR
  2. geen werk hebt op dit moment

Een tweede beoordeling kan via Lexwonen ook negatief uitvallen maar vaak geven wij wel oplossingen wanneer de hypotheek toch goedgekeurd kan worden. U moet denken aan kopen met 3 of 4 personen zoals vrienden of familie. Andere geldverstrekker waar je minder eigen geld nodig hebt. U zelf inkopen bij een ander zodat die zijn overwaarde verzilverd doordat u zich inkoopt.

Wanneer is een second opinion hypotheek zinvol

Vaak is een tweede beoordeling zinvol maar u moet het ook zelf met gezond verstand bekijken. In 77% van de gevallen zijn wij met een oplossing gekomen om toch te kunnen kopen. Ruim de helft van de huizenzoekers heeft onze oplossing geaccepteerd. Een second opinion voor de hypotheek, onze beoordelingen worden met diverse accountmanagers van geldverstrekkers besproken.

Wilt u een tweede beoordeling?

Ons hypotheekoordeel geeft nooit garantie op een bindende offerte. Wel kunnen wij zeggen dat de kans groot is op een akkoord.

Ik heb een afwijzing op mijn hypotheek ” WAT IS JULLIE TOEGEVOEGDE WAARDE ZODAT DE HYPOTHEEK WORDT GOEDGEKEURD “?

Wij gaan uw dossier rechtstreeks bespreken met accountmanagers. Lukt het niet hoort u van ons wanneer het wel zou lukken. Dat kan zijn meer eigen geld of kopen met 3of 4 personen.

Zitten er kosten aan verbonden ” VOOR HET ONDERZOEK OF DE HYPOTHEEK PASSEND IS”?

Afhankelijk van de situatie kan het zijn dat er kosten aan vast zitten. U hoort vooraf als er kosten gemaakt worden.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Hoe werkt het aanvragen van een hypotheek precies?

Lees meer
Call Now Button