Menu

Spoedhypotheek voor starters die een huis kopen

Spoedhypotheek voor starters die een huis kopen

Spoedhypotheek voor starters die een huis kopen. Snel een hypotheek met spoed voor je eerste woning. Snel een hypotheek binnen 1 dag. Dossier compleet? Snel de uitslag. Bereken snel je hypotheek. Wij zullen met haast uw hypotheek regelen. Helaas is op dit moment binnen 1 dag niet mogelijk.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Ik wil GRATIS het ‘Overbieden huis’ whitepaper ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Spoedhypotheek voor starters die een huis kopen

Spoedhypotheek voor starters die een huis kopen

Veel gestelde vragen aan ons

Heeft u haast met een hypotheek? Haast is niet erg, neem wel dan direct contact met ons op als elke dag telt. U moet wel beschikbaar zijn voor een hypotheek waar haast bij is. Alle partijen moeten meewerken als een hypotheek met spoed geregeld moet worden. Vaak gebeurd zoiets omdat het via een andere tussenpersoon niet lukt. Wij moeten alles eerlijk weten. Ook zal u alle documenten compleet moeten hebben, echt alle documenten. Huis kopen als starter betekent vooraf goed inventariseren.

Alle aanvragers moeten bij ons dezelfde dag aan tafel zitten i.v.m. het advies. Zonder advies kunnen wij geen hypotheek aanvragen voor u. Het totale hypotheektraject duurt een paar werkdagen.

Spoed hypotheek volgen vanuit uw luie stoel

Onze spoedhypotheek kan u volgen vanuit uw luie stoel. Direct inzage in de hypotheek controle. Alle vakjes groen het finaal akkoord komt er aan. Nergens zo snel een transparant een akkoord van de bank.

Pensioenpapieren belangrijk om spoed hypotheek te regelen

Pensioenpapieren worden vaak door de klant vergeten mee te nemen. Via” mijnpensioenoverzicht.nl” en uw DigiD kan u zien wat er o.a. is bij overlijden. Misschien is uw hypotheek al afgelopen voordat u met pensioen gaat maar het nabestaandenpensioen is heel belangrijk. Wat via werkgevers al geregeld is hoeft u zelf niet meer te regelen. Vaak zijn deze documenten niet voorhanden. Hoewel een bank er meestal niet om vraagt doen wij dat wel. Wij kunnen u pas helpen als alle documenten compleet en juist aangeleverd zijn.

Vliegensvlug een spoedhypotheek regelen

U heeft het huis al gekocht en de koopakte getekend. Werkgeversverklaring en overige documenten zijn compleet aanwezig. Als starter geniet u van de mogelijkheid om razendsnel een hypotheek aan te vragen. Uiteraard gaan we er vanuit dat alle documenten die u aanlevert juist zijn en volledig. Indien dit niet zo is dan zullen er aanvullende vragen gesteld worden en zal u nieuwe documenten  snel moeten aanleveren.

Vliegensvlug een hypotheek met spoed aanvragen moet lukken, liefst binnen 24 uur akkoord van de bank! Wij zullen alles vlot behandelen om zo spoedig mogelijk een akkoord te krijgen voor de hypotheek van de starter. Voordat het zover is moet wel alles duidelijk zijn. Vaak duurt dat alleen al 4 weken. Voorbeeldje van Tim en Tom, twee broers. Zij zochten een huurwoning in Veenendaal. Omdat huren absoluut kansloos is hebben ze met 4 personen een huis gekocht.

Hoe werkt een supersnelle hypotheek voor starters die een huis kopen

U levert alle documenten aan die benodigd zijn. Vervolgens vragen wij het renteaanbod aan. Hierop staat vermeld welke documenten benodigd zijn. Dat kan dus verschillen met de standaard procedure. Op het moment dat alle documenten binnen zijn bij de bank dan gaan ze de boel controleren. Indien alles akkoord dan ontvangen wij de definitieve offerte die door de klant getekend moet worden.

Indien de offerte verstrekt wordt is de hypotheek al akkoord. Wel moet die bindende offerte getekend worden zodat de bank het geld kan overmaken naar de juiste notaris. Om in aanmerking te komen voor een vlotte hypotheek voor starters vragen wij ook maximale inspanning van de klant. Kijk ook op de homepage van LexWonen welke werkzaamheden wij doen.

Snel een spoedhypotheek voor starters kan bij lexwonen.nl

Spoedhypotheek voor starters die een huis kopen kan alleen slagen als er niets onder het tapijt wordt geschoven. Stel u hebt een roodstand mogelijkheid welke u niet opgeeft aan ons dan is een snelle hypotheek met spoed aanvragen niet mogelijk. Wij worden dan op de vingers getikt en moeten allerlei documenten aantonen hoeveel het bedraagt. Graag willen wij daarom dan ook vooraf een BKR Status toets uitvoeren. Hiervoor moet u ons schriftelijk toestemming geven. Indien er geen aanleiding is kunnen wij verder met de aanvraag. Mocht er aanleiding zijn tot actie bij de BKR of een kredietverstrekker dan kan dat zo de boel met 4 weken vertragen.

Wanneer kunnen wij u niet helpen

Als u vijf voor twaalf met een onvolledig dossier of verkeerde documenten aankomt en morgen verstrijken de ontbindende voorwaarden. Op het moment dat u met ons contact opneemt moeten wij nog een advies uitbrengen n.a.v. het klantenprofiel. Wij hebben in de gaten dat steeds meer mensen waarbij de hypotheek niet lekker loopt met ons contact opnemen. Wij willen eerst weten van u waarom iets niet loopt.

Een spoedhypotheek voor starters is een flink traject. Als enkele dagen voor het verstrijken van de ontbindende voorwaarden u nog geen akkoord heeft van de bank dan adviseren wij u ruim op tijd de voorwaarden m.b.t. financiering 14 dagen te verschuiven.

Hypotheekscenario met een DUO studielening

Een stelletje heb ik supersnel geholpen met een spoedhypotheek. Soraya had zelf alles aan ons doorgegeven van roodstand mogelijkheid tot de studentenlening van DUO. Hierdoor kon ik alles vlot en transparant doorgeven aan de bank. De bank geeft dan ook snel medewerking. Als iedereen snel werkt en ons alles eerlijk en transparant documenten mailt dan is een snelle spoedhypotheek voor uw eerste woning zo geregeld. Houdt niets achter, de banken weten alles over u.

Een spoedhypotheek voor starters die een huis kopen kunnen bij ons terecht. Lexwonen.nl heeft een landelijke uitstraling. U bepaald zelf de snelheid van de hypotheek! Heeft u wel een droomwoning gevonden maar geen eigen geld, lees dan onze tips zodat u geen eigen geld nodig heeft.

Schema van een spoedhypotheek voor starters die een huis zoeken

Hoe ziet kort en bondig het schema van ons er uit.

  • Inventariseren
  • Documenten aanleveren
  • Wensen en hypotheekadvies
  • Aanvraag hypotheek
  • Taxatie regelen
  • Controle koopakte
  • Bouwkundige keuring

Gemiddeld zullen bovenstaande activiteiten 15 werkdagen duren.

Bouwkundige keuring gaat voor een spoedhypotheek

Laat een woning altijd bouwkundig keuren. U weet dan niet alleen de bouwkundige staat van de woning maar ook welke kosten er de komende jaren aan zit te komen. U zou niet de eerste zijn die in financiële problemen komt binnen 10 jaar. Het gebeurd regelmatig dat wij het niet verantwoord vinden om zonder een bouwkundige keuring te kopen. Als erkend aankoopbemiddelaar zullen wij dan ook bij twijfel nooit een hypotheek regelen. Een bouwkundige keuring mag u zelf regelen en kost niet veel. Het gaat wel ten koste van de tijd.

Contact voor spoedhypotheek 

Heeft u dossier compleet? Is er haast met een dossier en zijn er vooraf geen problemen bekend? Neem contact op met ons. Wij moeten dan met de aanvragers het advies doornemen wat toch tijd in beslag neemt.  Vervolgens doen wij de aanvraag en ontvangen wij een rentevoorstel en een vragenlijst.

Zijn alle documenten juist en compleet aangevraagd en zijn er geen vragen van de bank dan heeft u de andere dag de uitslag. LET OP! Heel vaak zijn er aanvullende vragen welke tijd in beslag neemt.  Bel ons indien: “Spoedhypotheek voor starters die een huis kopen” geregeld moet worden.

Staar u niet blind op de snelheid van een hypotheek. De snelheid van de hypotheek kan nooit snel gaan als de bank u niet goed kent. Dus afhankelijk van meer info.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Huis onder bod: Wat nu?

Lees meer
Call Now Button