Menu

Starter huis kopen

Starter huis kopen

Starter huis kopen

Je kan als starter gewoon een huis kopen ongeacht de situatie op de woningmarkt. Je kan een woning kopen:

  • alleen of samen een huis kopen als je zonder ontbindende voorwaarden een bod doet en zonder dat je risico loopt
  • huis kopen met 4 personen zoals met familie of vrienden

Starter huis kopen zonder voorwaarden!

Starters hebben weinig eigen geld als zij een huis willen kopen. Starters hebben geen overwaarde maar kunnen wel meespelen in de onderhandelingen ondanks de slechte woningmarkt. Omdat Lexwonen zowel aankoopmakelaar als hypotheekadviseur is kan hij voor u bemiddelen om de woning te kopen en te financieren. Lexwonen gaat dan voor de starter een bod doen zonder voorbehoud van financiering. Kopers lopen geen risico als de hypotheek niet door gaat. Middels een verzekering, die Lexwonen heeft omdat hij aankoopmakelaar en hypotheekadviseur is kunnen starters een woning kopen zonder ontbindende voorwaarden.

Met 4 starters een woning kopen

Starters op de woningmarkt

Starters op de woningmarkt

Alleen een woning kopen als starter is lastig. Weet u dat u met familie een huis kopen tot 4 personen dagelijkse kost is. Door de hoge woningprijzen is kopen lastig. Koop je met 3 of 4 starters een huis dan zijn er meer mogelijkheden.

Als starter een huis kopen zonder voorwaarden is een van de dagelijkse dingen die wij doen. Bel Lexwonen mobiel 06-83944458, 7 dagen per week van 04.15 uur tot 21.15 uur.

Voorbeeld van starter die huis koopt in Veenendaal Oost

Johan en Carla uit Amersfoort, starters op de woningmarkt wilden graag in Veenendaal een woning kopen. Veenendaal Oost stond starterswoning te koop voor € 555.000,-. Hoog geprijsd maar op inkomen haalbaar. Lexwonen heeft bod gedaan van € 577.000,- zonder voorbehoud van financiering. Risico dekken wij af via verzekering. Johan en Carla zijn het geworden. Binnen 3 dagen akkoord hypotheek. Omdat zij als starters € 17.000,- spaargeld hadden konden zij de woning kopen.

Starters die een huis kopen kunnen sinds juli 2023 alleen nog maar kopen zonder financieringsvoorbehoud. Wij dekken dit risico af. Gaat de woning niet door dan ook geen kosten aan Lexwonen.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Hoe werkt het aanvragen van een hypotheek precies?

Lees meer
Call Now Button