Menu

Startershypotheek Amsterdam

Een startershypotheek in Amsterdam afsluiten betekent dat u lagere maandlasten kan krijgen op de eerste hypotheek van uw eerste woning. U moet wel voldoende inkomen hebben want een startershypotheek Amsterdam zorgt niet voor hogere hypotheek. U heeft honderden euro’s lagere hypotheeklasten en gratis hulp bij de aankoop, koopakte en berekening starterhypotheek met de aanvraag.

Ik wil een indicatie wat ik moet bieden voor de volgende woning:

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Ik wil GRATIS het ‘Overbieden huis’ whitepaper ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Startershypotheek Amsterdam

Startershypotheek Amsterdam

Kenmerk Startershypotheek Amsterdam

Het kenmerk van een startershypotheek via Lexwonen is:

  • tot € 500,- lagere hypotheeklasten per maand
  • hulp bij aankoop en hypotheek eerste huis
  • goedkoopste hypotheek afsluiten in Amsterdam voor € 995,-

Deze lage hypotheeklasten kunnen wij regelen omdat starters de hypotheek in 40 jaar mogen aflossen in plaats van de gebruikelijke 30 jaar. Waarom zouden jonge starters in 20 of 30 jaar de hypotheek aflossen? Wij gaan mee in de tijd. Ook oudere starters uit de regio Amsterdam die voor het eerst een huis kopen komen in aanmerking voor een startersfinanciering Amsterdam. Wel is het voor de ouderen belangrijk dat de hypotheek nog past op pensioendatum.

Kansen aankoop Amsterdam, Amstelveen en Hoofddorp

Een startershypotheek in Amstelveen zal lastig worden omdat u daar nog steeds meer eigen geld nodig hebt om uw eerste woning te kopen. Startershypotheek in Hoofddorp is niet onmogelijk maar een startershypotheek Amsterdam behoort tot de mogelijkheden omdat u daar niet meer zoveel hoger hoeft te bieden.

Startershypotheek 2023 regio Amsterdam

Ga voordat je überhaupt uw eerste eigen woning wil bezichtigen beginnen met het opvragen van de BKR op bkr.nl. Maak vervolgens hier de maximale startershypotheekberekening met extra lage hypotheeklasten voor een woning in de regio van Amsterdam. Vraag hier u bod op en laat u begeleiden vanaf € 995,- voor de aankoop en startersfinanciering Amsterdam en de regio.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Huis onder bod: Wat nu?

Lees meer
Call Now Button