Menu

Startershypotheek Den Haag Rotterdam

Met een startershypotheek Den Haag Rotterdam bespaart u tot € 100,- op uw maandlasten en € 2000,- op het hypotheekadvies. Eerste huis kopen in Rotterdam of Den Haag? Met uw eerste hypotheek kan u veel geld besparen omdat Lexwonen voor starters specifieke startershypotheken heeft. Verder betaald u voor  de hypotheekadvies slechts € 595,-. Bereken eens wat u zou moeten bieden op uw droomhuis en hoeveel startershypotheek u kan krijgen in Den Haag of Rotterdam.

Bereken hier uw maandlast en eventueel wat u moet bieden op een huis. Altijd € 150,- tot € 650,- minder maandlasten.

Bespaar € 2.000,- aan advieskosten en honderden euro's per maand aan hypotheeklasten door de startersclausule te activeren🏠.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Ik wil GRATIS het ‘Overbieden huis’ whitepaper ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Startershypotheek Den Haag Rotterdam

Startershypotheek Den Haag Rotterdam

Hoe dan lage hypotheeklasten met startershypotheek Den Haag Rotterdam?

Qua vraag en aanbod ziet de woningmarkt in Den Haag er hetzelfde uit als in Rotterdam. Overbieden is niet meer hoofdzaak om uw eerste starterswoning daar te kunnen kopen. Uiteraard moet u voldoende inkomen hebben om in Rotterdam of Den Haag een huis te kunnen kopen. Anders is het in Delft. Het is daar nog steeds lastig om een starterswoning te kopen. Overbieden is weer de norm sinds augustus 2023.

Wat doet een startershypotheek Den Haag Rotterdam?

Een startershypotheek Den Haag Rotterdam zorgt er voor dat u uw eerste hypotheek in 40 jaar mag aflossen. Normaal lost u altijd een hypotheek af in 30 jaar. Omdat u de startershypotheek in 40 jaar aflost heeft u veel minder hypotheeklasten en zodoende heeft u € 150,- tot € 550,- minder hypotheeklasten per maand. Het is niet altijd gezegd dat een langere looptijd van uw hypotheek gunstig is. Het hangt af van uw doelen.

Een startershypotheek zorgt dus niet voor een hogere hypotheek zoals een starterslening dat wel doet. Helaas is het kopen met een starterslening bijna kansloos omdat u dan meerdere leningen heeft. Verkopers doen graag zaken met kopers die zo min mogelijk hoeven te lenen. De kans op afwijzingen is dan gering. Hoe meer hypotheek starters opvragen des te meer kans op afwijzingen van geldverstrekkers. Dit is onze jarenlange ervaring.

Voorbeeld van Startershypotheek Den Haag Rotterdam

Joost en Patrick kochten samen in Den Haag hun eerste woning voor € 950.000,-. Beiden hebben een goed inkomen en ze wilden een startershypotheek. Bij de goedkoopste geldverstrekker betaalden ze € 3.508,- aan netto hypotheeklasten. Via Lexwonen betaalden ze € 2.990,- per maand netto. Met de startershypotheek Den Haag Rotterdam heeft u veel lagere kosten omdat de looptijd van het aflossen met 10 jaar wordt verlengd.

Wilt u meer weten over ons totaal pakket hypotheken , aankoop en regelen taxatie en notaris? Lexwonen werkt landelijk. Ga nooit eerst zelf een huis kopen zonder onze schriftelijke toestemming.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Hoe werkt het aanvragen van een hypotheek precies?

Lees meer
Call Now Button