Menu

Wie is Lexwonen?

Wie is Lexwonen

Wie is Lexwonen

Lex van de Straat van Lexwonen is  hypotheekadviseur, aankoopmakelaar en verkoopmakelaar die landelijk werkt. Lexwonen is gevestigd in Elst (U) gemeente Rhenen. Elst (U) ligt exact in het midden van Nederland. Lexwonen heeft voor starters een basis tarief voor hypotheekadvies van € 995,-.

Specialiteiten van Lexwonen

Er zijn een paar specialiteiten die je bij gewone hypotheekadviseurs niet aantreft. Dit komt omdat wij de problematiek op de woningmarkt nauwlettend volgen. Oplossingsgericht tegen grote problemen op de woningmarkt. Wat doet Lexwonen? Specialiteiten van Lexwonen zijn:

  1. Huis kopen met je broer of zus tot 4 personen
    Omdat de woningprijzen hoog zijn doet Lexwonen hypotheken met familie tot 4 personen.
  2. Huis kopen met 3 of 4 familieleden, vrienden of kennissen
  3. Woning kopen zonder voorbehoud van financiering zonder dat u financieel risico loopt
  4. Huis kopen zonder eigen geld of met minder eigen geld

Voorwaarden om te werken met Lexwonen

Lexwonen.nl vraagt eerst informatie op die u per mail moet aanleveren.  Deze informatie hebben wij nodig om te kunnen beoordelen wat er mogelijk is. Vaak hoort daar ook de adresgegevens van uw droomhuis bij. Wat u maximaal kan lenen heeft tevens te maken met de waarde van uw aan te kopen woning.

Wat doet Lexwonen met uw documenten

Werkzaamheden Lexwonen

Werkzaamheden Lexwonen

Alle documenten die wij aan u opvragen bewaren wij voor de hypotheekaanvraag en voor dossiervorming. Het moet altijd duidelijk zijn hoe wij tot een bepaald advies of voorstel zijn gekomen. Gaat de hypotheekaanvraag niet door of doet u geen zaken met ons dan zijn alle documenten uiterlijk op de eerstvolgende zondag 12.00 uur verwijderd.

Ook als wij even niets van u horen dan wordt alles verwijderd. Vaak heeft u alles nog in uw mailbox en kan u deze opnieuw mailen als u voor Lexwonen gekozen hebt.

Hoe blijft de kennis bij Lexwonen op peil?

Lexwonen houdt zijn kennis op peil via Rob Timmermans Impact opleidingenPermanente Educatie, trainingen tips en WFT examens volgen wij via Rob Timmermans, een vakidioot en bekwaam man.  De volgende vakken doen wij via Impact opleiding.

  1. Hypotheek
  2. Erkend Aankoopbemiddelaar
  3. Gecertificeerd verkoopbegeleider

Jaarlijks bijeenkomsten en maandelijkse studies worden door Impact verzorgd. Op deze wijze voldoet Lexwonen aan al zijn verplichtingen. Kijk ook een s naar de Google reviews van Lexwonen. Op deze wijze weet je beter wie Lexwonen is.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button