Menu

Startershypotheek Groningen

Een startershypotheek Groningen is de eerste hypotheek op de eerste woning met de laagste hypotheeklasten. De startershypotheek via lexwonen bestaat uit:

  1. Aflossing in 40 jaar waardoor lagere lasten dan de goedkoopste bank
  2. Hulp bij aankoop starterswoning
  3. Regelen biedcertificaat, koopakte, notaris en startershypotheek
  4. Starterspakket vanaf € 995,- , goedkoopste  en uitgebreidste startershypotheek

Bereken eerst hoeveel je kan lenen voor een startershypotheek Groningen en wat je moet bieden op een starterswoning.

Bereken hier uw maandlast en eventueel wat u moet bieden op een huis. Altijd € 150,- tot € 650,- minder maandlasten.

Bespaar € 2.000,- aan advieskosten en honderden euro's per maand aan hypotheeklasten door de startersclausule te activeren🏠.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Ik wil GRATIS het ‘Overbieden huis’ whitepaper ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Startershypotheek Groningen

Startershypotheek Groningen

Startershypotheek Groningen en de aflossing

Lexwonen regelt startershypotheken in Groningen die je in 40 jaar mag aflossen. Ik zeg mag! Uiteraard is het mogelijk om een startershypotheek Groningen binnen 30 jaar af te lossen. Waarom moeten jonge starters in 30 jaar de startershypotheek aflossen? Met een aflossingsperiode van 40 jaar bespaar je tussen de € 125,- tot € 550,- per maand aan hypotheeklasten. Dat is een echte startershypotheek. Verder hoef je in Groningen niet zoveel meer te overbieden sinds november 2022. Dit is de reden dat wij huizenzoekers in Groningen goed kunnen helpen met een startershypotheek Groningen.

Waarom is via jullie een startershypotheek zo goedkoop en waarom zijn de maandlasten honderden euro’s lager?

Omdat je de startershypotheek Groningen niet binnen 30 jaar hoeft af te lossen heb je tussen de € 150,- en de € 550,- per maand lagere hypotheeklasten. Toch heeft u ook de vrijheid om extra af te lossen. Hierdoor bespaart u op de maandlasten. Het aanvragen van een startershypotheek en het advies is zo goedkoop omdat starters geen hypotheekverleden hebben. Het in kaart brengen van mogelijke problemen en de bijbehorende oplossingen geven duurt geen 5 uur. Verder hebben wij lage kosten en direct aansluiting bij geldverstrekkers. Dat betekent dat je in 48 uur de hypotheek rond hebt zodat € 995,- voor de startershypotheek Groningen voldoenden is. Dit hoeft dus geen € 2.000,- tot € 4.000,- te kosten.

Helpen jullie ook bij de aankoop van een starterswoning in de provincie Groningen en bij de taxatie en de koopakte?

Wij helpen starters vanaf dag 1. Starters kunnen namelijk geen tegenslag hebben omdat dit vaak direct ten koste gaat van het eigen geld. Wij gaan kijken naar de taxatiewaarde (of indicatie) en bespreken met klanten de ontbindende voorwaarden. Denk aan het bedrag van voorbehoud van financiering en datum van verstrijken voorbehoud van financiering. Vaak regelen wij zelf een biedcertificaat zodat de verkopend makelaar een perfecte beleving heeft van julie financiële situatie. Het zo maar roepen van een bod en maar hopen dat ze voor je kiezen is echt 2015.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Hoe werkt het aanvragen van een hypotheek precies?

Lees meer
Call Now Button