Menu

Starterslening Elst (U)

Startershypotheek Elst (U) regelen wij.

 Eindelijk kan u in Elst (U) uw eerste eigen woning kopenmet een starterslening. Bereken eerst snel voor hoeveel geld u kan kopen.

Starterslening berekenen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Bereken online uw Starterslening. U ontvangt direct bericht


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslening Elst (U)

Starterslening Elst (U)

Welke vragen worden veel gesteld? Wat is voor u van belang.

  • Hoeveel kan ik lenen voor een starterslening in Elst (U)?
  • Bereken maximale starterslening en maximale hypotheek met onze rekentool!
  • Ook berekening voor starterslening elders in het land.
  • Kom ik in aanmerking voor een starterslening Elst (U)?

De meeste inwoners van Elst (U) zijn altijd inwoners geweest van het mooie dorp. Steeds meer mensen uit het drukke stadsleven zoeken de rust op in Elst (U) met zijn bossen en toch dicht bij het werk, de snelwegen en steden. De maximale Starterslening bedraagt € 35.000

Starterslening Elst (U) en de voorwaarden

De starterslening Elst(U) zijn uitsluitend voor woningzoekenden die voor het eerst een eigen huis gaan kopen. Bent u dus ooit mede eigenaar geweest van een huis en door scheiding weer gaan huren, het is niet meer mogelijk om een starterslening te verkrijgen.

De woning mag maximaal € 225.000 kosten. De verkopende partij betaald 13% van de te verstrekken starterslening mee als vergoeding aan de gemeente.  Binnenkort hoeft de verkopende partij hier niet meer aan mee te betalen in de Gemeente Rhenen, wij houden u op de hoogte.

Dus stel u ontvangt een starterslening van € 22.000 dan betaald de verkoper € 2.860 mee aan de starterslening. Per gemeente zijn deze voorwaarden anders. De leeftijdsgrens om voor een startershypotheek Elst (U) in aanmerking te komen is 45 Jaar.

Werking Starterslening Elst (U) 

Neem contact op met Lexwonen.nl te Elst (U) en wij gaan berekenen wat u maximaal mag lenen voor zo’n starterslening die door de overheid in het leven is geroepen. De starterslening en de combinatielening(is een product) wordt afgesloten voor 30 jaar.

De eerste drie jaar hoeft u niets af te lossen. Na drie jaar begint u met rente en aflossing. Stel nu dat uw inkomen niet is gegroeid in die drie jaar dan hoeft u ook niets af te lossen. Als u denkt dat u niet méér bent gaan verdienen binnen die drie jaar moet u wel een her toets aanvragen. Mocht uit die her toets blijken dat u inderdaad niet méér bent gaan verdienen dan heeft u drie jaar uitstel voor de rente en aflossing van de  Starterslening Elst (U).

Let op! Mocht u gaan samenwonen na aanvang starterslening dan wordt het inkomen van uw partner ook meegenomen en dat betekent aflossen. Nu is dat geen probleem maar stel dat u en uw partner besluiten uit elkaar te gaan hoe gaat het dan. Uiteraard blijft u de eigenaar maar de starterslening blijft u aflossen. Een starterslening die eenmaal loopt kan nooit, door welke situatie dan ook, aflossingsvrij worden gemaakt.

Starters hypotheek Elst (U) en samen met familie kopen

Wilt u graag samen met familie een huis kopen dan kan dat zeker via ons. Er zijn weinig of geen banken die dit willen. Wij helpen u hier graag mee.

Wat doen wij?

Gaat u naar en bank, hypotheekketen of tussenpersoon die berekend uw hypotheek en de rest moet u zelf doen.

Nu moet u nog iemand hebben die de aankoop van de woning regelt, de koopakte, marktwaarde bepaald voor de onderhandelingen, zijn er erfdienstbaarheden, is alles eigendom of komt u daar pas achter als u in het huis zit, kloppen de grenzen?

Dat doen wij allemaal!  De aankoopbemiddeling doen wij soms gratis! Lexwonen.nl woont in Elst gemeente Rhenen en wij kennen de gehele regio als geen ander.

Wij zijn op de hoogte van de marktprijzen van de woningen. Doordat wij zowel de aankoopbemiddeling regelen als de hypotheek heeft u geen extra mensen meer nodig.

De totale werkzaamheden zijn: Berekenen maximale hypotheek, maximale Starterslening Elst (U), startershypotheek, huis  bezichtigingen i.v.m. toestand, regelen taxatie, regelen bouwkundige keuring, onderhandelingen, hypotheekadvies, controle afrekening notaris en inspectie van de woning voor de overdracht.

Geen of minder eigen geld nodig

Doordat wij kennis van zaken hebben heeft u duizenden euro’s minder nodig aan eigen geld om een woning te kunnen kopen.

U mag vanaf 2017 niet meer lenen voor uw woning dan de aankoopprijs van de eigen woning. U maakt echter kosten zoals, notaris, overdrachtsbelasting, taxatie hypotheekakte, advieskosten etc. Al deze kosten moet u uit eigen zak betalen. Als wij een woning € 6500,00 aankopen onder de taxatiewaarde dan heeft u gewoon € 6500 minder nodig aan eigen geld.

Vindt u niets in Elst (U) kijk dan ook even naar de pagina van Hypotheekadviseur Veenendaal of ga naar de pagina van starterslening Ede.

Als inkomens nog niet toereikend zijn

Kan u nog steeds niet een huis kopen? Weet u dat Lex Wonen een uniek concept heeft? U kan samen met broer, zus, ouders of vrienden een huis kopen. Ga naar onze homepage en maak een selectie,

 

Vergunningen en verzekeringen

Lexwonen.nl voldoet aan alle eisen en heeft derhalve alle vergunningen. Uiteraard zijn wij voor al onze activiteiten ook verzekerd via de Bavam. Voordat wij met een klant aan het werk gaan dient hij in het bezit te zijn van ons dienstverleningsdocument en de algemene voorwaarden, Zie hieronder voor deze documenten die in één pdf zijn verwerkt.

Starterslening Elst (U) en werkgeversverklaring

Hieronder bevind zich een werkgeversverklaring die u door de werkgever moet laten invullen.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor uw mogelijkheden. Wij willen samen met u uw woning tot een succes maken met een Starterslening Elst (U).

Call Now Button