Menu

Starterslening Overbetuwe

Starterslening in Overbetuwe zodat de hypotheek haalbaar is.

Starterslening Overbetuwe is beschikbaar tot € 30.000 in de Gemeente Overbetuwe.  Aankoop van uw starterswoning mag dan maximaal € 188.000 bedragen.
Uw leeftijd of huidige woonplaats zijn niet van belang. Iedereen is welkom voor een starterslening Overbetuwe als u maar nooit eerder een eigen woning  heeft gehad.

Ik wil een indicatie wat ik moet bieden voor de volgende woning:

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Ik wil GRATIS het ‘Overbieden huis’ whitepaper ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslening Overbetuwe

Starterslening Overbetuwe

Heel prettig bij deze gemeente is dat de verkopende partij niet hoeft mee te betalen aan de starterslening van de koper. De gemeente is dus 100% gastvrij voor iedereen in Nederland die in Overbetuwe een starterslening zoekt. Raadpleeg ons voor de mogelijkheden. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Advies over een starterslening Overbetuwe

Lexwonen.nl met het aanvragen van een starterslening. Wij zijn de goedkoopste van Nederland. U vindt bij ons alles onder één dak, zowel hypotheekadvies als aankoopbemiddeling van uw nieuwe woning. Dankzij onze kennis kan u veel geld besparen. Wij bemiddelen met alle banken en kijken hierbij uiteraard naar de laagste hypotheekrentes. Als gecertificeerd Wft-hypotheekadviseur kunt u op ons rekenen! We helpen u met het aanvraagproces van de starterslening Overbetuwe en we geven u persoonlijk advies. Eerste huis kopen betekent veel inventariseren.

Aankoopbemiddeling

Bij Lexwonen.nl bieden we u ook aankoopbemiddeling. Een hypotheek vraagt u aan voor het kopen van een huis. Het is dan wel zo prettig als u zeker weet dat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan als u het huis heeft gekocht. Daarom kijken we bij Lexwonen.nl met u mee wanneer u op zoek gaat naar een koopwoning. We kijken bijvoorbeeld naar verkoopprijzen van woningen in de regio en regelen een kadastraal onderzoek. Zo bepalen wij de marktwaarde van de woning die u wilt kopen. We gaan met u mee tijdens bezichtigingen en onderhandelingen. U wil toch zeker ook niet teveel betalen.

Kadastraal onderzoek

We beoordelen de koopakte en bespreken de ontbindende voorwaarden. We onderzoeken het kadastraal plan, het eigendomsbewijs en de publiekrechtelijke beperkingen. Ook controleren wij voor u de stukken van de notaris en begeleiden we u tijdens de overdracht van de woning. Door Lexwonen.nl in te schakelen voor aankoop bemiddeling als u een woning wilt kopen wordt het kopen van een woning overzichtelijk. U weet dankzij Lexwonen.nl precies waar u aan toe bent. Wij helpen u graag bij de aankoop van uw droomhuis! Wij zijn erkend aankoopbemiddelaar. Bel ons of mail ons en vraag ons naar de mogelijkheden! Weet dat aankoopbemiddeling vaak gratis is!

Weinig eigen geld nodig bij Lexwonen.nl

Als u een huis koopt met of zonder starterslening Overbetuwe heeft u veel eigen geld nodig. U ontvangt alleen nog maar een hypotheek ter grootte van de koopsom van de woning. Alle overige kosten zal u met eigen spaargeld moeten betalen. De kosten bestaan uit overdrachtsbelasting, NHG kosten, advieskosten, taxatiekosten, notariskosten en aankoopkosten. Op een woning van € 200.000 betaald u een slordige € 9.000 aan kosten. Lexwonen.nl zorgt door slimme aankoop van de woning dat u geen of weinig eigen geld moet inbrengen. Bel ons gerust voor uitleg. En mocht de aankoop niet doorgaan om welke reden dan ook u ontvangt van ons  geen rekening. No cure-no pay!

Call Now Button