Menu

Starterslening Utrechtse Heuvelrug

Eindelijk uw eerste eigen huis op een leuke plek haalbaar door een starterslening Utrechtse Heuvelrug? Bereken snel uw mogelijkheid.

Starterslening berekenen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Bereken online uw Starterslening. U ontvangt direct bericht


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Starterslening Utrechtse Heuvelrug

Starterslening Utrechtse Heuvelrug

Op zoek naar een starterslening Utrechtse Heuvelrug? Staat u minimaal 1 jaar ingeschreven in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en niet ouder dan 45 jaar dan komt u in aanmerking voor een starterslening van maximaal € 30.000.

Uw inkomen mag niet hoger zijn dan € 30.000 en de koopsom van uw woning niet hoger dan € 220.000,- Stuur via Whats App, SMS of per mail uw inkomen en u hoort direct hoeveel hypotheek incl. Starterslening u kan krijgen.

Geef ook de adresgegevens door van uw droomwoning. U ontvangt van ons dan tevens de laatste transactieprijzen van die woning en woningen uit die straat, dit i.v.m. bod op woning en marktwaarde bepaling. Marktwaarde is belangrijk met name in de regio Utrechtse heuvelrug. Aankopen van een huis onder de marktwaarde betekend dat u geen eigen geld voor de hypotheek nodig heeft.

Wilt u graag een eigen huis kopen op de Utrechtse Heuvelrug? Wanneer u voor het eerst een woning koopt komt u mogelijk in aanmerking voor een starterslening Utrechtse Heuvelrug. Met een starterslening kunt u tot 20% van de verwervingskosten van uw woning extra bijlenen, bovenop uw hypotheek van de bank. Met een starterslening kan het zijn dat u dat ene speciale huis dat eerst te duur voor u was, nu tóch kunt kopen. Bij Lexwonen.nl vertellen we u graag hoe u een starterslening kan aanvragen en of u voor een starterslening in aanmerking komt. Als adviseur zijnde op het gebied van hypotheken en aankoopbemiddeling van woningen helpen wij u graag.

Een starterslening Utrechtse Heuvelrug – komt u in aanmerking?

Wanneer u een starterslening aan wilt vragen zijn er vaak een aantal voorwaarden opgesteld waar u aan moet voldoen. Het kan dan bijvoorbeeld gaan over uw leeftijd, uw huidige woonplaats of de plaats waar u werkt. Soms moet u namelijk al in de betreffende gemeente werken of woonachtig zijn. Elke gemeente heeft zo haar eigen voorwaarden waar u aan moet voldoen. Bij Lexwonen.nl kunnen we u alles vertellen over de voorwaarden van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Zo weet u precies waar u aan toe bent en of u in aanmerking komt voor een starterslening Utrechtse Heuvelrug.

Een starterslening? Advies op maat bij Lexwonen.nl

Als hypotheekadviseur die starters helpt bij het aanvragen van een starterslening en bij het aankopen van een huis is Lexwonen.nl dé hypotheekadviseur voor starters. Alle vergunningen zijn aanwezig. U vindt bij ons twee diensten onder één dak, namelijk aankoopbemiddeling en hypotheekadvies. Zo kunt u veel tijd en geld besparen.

We denken graag met u mee vanaf het moment dat u een hypotheek aanvraagt tot het moment dat u uw eerste eigen woning koopt. Dankzij onze know-how van de verschillende banken weten we precies welke bank de laagste hypotheekrentes heeft, maar ook welke bank goed bij uw wensen en uw situatie past.

Bij Lexwonen.nl kunt u altijd rekenen op eerlijk en deskundig advies. Advies waar u verder mee komt!

Aankoopbemiddeling

Aankoopbemiddeling is geen overbodige luxe als het gaat om het kopen van uw eerste eigen woning. Het kopen van een huis is iets waar veel bij komt kijken. Het kan dan fijn zijn om iemand bij u te hebben die kennis heeft van zaken en die u kan adviseren tijdens bijvoorbeeld de onderhandelingen.

Zo kijken wij naar de verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in de regio en regelen we ingewikkelde zaken zoals een kadastraal- of bouwtechnisch onderzoek. Wanneer u Lexwonen.nl inschakelt voor de aankoopbemiddeling van uw nieuwe woning weet u zeker dat u een eerlijke prijs betaalt voor uw woning en dat uw nieuwe woning geen onverwachte verrassingen voor u heeft. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen inzake een starterslening Utrechtse Heuvelrug!

Call Now Button