Menu

Starterslening Vianen

  Eindelijk is uw eerste huis haalbaar met een starterslening Vianen. U kan op een verantwoorde manier nét dat beetje extra lenen.

Starterslening berekenen

  • Hidden
  • Bereken online uw Starterslening. U ontvangt direct bericht


    Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslening Vianen

Starterslening Vianen

Zo is dat ene speciale huis dat eigenlijk te duur voor u was door een starterslening Vianen toch bereikbaar. Bij Lexwonen.nl vertellen we u graag hoe u een starterslening Vianen kunt aanvragen en aan welke voorwaarden u moet voldoen om in aanmerking te komen.

Komt u in aanmerking voor een starterslening Vianen?

Als u een starterslening aan wilt vragen dan moet u altijd aan enkele voorwaarden voldoen. Deze voorwaarden hebben bijvoorbeeld betrekking op uw huidige woonplaats, op de plaats waar u werkt of op uw leeftijd.

Zo kan het bijvoorbeeld een voorwaarde zijn dat u al in de betreffende gemeente woonachtig of werkzaam bent. Bij Lexwonen.nl vertellen we u graag aan welke voorwaarden u moet voldoen als u een starterslening Vianen aan wilt vragen. Wanneer u aan deze voorwaarden voldoet helpen we u om een starterslening Vianen aan te vragen. Zo maken we het mogelijk dat u uw droomhuis kunt kopen!

Een starterslening? Advies op maat bij Lexwonen.nl

Lexwonen.nl is dé hypotheekadviseur voor starters. Betaalbaar hypotheekadvies met een duidelijk verhaal. We zijn een gecertificeerde Wft-hypotheekadviseur en hechten aan persoonlijk advies. We kijken naar uw specifieke situatie en uw wensen. Aan de hand van deze informatie kijken we naar een bank die bij u past. Hierbij kijken we uiteraard ook naar de laagste hypotheekrentes. Lexwonen.nl is de goedkoopste hypotheekadviseur van Nederland. U kunt bij ons terecht voor hypotheekadvies op maat én voor aankoopbemiddeling van uw eerste eigen huis. Doordat wij twee diensten aanbieden onder één dak bespaart u bij Lexwonen tijd en geld. Wij helpen u graag om de juiste hypotheek af te kunnen sluiten.

BKR Status Toets

Of u in aanmerking komt voor een starterslening en een hypotheek zal de bank eerst uw BKR controleren. Heeft u een krediet, telefoonabonnement of andere financiering dan gaat dat van uw maximale hypotheek af. Wij kunnen voor u een BKR Status Toets uitvoeren zodat wij u kredietverleden kunnen beoordelen. Hierdoor weet u direct wat er kan in Vianen.

Aankoopbemiddeling

U heeft een huis op het oog. Maar hoe weet u of de prijs voor dat huis niet te hoog is? En wat de bouwtechnische staat van het huis eigenlijk is? Wanneer u voor het eerst een eigen huis gaat kopen, kan het prettig zijn als er iemand met u mee gaat of mee kijkt die verstand heeft van zaken. Er is zoveel waar u aan moet denken of op moet letten bij de aankoop van uw eerste huis. Bij Lexwonen.nl bieden we u daarom aankoopbemiddeling. We regelen de ingewikkelde zaken voor u, gaan met u mee naar bezichtigingen en helpen u tijdens onderhandelingen. Zo weet u zeker dat u straks een huis koopt voor een goede prijs en weet u precies wat u van uw nieuwe huis kunt verwachten. We horen graag van u wat we voor u kunnen betekenen met Starterslening Vianen.

Als u een mooie woning heeft gevonden geef ons daarvan dan tevens postcode en huisnummer door, u ontvangt van ons dan de laatste verkooptransactie van die woning en van woningen in die straat i.v.m. bepalen aankoopprijs en marktwaarde. Hierdoor heeft u ook minder eigen geld nodig voor de hypotheek.
Doe nu de maximale leentest en geef uw inkomen door.  U hoort binnen 1 minuut de mogelijkheden en info betreffende de woning. Bel ons gerust voor informatie over starterslening Vianen.

 

Call Now Button