Menu

Starterspakket Hypotheek

Update 15 mei 2024

Wat is een Gratis Starterspakket hypotheek op je eerste huis? Beginnende huizenkopers kunnen hier gratis belangrijke gegevens van de woningmarkt aanvragen. Dit pakket geeft antwoord op simpele vragen zoals wat je moet bieden op een woning en wat je maximaal kan lenen. Hypotheekadvies voor starters bedraagt ‚ā¨ 995,-.

Waarom gratis starterspakket hypotheek voor eerste huis?

Het maatregelenpakket van de overheid zorgt er voor dat het er niet makkelijker op wordt voor starters in 2023. Je kan veel minder lenen en het overbieden is nu ook op de meeste woningen voorbij. Startende huizenzoekers hebben aan ons de volgende vragen:

  1. Wat is de hypotheek met de laagste maandlasten?
  2. Waar kan ik het meeste lenen in 2024?
  3. Wat is de waarde van die woning?
  4. Welk energielabel hangt er aan de woning?
  5. Let op, hoe hoger de energielabel des te meer kan je lenen.

Ik wil een indicatie wat ik moet bieden voor de volgende woning:

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Ik wil GRATIS het ‚ÄėOverbieden huis‚Äô whitepaper ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterspakket Hypotheek

Starterspakket Hypotheek

Starterspakket hypotheek en starterswoning 2024

Wanneer u uw eerste huis wil kopen als starter dan begint u met het opvragen van:

  • BKR op bkr.nl
  • Werkgeversverklaring
  • Navragen taxatiewaarde huis

Mail ons deze gegevens en krijg antwoord op belangrijke vragen zoals taxatiewaarde indicatie. Koopt u uw eerste huis aan onder de taxatiewaarde dan heeft u veel eigen geld nodig als starter. Bezuinig niet op ons starterspakker vanaf ‚ā¨ 995,-. Gaat de woning niet door dan heeft u aan ons geen kosten.

Het starterspakket hypotheken via lexwonen zorgt altijd voor lagere hypotheeklasten omdat de hypotheek wordt uitgesmeerd over 40 jaar. U hoeft dus niet binnen 30 jaar alles af te lossen. Verder voorziet het starterspakket hypotheek er voor dat wij elke dag bereikbaar zijn voor starters en de eerste woning. Wij willen dan ook graag dat u zelf 7 dagen in de week bereikbaar bent. Lexwonen is 7 dagen per week bereikbaar van 04.15 uur tot 21.15 uur voor starters gezien de huidige huizenmarkt.

Verkopers wachten niet op jou

U moet snel alles weten en moeten wij dus snel werken. Beginnende huizenkopers hebben met het starterspakket van Lexwonen goud in handen omdat zowel taxateurs als berekeningen binnen 10 minuten voorhanden zijn. Als starter op de woningmarkt is het belangrijk om te weten dat alles wat je hoger bied dan de taxatiewaarde je met eigen geld moet betalen. Een vraagprijs heeft niets te maken met de waarde. Dalende huizenprijzen zorgen voor storm.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button