Menu

Telefonisch Hypotheekadvies

Maak gebruik van telefonisch hypotheekadvies. Weinig vrije tijd en u weet nog niet eens of u uw huis wel kan kopen? Hypotheekadvies per telefoon. Bereken  eerst voor hoeveel geld u kan lenen en de eventuele waarde van uw droomhuis.

Graag meer informatie over een huis kopen, de maximale hypotheek en eventueel de waarde van de woning die wij op het oog hebben.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Telefonisch Hypotheekadvies

Telefonisch Hypotheekadvies

Mobiel telefoonadvies

Snel per telefoon weten of u uw droomhuis kan kopen en een passend hypotheekadvies kunnen wij regelen. Waarom moet u eerst naar een hypotheekkantoor of een bankkantoor?

Banken weten reeds alles over u, met een druk op de knop en uw hypotheekverleden is bekend. Aanvullende gegevens van uw werkgever en het huis is gekocht. Let wel op, sinds 2022 moet je regelmatig overbieden. Hoeveel overbieden is afhankelijk van de woning en je spaargeld of overwaarde.

Hypotheekadviseur 7 dagen per week mobiel advies

Lex Wonen helpt u 7 dagen per week met;

  • Aankoop huis
  • Koopakte regelen
  • Hypotheekadvies per telefoon
  • Regelen notaris en taxateur

Mede door de Corona tijdperk merkt Lex Wonen dat er steeds meer behoefte is om per telefoon hypotheekadvies in te winnen. Ongeveer 37% van de hypotheekadviezen gebeuren telefonisch.

Wat kan u verwachten van een hypotheekadviseur via mobiel

mobiel hypotheekadvies

mobiel hypotheekadvies

Nadat u ons telefonisch uw financiële- en woning- gegevens doorgeeft volgt een eerste hypotheekopinie. Vervolgens mailt u ons enkele documenten. Op basis van uw telefonische hypotheekwensen en documenten ontstaat een helder beeld. Financieel advies welke past bij uw persoonlijke situatie en de waarde van de woning.

U ontvangt diverse documenten die u kan vergelijken. Is de woning aangekocht en weet u alles over de hypotheek dan volgt het laatste onderdeel.

Aan tafel met de hypotheekadviseur

Telefonische adviezen over woningwaarde en hypotheek is voorbij.  U heeft duidelijk voor ogen hoe u het wenst. Nu wilt u graag aankopen en een hypotheek afsluiten. Pas dan maakt u met ons een afspraak. Waarom dan toch aan tafel?

Het moet voor iedereen duidelijk zijn wie er koopt en de hypotheek ontvangt. Wij zijn verplicht om uw legitimatie te controleren. Tevens wordt het advies nog een keer nagelopen en gaat u de hypotheekaanvraag tekenen samen met andere belangrijke documenten.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button