Menu

Thuis hypotheek

Thuis hypotheek

Thuis hypotheek

Een thuis hypotheek is een hypotheek die u vanuit uw stoel vanuit uw eigen woning kan regelen. Home hypotheek die u samen met een financieel expert afsluit. Lexwonen introduceert de thuis hypotheek omdat steeds meer klanten minder tijd hebben en toch graag een huis kopen. Denk bijvoorbeeld aan een hypotheek met 3 of 4 personen. Uiteraard doen wij ook de reguliere hypotheken. Wij zitten Centraal in Nederland vanwaar wij via webcam hypotheekadvies uitbrengen⭐. Uiteraard bent u ook welkom bij ons op de koffie.

Thuis hypotheek makkelijk en snel hypotheekadvies

Uiteraard is het mogelijk om ook bij ons op kantoor te komen. Vaak zijn de eerste gesprekken telefonisch vanuit uw eigen huis. Daarna via Teams en vervolgens bij u thuis of bij ons op kantoor. Er zijn diverse kantoren waar u terecht kan.

De volgende thuis hypotheken regelen wij

  1. Startershypotheek voor 1,2,3 of 4 personen
  2. Hypotheek voor doorstromers
  3. Huis kopen met 4 vrienden
  4. Met ouders een huis kopen

Bereken wat u zou moeten bieden en wat u kan lenen.

Bereken eerst hoeveel hypotheek u ongeveer kan krijgen met maximaal 4 personen.

  • Hidden

  • Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hypotheek vanuit huis

Hypotheek vanuit huis

Kantoren waar Thuis hypotheken plaatsvinden

Thuis hypotheek via kantoren in Amsterdam, Amstelveen, Huizen, Utrecht, Amersfoort, Vlissingen, Zwolle, Veenendaal, Elst (U), Rotterdam, Ede, Venlo, Maastricht, Den Bosch, Heerenveen, Enschede. Thuis alles regelen zodat u tijd genoeg heeft voor overige belangrijke zaken. Maximale hypotheek via uw woonadres opvragen.

Wat is precies een thuis hypotheek en betekent dat persoonlijk advies thuis of bij u op kantoor niet mogelijk is?

Thuis hypotheek is in eerste instantie advies per telefoon of via Teams. Daarna is het mogelijk dat u op kantoor komt via lexwonen. Ook kan het zijn dat wij naar uw huis komen. Lexwonen zit verspreid over geheel Nederland. Thuis Hypotheek hebben wij uitgevonden om de klant het zo makkelijk mogelijk te maken.

Een hypotheek voor 4 personen is dat ook mogelijk met een thuis hypotheek en wat zijn daar de kosten van?

Een 4 persoons thuis hypotheek kan in eerste instantie op afstand gebeuren. Met deze hypotheek is het echt belangrijk dat alle 4 de personen of hier op kantoor of bij u thuis 1 keer aanwezig zijn. Dat kan dan gerust op het laatste adviesmoment.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Startershypotheek Groningen

Lees meer
Call Now Button