Menu

Goedkoopste hypotheekadviseur

Goedkoopste hypotheekadviseur

Goedkoopste hypotheekadviseur

Lexwonen is de goedkoopste hypotheekadviseur en geeft  goedkoop hypotheekadvies omdat hij de volgende zaken snel kan regelen

 • Aankoopbemiddeling
 • Gratis uitwerken koopakte met juiste gegevens
 • Regelen taxatie
 • Gratis woningwaarde indicatie huidige woning en nieuwe woning
 • Energiebesparingen en voorzieningen meefinancieren
 • No cure no pay

Alleen een combinatie van bovenstaande werkzaamheden geeft jou het maximale rendement. Starterstarief vanaf € 995,- . Wil jij het goedkoopste hypotheekadvies en weten wat je kan lenen en zou moeten bieden?

Ik wil een indicatie wat ik moet bieden voor de volgende woning:

 • Hidden

 • Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Goedkoopste hypotheekadvies

Goedkoopste hypotheekadvies

Goedkoopste hypotheekadviseur Lexwonen vanaf € 995,-

Zelf een huis kopen is echt onmogelijk. Je moet de taxatiewaardes weten en je maximale hypotheek op inkomen. Lexwonen is de voordeligste hypotheekadviseur omdat hij namelijk ook erkend aankoopbemiddelaar is en energieadvies verstrekt. Goedkoop advies omdat je alles onder één dak hebt. Gaat de hypotheek niet door dan heb je aan lexwonen geen kosten. Gratis voor je gewerkt als huis kopen niet door gaat. Een gratis hypotheekadviseur en aankoopmakelaar vindt je nergens. Door meefinancieren van energiezuinige maatregelen honderden euro’s per maand lagere maandlasten via lexwonen goedkoopste hypotheekadviseur voor minder dan duizend euro.

Voordeligste hypotheekadvies 

Voordelig hypotheekadvies

Voordelig hypotheekadvies

Goedkoopste hypotheekadviseur zijn is niet zo heel lastig als je goed inventariseert. Lexwonen weet exact waar de pijn zit als je de juiste route bewandeld. Gratis hypotheekadvies geven is een risico voor lexwonen. Dat is dan ook de reden dat lexwonen alles opvraagt waar de hypotheekverstrekker in jouw situatie naar zou kunnen vragen. Hypotheekadvies is meer dan alleen de goedkoopste geldverstrekker opzoeken. De pijn zit hem in het overbieden en je energielasten.

Goedkoopste hypotheekadvies, aankoopadvies en energieadvies

Lexwonen de goedkoopste hypotheekadviseur is voordelig omdat alle bijkomende facetten van een huis kopen gratis is. Denk aan:

 • Aankoopmakelaar kost normaal minimaal€ 1500, –
 • Indicatie woningwaarde meerdere woningen kost gemiddeld € 300,-
 • Gaat hypotheek niet door dan heeft u altijd kosten aan advies € 750,-

Betaalbare hypotheekadviseur Lexwonen is 7 dagen per week geopend zodat je snel een bod kan uitbrengen op basis van verkregen info van taxateur en je werkgever.

Goedkoop hypotheekadvies allround financieel specialist

Lexwonen helpt je met hoger bieden op een huis of met afdingen. Alles afhankelijk van de woning en de situatie van de huizenmarkt. Door goed inventariseren krijg je vaak toch de woning en heb je de hypotheekadviseur al weer terug verdiend. Sowieso verdien je geld aan Lexwonen i.v.m. energiezuinige maatregelen.

Goedkoopste hypotheekadviseur door groen advies 

Goedkoop hypotheekadvies en energiebesparende mogelijkheden

Goedkoop hypotheekadvies en energiebesparende mogelijkheden

Duurzaam hypotheekadvies zodat je lexwonen snel hebt terug verdiend. Ik geef een voorbeeld van onze eigen ervaring en onze eigen groene investeringen.

Energieprijzen zijn niet goedkoop

De goedkoopste hypotheekadviseur Lexwonen rekent het volgende voor je uit. Benodigd aan gas 1400 m3. per jaar. Kostprijs per m3 € 2,95 door de oorlog van Rusland met Oekraïne. Totaal aan gasprijs op jaarbasis € 4130,- per jaar. Dat is € 344,- per maand.  Aanschaf airco die ook kan verwarmen. In plaats van CV aan zet je de airco aan. Verbruik van een airco voor verwarming is zeer laag. De airco maakt namelijk gebruik van een warmtepomp. Verbruik aan stroom 1000 kWh per jaar. Kosten € 550,- per jaar dus € 45.85 per maand.

Door hoofdzakelijk de airco te gebruiken blijft de woning lekker warm.  Gas wordt nog gebruikt voor badkamer en incidenteel bij te verwarmen. Meestal geen eigen geld nodig voor de aanschaf. Door lexwonen in te schakelen heeft u een gratis hypotheekadviseur. U verdiend hem snel terug.

Voordeligste hypotheekadviseur

Lexwonen is de voordeligste hypotheekadviseur omdat kennis van aankoop, hypotheek en energiezuinige maatregelen aanwezig is. Laagste maandlasten maakt lexwonen een lucratief hypotheekadviseur.

Lucratief hypotheekadviseur en hypotheekadvies Lexwonen

Schappelijke hypotheekadviseur omdat je maandelijkse kosten lager zijn. Voorbeeldje van huizenkoper ( Frank) die zelf alles regelde bij een bank. Bank was nog goedkoper.

Frank kocht een woning voor € 395.000,- terwijl de vraagprijs € 345.000,- bedroeg.  Taxatierapport gaf een waarde van € 350.000,- aan. Omdat de taxatie € 350.000,- bedroeg en het bod was € 395.000,- had Frank € 45.000,- aan eigen geld nodig exclusief kosten koper. De gasprijs in zijn oude woning bedroeg € 145,- per maand. In zijn nieuwe huis betaald hij nu € 525,- aan gas. Energieprijzen zijn exorbitant hoog.

Frank had de goedkoopste bank uitgezocht en bespaarde hiermee € 45,- per maand aan rente en aflossing. Had Frank via Lexwonen de hypotheekafgesloten dan was hij goedkoper uit de bus gekomen. Wij zouden een airco voor verwarming en zonnepanelen meegefinancierd hebben. Hierdoor wordt de hypotheek iets hoger maar de maandlasten € 300,- minder per maand. Goedkoopste hypotheekadviseur neemt alles mee. Ook de energielasten die elke maand terug komen. Wil jij ook goedkoop financieel advies? Lexwonen is goedkoopste hypotheekadviseur omdat je minder eigen geld nodig hebt bij de aankoop en minder maandlasten hebt door energiezuinige maatregelen op maat. Lexwonen werkt landelijk.

Samenvattend over goedkoop hypotheekadvies

Ga jij naar een bank, aankoopmakelaar of hypotheekadviseur dan heb je van alles iets. Het beste resultaat en dus het goedkoopste hypotheekadvies krijg je uitsluitend als een hypotheekadviseur kennis heeft alle onderdelen.  Lexwonen werkt landelijk en is 7 dagen per week bereikbaar waardoor je minder eigen geld nodig hebt en de laagste maandlasten hebt.

Waarom is Lexwonen de goedkoopste hypotheekadviseur en wat maakt hem anders dan andere geldverstrekkers en financieel adviseurs?

Lexwonen is de goedkoopste hypotheekadviseur omdat hij zorgt voor lage maandlasten door zowel duurzame maatregelen te financieren als de woning. Voor de eerste hypotheek rekenen wij € 995,-. Lexwonen is erkend aankoopbemiddelaar en hypotheekadviseur. Alles onder één dak en dat maakt de hypotheek goedkoop.

Ik heb een huis op het oog en ik wil graag weten wat ik zou moeten bieden en zijn er energiezuinige maatregelen nodig voor deze woning?

Maak een berekening op deze pagina en ontvang direct antwoord hoeveel je kan lenen en wat je bod zou moeten zijn in de huidige woningmarkt. De energiezuinige maatregelen wordt later besproken. Er staan handige voorbeelden in deze blog.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Alles wat je over het plaatsen van spouwmuren wil weten

Lees meer
Call Now Button