Menu

Goedkoopste hypotheekadviseur

Goedkoopste hypotheekadviseur

Goedkoopste hypotheekadviseur

Update 23 april 2024

Lexwonen is de goedkoopste hypotheekadviseur en geeft goedkoop hypotheekadvies vanaf € 995,- voor starters. Omdat hij kennis heeft van aankoop, verkoop en hypotheken en omdat er geen dure panden zijn ontvangen starters het laagste hypotheektarief. Hypotheekadvies voor de laagste prijs  aan de keukentafel met een kop koffie. En daar blijft het niet bij. Lexwonen is niet alleen de voordeligste hypotheekadviseur maar tevens 7 dagen per week bereikbaar vanaf 04.15 uur tot 21.15 uur. Door de vele  business partners kunnen wij snel, efficiënt en betaalbaar landelijk werken. Kopen zonder voorbehoud van financiering zonder dat u risico loopt is tevens mogelijk. Bel ons gerust 7 dagen per week hoe wij dit aanpakken. Telefoon: 06-83944458.

Ik wil een indicatie wat ik moet bieden voor de volgende woning:

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Ik wil GRATIS het ‘Overbieden huis’ whitepaper ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 
Goedkoop hypotheekadvies

Goedkoop hypotheekadvies

  • Aankoopbemiddeling en verkoop woning
  • Bieden zonder voorbehoud van financiering, risico afgedekt middels onze verzekering
  • Regelen taxatie
  • Hypotheekadvies en bemiddeling binnen 1 dag aangevraagd als de juiste documenten compleet zijn

De combinatie van bovenstaande werkzaamheden geeft jou het maximale voordeel en binnen 3 dagen de uitslag. Starterstarief hypotheekadvies en bemiddeling vanaf € 995,- . Door onze kennis en opleiding van aankoop en verkoop woningen kan je meeprofiteren van alle woningmarkt activiteiten. Wil jij het goedkoopste hypotheekadvies en weten wat je kan lenen in 2024? Voordelig hypotheekadvies regelen en weten wat je moet bieden? Onthoud goed dat het energielabel mede jouw maximale hypotheek bepaald. Je hoort er niemand over maar de eerste afwijzingen zijn al binnen. Lager energielabel dan minder hypotheek. Bij een goed hypotheekgesprek zijn deze zaken belangrijk om te weten.

Kies goedkoopste hypotheekadvies voor eerste huis

Check prijzen hypotheekadvies bij bank of adviseur op de website op juistheid. Geen duur hypotheekadvies en geen dure hypotheekadviseur voor starters.

Goedkoopste hypotheekadviseur Lexwonen 

Zelf een huis kopen is bijna onmogelijk. Je moet de taxatiewaardes weten en je maximale hypotheek op inkomen. Lexwonen is de voordeligste hypotheekadviseur in Nederland omdat hij namelijk ook erkend aankoopbemiddelaar is. Goedkoop advies omdat je alles onder één dak hebt aan de koffietafel. Advies en bemiddeling € 995.-. De combinatie van advieskosten en kennis maakt Lexwonen onmisbaar op de woningmarkt.

Goedkoop hypotheekadvies aan de koffietafel

Goedkoop hypotheekadvies aan de koffietafel

Gaat de hypotheek niet door dan heb je aan Lexwonen geen bemiddelingskosten. Buiten voordelig hypotheekadvies om kan u via ons een woning kopen zonder ontbindende voorwaarden zonder dat u risico loopt. Dus onze verzekering dekt eventuele schade als de hypotheek niet door gaat. Dit kan alleen als een bekwaam hypotheekadviseur kennis van zaken heeft. Verzekeraar zit namelijk niet te wachten op schade. Kan u dit zelf regelen via een een of andere bank of geldverstrekker? Nee! Voor bieden zonder voorwaarden betaald u wel extra kosten.

Voordelig hypotheekadvies kan niet goedkoper

Voordelig hypotheekadvies

Voordelig hypotheekadvies

Goedkoopste hypotheekadviseur zijn is niet zo heel lastig als je goed inventariseert. Goedkoper hypotheekadvies is onmogelijk. Lexwonen weet exact waar de pijn zit als je de juiste route bewandeld. Goedkoop hypotheekadvies geven is een risico voor Lexwonen. Dat is dan ook de reden dat Lexwonen alles opvraagt waar de hypotheekverstrekker in jouw situatie naar zou kunnen vragen. Hypotheekadvies is meer dan alleen de goedkoopste geldverstrekker opzoeken. De pijn zit hem in het overbieden en je energielasten. Omdat starters geen overwaarde hebben is het lastiger om te kopen. Dit is mede de reden dat wij de goedkoopste hypotheektarieven berekenen voor klanten die hun eerste woning kopen.

Wanneer komt u voor goedkoop hypotheekadvies in aanmerking?

U bent welkom bij ons aan de keukentafel als u ons de volgende documenten heeft aangeleverd.

  1. Werkgeversverklaring
  2. Salarisstrook
  3. BKR overzicht (bkr.nl, maak printscreen)

In plaats van een werkgeversverklaring kan u ook een PDF van het UWV verzekeringsbericht zonder BSN mailen.  Na onze check en goedkeuring plannen wij als u dat wenst een afspraak in om goedkoop hypotheekadvies en eventuele bemiddeling van de hypotheek uit te voeren. Vragen over wat u zou moeten bieden is tevens een optie.

Goedkoopste hypotheekadvies, aankoopadvies 

Lexwonen, de goedkoopste hypotheekadviseur, is betaalbaar omdat alle bijkomende facetten van een huis kopen onder één dak leverbaar is. Normale prijzen bedragen:

  • Aankoopmakelaar kost minimaal€ 3.500, –
  • Indicatie woningwaarde meerdere woningen kost gemiddeld € 300,-
  • Hypotheekadvies gemiddeld € 2.950,-

Betaalbare hypotheekadviseur Lexwonen is 7 dagen per week geopend zodat je snel een bod kan uitbrengen op basis van verkregen info van taxateur en je werkgever. In plaats van een kleine € 3.000,- is ons hypotheekadvies € 995,-. Aanvullende werkzaamheden kunnen het bedrag verhogen. Denk aan aankoopbemiddeling enz. Zowel hypotheekadvies Amersfoort als Maastricht is mogelijk. Klanten van Lexwonen komen goedkoop hypotheekadvies halen uit heel Nederland.

Direct merkbaar in de portemonnee

Gewoon direct merkbaar in uw portemonnee als u  met Lexwonen landelijk Hypotheekadviseur in zee gaat.  Geen praatjes dat u op termijn de vruchten gaat plukken, kort door de bocht, helder en transparant en een koekie bij de koffie. 

Als hypotheekadvies complex is

Praten wij over hypotheekadvies met ouders of kennissen tot 4 personen dan bent u tussen de € 3.900,- en de € 6.500,- kwijt. Dit is afhankelijk van de situatie. U begrijpt dat met 4 personen kopen een ander specialisme om de hoek komt kijken. Ook een huis kopen zonder eigen geld of een woning kopen met broer, zus of vrienden behoort tot een andere prijsklasse. Heeft iemand al ooit een eigen woning gehad dan telt o.a. het hypotheekverleden ook mee. Voor deze categorie mensen hebben wij andere prijzen.

Goedkope hypotheekadviseur allround financieel specialist

Lexwonen helpt je met hoger bieden op een huis of met afdingen. Alles afhankelijk van de woning en de situatie van de huizenmarkt. Door goed inventariseren krijg je vaak toch de woning en heb je de hypotheekadviseur al weer terug verdiend. Sowieso verdien je geld aan Lexwonen i.v.m. energiezuinige maatregelen. Een goedkopere hypotheekadviseur is lastig te vinden.

Waar komen onze klanten vandaan?

Lexwonen heeft klanten uit geheel Nederland voor het betaalbare hypotheektarief. Opvallend veel huizenzoekers uit Utrecht, Amsterdam, Arnhem Maastricht en Ede zoeken naar een goedkoop hypotheekadviseur omdat je daar nog steeds hoger moet bieden. Besparingen van een paar duizend euro op hypotheekadvies is dan snel meegenomen.

Goedkoopste hypotheekadviseur door groen advies 

Goedkoop hypotheekadvies en energiebesparende mogelijkheden

Goedkoop hypotheekadvies en energiebesparende mogelijkheden

Energieprijzen zijn niet goedkoop

Lexwonen is de voordeligste hypotheekadviseur omdat kennis van aankoop, hypotheek voor starters aanwezig is🏠. Laagste hypotheek adviesprijs maakt Lexwonen een lucratief hypotheekadviseur.

Waarom zijn jullie de goedkoopste hypotheekadviseurs?

Het is niet alleen de goede samenwerking met taxateurs en makelaars. Het is ook gewoon snijden in kosten. Geen duur pand en niets uitbesteden. Wij kennen een stop als wij met meer dan 12 dossiers bezig zijn. Omdat wij dus vanuit huis aan de koffie zitten en niets uitbesteden scheelt ongeveer € 55.000,- aan kosten per jaar. Dit is de reden dat wij deze korting direct kunnen verrekenen in uw hypotheekadvies als starter zijnde. Gewoon bij ons aan tafel in ontspannen sfeer 7 dagen per week. 

Thuis aan tafel goedkoop hypotheekadvies

Thuis aan tafel goedkoop hypotheekadvies

Lucratief hypotheekadviseur en hypotheekadvies Lexwonen

Schappelijke hypotheekadviseur omdat je maandelijkse kosten lager zijn. Voorbeeldje van huizenkoper ( Frank) die zelf alles regelde bij een bank. Bank was nog goedkoper.

Frank kocht een woning voor € 395.000,- terwijl de vraagprijs € 345.000,- bedroeg.  Taxatierapport gaf een waarde van € 350.000,- aan. Omdat de taxatie € 350.000,- bedroeg en het bod was € 395.000,- had Frank € 45.000,- aan eigen geld nodig exclusief kosten koper. De gasprijs in zijn oude woning bedroeg € 145,- per maand. In zijn nieuwe huis betaald hij nu € 525,- aan gas. Energieprijzen zijn exorbitant hoog.

Frank had de goedkoopste bank uitgezocht en bespaarde hiermee € 45,- per maand aan rente en aflossing. Had Frank via Lexwonen de hypotheekafgesloten dan was hij goedkoper uit de bus gekomen. Wij zouden een airco voor verwarming en zonnepanelen meegefinancierd hebben. Hierdoor wordt de hypotheek iets hoger maar de maandlasten € 300,- minder per maand. Goedkoopste hypotheekadviseur neemt alles mee. Ook de energielasten die elke maand terug komen. Wil jij ook goedkoop financieel advies? 

Samenvattend over goedkoop hypotheekadvies

Ga jij naar een bank, aankoopmakelaar of hypotheekadviseur dan heb je van alles iets. Het beste resultaat en dus het goedkoopste hypotheekadvies krijg je uitsluitend als een hypotheekadviseur kennis heeft alle onderdelen.  Lexwonen werkt landelijk en is 7 dagen per week bereikbaar waardoor je minder eigen geld nodig hebt. Betaalbaar hypotheek regelen met name voor starters.

Wanneer kan de goedkoopste hypotheekadviseur duurder worden?

Gaat u bijvoorbeeld samen met ouders een huis kopen tot 4 personen? Koopt u samen met 3 of 4 vrienden een huis. U kan er dan op rekenen dat het hypotheekadvies 4 tot 5 keer duurder wordt. Uiteraard hoort u vooraf exact wat u betaald en wordt dit vastgelegd in ons dienstverleningsdocument. Lexwonen is niet alleen de goedkoopste hypotheekadviseur maar ook minstens de innovatiefste hypotheekadviseur die iedereen kan helpen aan een huis. Lukt het niet alleen dan samen met 3 of 4 personen. Het is logisch dat u zelf uw partners uitzoekt. Zelfs de goedkoopste hypotheekadviseur kan dat niet voor u doen.

Waarom is Lexwonen de goedkoopste hypotheekadviseur en wat maakt hem anders dan andere geldverstrekkers en financieel adviseurs?

Lexwonen is de goedkoopste hypotheekadviseur omdat hij zorgt voor lage maandlasten door zowel duurzame maatregelen te financieren als de woning. Voor de eerste hypotheek rekenen wij € 995,-aan hypotheekadvies. Lexwonen is erkend aankoopbemiddelaar en hypotheekadviseur. Alles onder één dak en dat maakt de hypotheek goedkoop.

Ik heb een huis op het oog en ik wil graag weten wat ik zou moeten bieden en zijn er energiezuinige maatregelen nodig voor deze woning?

Maak een berekening op deze pagina en ontvang direct antwoord hoeveel je kan lenen en wat je bod zou moeten zijn in de huidige woningmarkt. De energiezuinige maatregelen wordt later besproken. Er staan handige voorbeelden in deze blog.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Huis onder bod: Wat nu?

Lees meer
Call Now Button