Menu

Vergelijkingskaart hypotheek

Met een vergelijkingskaart hypotheek vergelijk je de hypotheekadviesprijzen van alle geldverstrekkers en hypotheekadviseurs. De vergelijkingskaart is de vervanging van het dienstverleningsdocument. Lexwonen is de goedkoopste hypotheekadviseur. Hypotheekadvies en aanvraag vanaf ‚ā¨ 995,- voor een starter. Ook hypotheken voor 3 of 4 personen.

Vergelijk hypotheekadviesprijzen met vergelijkingskaart hypotheek

Vergelijkingskaart hypotheek

Vergelijkingskaart hypotheek

Vergelijkingskaart hypotheek van grote kantoren en geldverstrekkers

Vanaf 1 april 2023 is de vergelijkingskaart hypotheek verplicht gesteld door de AFM. Hier kan u grote partijen straks vergelijken met Lexwonen. Zodra andere partijen de vergelijkingskaart op de website hebben staan zullen wij een link plaatsen. Op deze wijze kan u de hypotheekadviesprijzen van lexwonen.nl vergelijken met anderen.

Vergelijkingskaart lexwonen.nl

Vergelijkingskaart Hypotheek Lexwonen.nl

 

Waarom is door de AFM de vergelijkingskaart in het leven geroepen en heeft elk advieskantoor zo’n kaart?

De vergelijkingskaart is de opvolger van het dienstverleningsdocument. Hier kan u niet alleen de prijzen zien maar ook of de dienstverlener voldoende producten heeft om te vergelijken. Ik vind zelf een beperkt aantal geldverstrekkers voldoende. Je kan dan alle ins en outs weten. Lexwonen heeft adviesprijzen vanaf ‚ā¨ 995,- en regelt hypotheken van 1 tot 4 personen, de zogenaamde groepshypotheken. Wij hebben geldverstrekkers waar je met 4 man in een hypotheek kan en wij hebben geldverstrekkers waar je zonder eigen geld een woning kan kopen.

Heeft u een overzicht van vergelijkingskaarten van grote kantoren of hypotheekverstrekkers om prijzen te vergelijken?

Op deze pagina vindt u linkjes naar de grote geldverstrekkers en hypotheekverstrekkers zodat u de hypotheekadviesprijzen kan vergelijken met de prijzen van Lexwonen.nl. Niet elk advieskantoor heeft de zaakjes al geregeld. Vanaf 1 april 2023 gaat de vergelijkingskaart van start.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Huis onder bod: Wat nu?

Lees meer
Call Now Button