Menu

Verlichtingtrends 2023

Verlichtingtrends 2023

Vind je het ook zo fijn om met de verlichtingstrends van het nieuwe jaar mee te gaan? Dan hebben we goed nieuws voor je want wij hebben speciaal voor jou de verlichtingstrends 2023 op een rijtje gezet. Lees je daarom goed in middels deze blog en dan kun je thuis lekker aan de slag om meer sfeer te realiseren. Let goed op met welke ruimte je aan de slag gaat en wat de verlichtingstrends zijn van 2023, en dan komt het helemaal goed!

 

Verlichtingstrends op een rijtje

Ieder seizoen staan we weer voor veel veranderen, je interieur wil je dan misschien ook wel graag veranderen. Een nieuwe bank of tafel of een nieuwe lamp? Je hebt namelijk erg veel soorten en maten lampen, wat dacht je van een leuke tafellamp of een staande lamp naast de bank? De tijd is aan het veranderen, vroeger was het doel van de lamp dat hij zoveel mogelijk licht gaf. Het was verder niet belangrijk hoe de lamp vorm was gegeven, er werd veel minder aandacht aan besteed. Maar we zijn nu weer een hele tijd verder en bij de verlichtingstrends van 2023 behoort de lamp toch wel toe als blikvanger in je woning.

 

Aan de slag met goud

Goud is echt een van de verlichtingstrends van 2023. Goud wordt namelijk gezien als een trendy kleur en dat is toch al wel een paar jaar het geval. Sommige mensen noemen het messing, het gaat er om dat het mooi glinstert. Een mooie trend in ieder geval die je door kunt voeren in je eigen interieur als je er ook van houdt natuurlijk! Misschien is het niet echt jouw ding, maar het kan ook zijn dat je er even aan moet wennen. Dit is het proberen waard in ieder geval! Je kunt ook je eigen lamp in deze kleur spuiten, zoals een tafellamp. Ook dit is leuk om te doen en dan houd je je ook bezig met de verlichtingstrends van 2023 en ben je nog creatief bezig ook!

 

Natuurlijk in je interieur kiezen

Het is goed om de natuur wat meer naar binnen te halen, kies voor natuurlijke items. Je zou dus meer kunnen kijken naar natuurlijke materialen voor je lamp, maar hoe doe je dat? Je zou dan kunnen denken aan bijzondere natuurlijke grondstoffen. Een goed voorbeeld is dan de rotan hanglamp, het zorgt namelijk voor een bijzonder patroon van licht op je muren. Een bamboelamp doet het ook erg goed en hoort ook bij de verlichtingstrends van 2023. Als je een natuurlijk lijkende lamp hebt, dan voelt het ook meer als thuiskomen, zeker als je de rest ook erg natuurlijk in hebt gericht.

 

Je kunt ook met de verlichtingstrends van 2023 weer alle kanten op in je eigen interieur. Maar waar het om gaat, is dat je vooral doet wat voor jou goed voelt. Het is jouw interieur en jij moet er in leven dus geniet van de momenten en pas aan waar jij van houdt, zoals van natuurlijke items (daar is toch iedereen gek op?).

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button