Menu

Voor het bieden hypotheekakkoord bank

Hoe makkelijker kunnen we het nog maken voor de verkoper van een woning. Een hypotheekakkoord afgeven tijdens het bieden op de woning. Dit financieel overzicht met het akkoord van de geldverstrekker is onder voorbehoud van taxatie en juistheid van gegevens. Meer zekerheid kan je als koper niet geven als zekerheid.

Hoe werkt dat financieel akkoord geldverstrekker

Verkopende makelaars willen zekerheid voor de verkoper van een huis. Lexwonen haalt op deze wijze veel binnen aan woningen en hypotheken. Het werkt als volgt:

  1. klant ziet een woning waarop hij wil bieden
  2. klant verstrekt zijn inkomensgegevens en adres koopwoning
  3. lexwonen maakt biedcertificaat en financieel akkoord van geldverstrekker

In deze tussentijd hebben wij contact met de makelaar i.v.m. de taxatiewaarde. Is de taxatie minimaal de koopsom die u heeft geboden? De geldverstrekker gaat akkoord met de hypotheek. Voordat u de koopakte ondertekent kent u de maandlasten en de taxatiewaarde.

Hypotheekakkoord geldverstrekker belangrijk voor verkoper 

Wilt u bieden zoals de hele meute dat doet? Of wilt u een huis kopen en transparant alles aantonen. Met alles aantonen bedoelen wij:

  • bkr
  • eigen geld eventueel
  • werkgeversverklaring¬† of UWV verzekeringsbericht
  • Akkoord hypotheek van de bank on financieel overzicht

U heeft dan voordat u gaat bieden de zekerheid dat de financiering past. Meer weten of uw droomhuis past en wat u moet bieden? Huizenprijzen 2023 zijn dalend en daar moeten we rekening mee houden voor het bod en hypotheekakkoord.

Ik wil een indicatie wat ik moet bieden voor de volgende woning:

  • Hidden

  • Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Voor het bieden hypotheekakkoord bank

Voor het bieden hypotheekakkoord bank

Als de koop niet door gaat

Is uw bod niet geaccepteerd dan hebben wij alle belangrijke gegevens. U gaat kijken naar de volgende woning. Geef ons op tijd door welke woning het betreft. Wij kijken weer naar de taxatiewaarde. De maximale hypotheek is namelijk maximaal de marktwaarde of te wel taxatiewaarde. Met een document van hypotheekakkoord van de bank staat u met 2-0 voor, al helemaal als u documenten toevoegt. Een bod roepen of mailen doen er velen maar makelaars hebben geen zekerheid. Met een hypotheekakkoord van onze geldverstrekkers bent u op de goede weg. Lexwonen werkt landelijk en is 7 dagen per week bereikbaar voor een biedcertificaat en hypotheekakkoord van de bank.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Alles wat je over het plaatsen van spouwmuren wil weten

Lees meer
Call Now Button