Menu

Waar moet ik aan denken met een huis kopen

Lex Wonen ontvangt dagelijks mails van klanten met de vraag:” Waar moet ik aan denken met een huis kopen”?

Wonen zonder zorgen

Als u een huis wil kopen moet u alle risico’s in kaart brengen.

  • Wat gebeurd er bij overlijden
  • Welk inkomen is er indien WW
  • Hoeveel wordt het inkomen als ik arbeidsongeschikt ben
Waar moet ik aan denken met een huis kopen

Waar moet ik aan denken met een huis kopen

Heeft u hier antwoord op dan kan het mogelijk zijn dat u zaken moet regelen zoals betalingsbeschermers. U moet er niet aan denken dat u zonder eigen geld komt te zitten en dat het huis verkocht moet worden. Zorgeloos wonen is toch wel prettig. Lex Wonen kan u hier bij helpen.

Denk aan eigen geld

Zoals u weet heeft u voor het kopen van een huis eigen geld nodig. Omdat Lex Wonen tevens erkend aankoopbemiddelaar is heeft u veel minder eigen geld nodig. Wij helpen u met een huis kopen onder de marktwaarde waardoor u minder eigen geld nodig heeft.

Starters spaar voor jullie huis

Koop je een huis zonder eigen geld dan ben je er nog niet. De inrichting van je woning kost ook veel geld. Natuurlijk hoeft niet alles in één keer, toch kost een huis kopen altijd meer dan je denkt. Probeer zo veel mogelijk te sparen op de bank. Het liefst op een rekening waar je niet direct aan kan komen.

Denk ook aan een huis kopen met familie

Stel het sparen schiet niet op en u wil toch een huis kopen. Kijk op de homepage van Lex Wonen. Wij doen ook hypotheken samen met familieleden of vrienden tot 4 personen.