Menu

Wat kost een goed hypotheekgesprek?

Een goed hypotheekgesprek kost € 995,- voor starters. Afhankelijk van de situatie kunnen de advieskosten hoger zijn. Voor aanvang van de dienstverlening weet u exact wat u kwijt bent voor een goed hypotheekadvies.

Waaruit bestaan de kosten van een goed hypotheekadvies?

De kosten van een hypotheekadvies bestaan meestal uit het adviseren en bemiddelen. Via Lexwonen.nl bemoeien wij ons ook vaak met de aankoop van de woning wat ook kosten met zich meebrengt.

Een goed gesprek over de strategie van de aankoop is net zo belangrijk als het gesprek over de hypotheekaanvraag. Gaat u namelijk te veel bieden dan heeft u behoorlijk wat eigen geld nodig. Een BKR check van alle aanvragers is iets wat als eerste moet gebeuren.

Ik wil een indicatie wat ik moet bieden voor de volgende woning:

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Ik wil GRATIS het ‘Overbieden huis’ whitepaper ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BKR check kan u kosten besparen

Check altijd voordat u een huis gaat bezichtigen de BKR. Onverwachte coderingen zal u eerst moeten aflossen of verwijderen. Lukt dit niet dan weet u dat u geen woning kan kopen. Komt u hier pas achter na de hypotheekaanvraag dan heeft u veel kosten die u moet betalen. Denk aan taxateur, bouwkundige, hypotheekadvies en zeer veel vrijetijd. Goedkoopste hypotheekadvies kan u op Googelen

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button