Menu

Wat kost een hypotheek?

Wat kost een hypotheek

Wat kost een hypotheek

Wat kost een hypotheek? Een van de meest gestelde vragen gaat over de kosten van een hypotheekaanvraag en de maandlasten. Ik ga jou eerst heel simpel uitleggen hoe jij snel kan zien wat een hypotheekaanvraag kost.

Kosten hypotheek staan in een dienstverleningsdocument

Elke geldverstrekker of hypotheekadviseur heeft een dienstverleningsdocument (DVD). In zo’n DVD staan alle kosten over een hypotheekadvies en bemiddeling. Hoe kan je nu snel zien wat iemand aan kosten rekent voor zijn hypotheekaanvraag?

Kosten hypotheek snel op te zoeken via Google

Ga naar Google en zoek als voorbeeld op: “DVD hypotheek consumentenbond”. Of Google op:  DVD Hypotheker”.  Wilt u weten wat de kosten zijn van een andere hypotheekadviseur of geld verstrekker? Ga dan gewoon zoeken in Google met de woorden DVD gevolgd door jouw favoriete  geldverstrekker of hypotheekadviseur. Wat u nu opvalt is dat het dienstverleningsdocument (dvd) dan vaak nog ergens verborgen zit. Soms moet u nog verder doorklikken om een DVD te vinden. Geldverstrekkers of hypotheekadviseurs lopen soms liever niet te koop met de hoge hypotheekkosten.

De hypotheker is een mooi voorbeeld hoe het wel moet!  Google gewoon DVD hypotheken hypotheker dan verschijnt direct de pagina waar u naar op zoek bent. Helder en duidelijk een opgave wat een hypotheek kost. Let op, kijk nooit alleen naar de kosten van een hypotheek. Vraag aan de adviseur wat hij er allemaal voor doet.

Wat kost een hypotheek bij lexwonen?

Wat kost een hypotheek bij lexwonen

Wat kost een hypotheek bij lexwonen

Ben jij een starter en koop jij je eerste eigen huis? Een startershypotheek is er vanaf  € 995,-. De kosten van een startershypotheek zijn vaak goedkoper omdat je een standaard hypotheek krijgt die je in 30 jaar moet aflossen. De kosten van een startershypotheek zijn laag omdat je ook niet hoeft rekening te houden met een hypotheekverleden. Lexwonen regelt ook de aankoop van de woning indien gewenst.

Wat kost een hypotheek met 4 personen?

Heel simpel, een hypotheek met 4 personen kost 4 keer zoveel als een hypotheek met 1 persoon, dus € 3980,-. Lexwonen regelt dagelijks hypotheken voor 3 of 4 personen. Omdat de woningmarkt lastig is door hogere hypotheekrentes helpen wij huizenkopers met de aankoop en de hypotheek. Huis kopen met 4 personen is dagelijkse kost. De kosten van een hypotheek met vieren is ook veel meer werk en derhalve is een prijs van € 3980,- verantwoord.

Vergelijk de kosten van een hypotheekaanvraag

Jij kan € 1.000,- tot € 4.500,- besparen op de kosten van een hypotheek en de aankoop van een woning als je 2 minuten zoekt. Wat zijn de kosten van een aankoopmakelaar? Een aankoopmakelaar kost tussen de € 750,- en de € 3.500,-. Een hypotheekadviseur kost tussen de € 1.500,- en de € 3.900,-.

Ben jij een alleenstaande starter en koop jij je eerste eigen woning? Lexwonen berekent € 995,- voor de aankoop en de hypotheek.

Hoe kan ik snel vinden wat een geldverstrekker of een hypotheekadviseur aan mij verdiend?

Je kan heel makkelijk en vrij snel vinden wat een hypotheekadviseur vraagt voor zijn diensten. Ga naar Google en zoek op: dvd hypotheek (gevolgd door de naam van je favoriete hypotheekadviseur. Elke adviseur is verplicht om op zijn website informatie te hebben over prijzen en de werkzaamheden wat hij er voor doet. Deze verplichting is door de AFM gesteld. Lexwonen regelt een hypotheek met aankoopwoning vanaf € 995,00 .

Worden de kosten voor een hypotheek ergens in vastgelegd?

Zowel de hypotheekadviseur als de klant tekenen een opdracht tot dienstverlening (OTD). Het wordt ook wel dienstverleningsopdracht genoemd. Hier staat de prijs van de hypotheekaanvraag vermeld. Let goed op! Laat ook altijd omschrijven wat ze er voor doen en waar ze dat doen. Komt een hypotheekadviseur thuis? Online hypotheek? Wat de kosten zijn is net zo belangrijk als de bijbehorende werkzaamheden die hij er voor doet. Lees alles hier in deze blog. Lexwonen regelt voor je eerste eigen huis € 995,-.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Startershypotheek Groningen

Lees meer
Call Now Button