Menu

Kan ik zonder vast contract een huis kopen

Zou het kunnen, kan ik zonder vast contract een huis kopen? Ja dat kan onder voorwaarden.

Geen vast contract toch een hypotheek

Je hebt een contract van een half jaar gekregen bij een nieuwe werkgever. Zie hierboven hoe het middengedeelte van de werkgeversverklaring er uit moet komen te zien. Bij ons geen probleem als je de jaarinkomens van diverse werkgevers kan overleggen van de laatste drie jaar. Stel dat uw jaarinkomen in 2014 € 22.000 bedroeg, in 2015 € 26.000 en in 2016 € 29.000.  Wij nemen dan het gemiddelde van deze jaren. Gemiddeld kom je dan uit op € 25.667. Dit inkomen is het toetsinkomen, hier gaan we dus mee rekenen. Helaas is dat inkomen niet zo hoog als uw inkomen van vandaag. Toch kan u hierdoor een hypotheek ontvangen. Dit geld ook voor uw partner.

Hoe ziet de salarisstrook er uit bij bovenstaande werkgeversverklaring

U ziet hierboven op de werkgeversverklaring staan bij jaarloon € 11914,92. Dat is dus per maand € 992,91 bruto. Salarisstrook moet er dus uitzien zoals hieronder.

Niet genoeg inkomen om een huis te kopen

Mocht het inkomen te laag zijn om een huis te kopen dan zijn er twee opties. U vraagt aan de werkgever of u een intentieverklaring kan ontvangen. Op de werkgeversverklaring staat dit dan aangegeven. Hierdoor kunnen we met het huidige salaris rekenen waardoor u een veel hogere hypotheek ontvangt. Heeft u hier nog steeds niet genoeg aan en vraagt u zich zelf nog steeds af:”Kan ik zonder vast contract een huis kopen”? Een starterslening kan u helpen, dat scheelt al snel een € 30.000.

Wat zijn onze werkzaamheden

Lex van de Straat Wonen regelt zowel aankoop woning, hypotheek, koopakte met ontbindende voorwaarden, taxatie , waardebepalingen en de notaris. U heeft bij ons alles onder een dak. Het kopen van een woning moet plezierig zijn en blijven.

  Bel ons snel of u zonder een vast contract een huis kan kopen. Dit geld ook voor mensen via een uitzendbureau of flexwerkers. Uiteraard kan u ons ook mailen. Kies voor een fijne en voorspoedige aankoop van uw droomwoning.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button