Menu

Wanneer is een hypotheek verantwoord?

Wanneer is een hypotheek verantwoord?

Ja, iedereen denkt NHG-proef, Nibud proef, ik heb een lage rente en 30 jaar vast, starterslening van de overheid, bank gaat ook akkoord,
wat kan er nog gebeuren? In de huidige huizenmarkt  ga je voor de bijl.

Voorop gesteld is deze situatie zeker veel belovend echter denk ook even goed na hoe sterk het bedrijf van je werkgever is, hoe groot de kans is dat je ontslagen wordt?

Let op!! Er zijn geen verzekeringen die bij werkeloosheid tot pensioendatum uitkeren, wel tijdelijk maar daarna is het echt bijstandsniveau.

Arbeidsongeschikt

Voor wat betreft Arbeidsongeschiktheid is deze aanvullende regeling wel mogelijk tot aan einde looptijd hypotheek. Vraag je zelf even af of je met je huidige diploma’s op zak interessant bent voor de markt .

Ook nadenken hoe groot de kans is dat je weer snel een baan hebt en hoeveel eigen geld jij op de bank heb staan om de W.W. periode tijdelijk te overbruggen.
Bij een hypotheekaanvraag wordt er niet gevraagd naar jouw diploma’s of naar de winstgevendheid van je werkgever. Mail ons gerust en kijk even op onze homepagina.

Hoe komt lexwonen aan zijn klanten?

Lexwonen komt aan zijn klanten omdat zijn website hoger in Google staat . Wij genereren zelf leads omdat wij een goed antwoord hebben op vragen van mensen die in een zoekmachine zoeken.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button