Menu

Website hoger in Google

Lexwonen, hypothecair expert en ervaringsdeskundige met Google Ranking, hypotheken en aankoopbemiddeling vertelt jou precies hoe jij jouw website hoger in Google kan krijgen. Website bovenaan in Google kan als jij relevante links krijgt en de leads minimaal 2,5 minuut op je website kan houden. Hoger in Google betekend eigen leads genereren⭐. Omdat lexwonen.nl zijn website hoog in Google heeft kan je meeprofiteren. Als je een hypotheekwebsite bovenaan in Google kan krijgen dan lukt dat met alle websites.  

Hoe komt mijn website hoger in Google?

Website hoger in Google

Website hoger in Google

Jouw website komt hoger in Google als jij:

 1. Relevante links krijgt van websites gerelateerd aan jouw bedrijf
 2. Goede teksten schrijven zodat leads het beste antwoord krijgen op hun vraag
 3. Als leads of klanten langer dan 2.15  minuten gemiddeld op jouw website lezen

Website hoog in Google houden

Wat ik nu vertel daar ga je mee naar bed en daar moet je mee op staan. Relevante backlinks, ook wel linkjes naar jouw website, zijn belangrijk zodat je hoger in Google komt. Het zijn uiteindelijk jouw antwoorden en persoonlijke inbreng die er voor moeten zorgen dat jouw website hoger in Google blijft staan. De duur dat een klant jouw website bezoekt is bepalend of jouw website hoger in Google blijft staan.

Even meer diepgang over Google zoekmachine

Hoger in Google staan

Hoger in Google staan

Lexwonen, is een financieel hypotheekadvies kantoor en erkend aankoopbemiddelaar. Onze klanten zijn 90% via onze website binnen gekomen omdat wij hoog in Google staan. Google heeft zich zelf maar 1 opdracht meegegeven. Google.nl wil dat haar klanten het beste antwoord krijgen op hun vraag. Alleen als je het beste antwoord geeft dan blijft je website hoger in Google. Want geef jij het beste antwoord dan zitten jouw leads een langere tijd te lezen op jouw website. Google kan dit zien en zal jou belonen met een hogere plaats in de Google Ranking.

Google is het totaal van vraag en antwoord.  Google is een zoekmachine die gewoon het beste antwoord bovenaan in Google wil hebben. Er zijn miljoenen vragen per dag maar slechts 20% van de antwoorden zijn voldoende compleet om een website hoger in Google te houden. Je moet dus het beste antwoord geven. Het is niet moeilijk als je het maar begrijpt hoe Google denkt. Het is lexwonen.nl gelukt in een zeer concurrerende markt, hypotheken en woning aankopen. Als het in deze branche lukt dan lukt het in alle andere branches zeker.

Interne links zijn voor de helft bepalend of je website hoog in Google staat

Wat zijn interne links? Lexwonen heeft ongeveer 1300 berichten over hypotheken en huis kopen met meerdere personen.  Heb je een belangrijke pagina binnen jouw website die je hoog in Google wil hebben? Lexwonen.nl heeft linkjes gelegd vanaf een willekeurige pagina binnen lexwonen.nl naar een andere pagina binnen mijn website die ik bovenaan in Google wil hebben. Zorg er voor dat ongeveer 15% van jouw berichten of pagina’s een linkje legt naar jouw belangrijke pagina’s. Dus pagina’s die jij hoger in Google wil hebben moeten interne linkjes krijgen van jouw andere pagina’s.

Lexwonen.nl heeft veel interne linkjes gelegd op:

 1. Huis kopen zonder eigen geld
 2. Samen met ouders een huis kopen
 3. Huizenprijzen
 4. Huizenmarkt
 5. Huis kopen met broer of zus
 6. Bereken hypotheek met 3 of 4 personen
 7. Overbieden huis
 8. Met vrienden een huis kopen

Dus vele andere blogs linken op mijn website naar deze pagina’s. Hiermee geef ik Google te kennen dat ik deze pagina’s belangrijk vind en dat ik de website hoger in Google wil hebben. Niet alleen jouw belangrijke blogs maar ook de thuispagina. Omdat lexwonen geweldige teksten heeft worden deze ook nog eens lang gelezen. Op deze wijze kom je niet alleen met hypotheken hoger in Google maar met alle websites.

Kan ik zelf zorgen dat ik hoger in Google kom te staan

Eigen leads genereren

Eigen leads genereren

Ja, jij kan met een klein beetje hulp van lexwonen.nl zonder dure investeringen zelf er voor zorgen dat jouw website hoger in Google komt te staan. Lexwonen heeft gerenommeerde websites met veel waarde. Een linkje van onze websites naar jouw verteld Google dat jij wordt aanbevolen. Zo krijg je verdeeld over een bepaalde periode divers waardevolle links van Lexwonen.nl die gerelateerd zijn aan jouw bedrijf.

Door deze linkjes staan jouw belangrijke pagina’s hoger in Google waardoor jij zelf leads genereert. Leads worden jouw klanten. Lexwonen kan hier 200% van leven. Ga eens naar Google en zoek op bovenstaande zoekwoorden. Je zal zien dat deze combinatie van zoekwoorden mijn pagina’s op plek 1, 2 of 3 staan. Ongeveer 2500 tot 3500 keer wordt mijn website per dag bekeken. Omdat het lekker leest en antwoord geeft op de vraag zitten leads langer op mijn pagina. Hierdoor komt gegarandeerd jouw website hoger in Google.

Let goed op, die linkjes hebben het doel om jouw website hoger in Google te krijgen. Door er voor te zorgen dat leads dus langer dan 2 minuten gemiddeld op je website zitten blijf je hoog staan zo niet op nummer 1. Lexwonen staat met diverse hypotheekpagina’s hoger dan alle grote banken. Grote banken hebben tienduizenden linkjes, lexwonen.nl slecht 7000 linkjes. Toch sta ik hoger in Google dan banken met bepaalde pagina’s. Grote onderwerpen zoals problematiek van de huizenmarkt sta ik bovenaan in Google. Dit kan jij ook met een klein beetje hulp.

Kan jij bewijzen dat jouw pagina hoger in Google staat?

Ga zoeken in Google op het zoekwoord huizenprijzen.  Als het goed is staat lexwonen op plek 1 of 2. Alle grote banken en bedrijven staan lager. Kijk ook even op woningprijzen of huizenprijs. Je ziet dus andere zoekwoorden met dezelfde betekenis. En weer staat huizenprijzen hoog in Google. Klanten die zoeken kunnen namelijk verschillende zoekwoorden gebruiken voor dezelfde vraag. Het is de bedoeling dat op al die zoekwoorden, dus synoniemen , jouw belangrijke blog nog steeds bovenwater komt.

Waarom staat jouw website hoger in Google

Hoe krijg ik dat voor elkaar? Echt heel simpel. Ik heb ongeveer 30 interne linkjes naar deze pagina gelegd. Dus intern heb ik besloten dat dit een van mijn belangrijke pagina’s is op dit moment. Google weet nu dat ik bepaalde pagina’s van mijn website hoger in Google wil laten ranken. Let nu op. Door zoveel mogelijk antwoorden te geven op mogelijke vragen gaan mensen langer jouw pagina lezen. Ze willen antwoord, wel nu ze krijgen antwoord. Natuurlijk zijn mensen die zoeken in Google belangstellend naar jouw antwoord.

Als jij in Jip en Janneke taal bevlogen je verhaal doet met foto’s die relevant zijn dan komt jouw website hoger in Google. De combinatie van relevante links en jouw teksten zorgen er voor dat jij gaat stijgen. Als een vriend van jou verteld dat de hypotheekrente bij de ING bank het laagste is, bij welke bank ga jij dan Googelen. Als 3 vrienden jou vertellen dat de ING bank de scherpste rente heeft? Waar ga je op Googelen?

Elk linkje naar jouw website zorgt er voor dat jouw website hoger in Google komt. Wil jij bovenaan in Google blijven dan moet je dus super teksten hebben staan. Alleen jij kan dat. Laat je niets wijs maken over marktonderzoek en dure strategieën. Je ziet nu aan mijn blog “huizenprijzen” dat deze omhoog komt als je zoekt op woningprijs, woningprijzen,  huizenprijs. huizenprijs 2022, huizenprijs 2023 en huizenprijs 2024. Lexwonen gaat jou helpen met je website zodat jij je 100% zelf kan bedruipen in de toekomst.

Nog een leuk voorbeeld is “startershypotheek”. De eerste hypotheek is altijd een startershypotheek, deze staat nu nog op pagina 2 maar door juiste en gevarieerde links gaat hij naar de eerste pagina in Google.

Hoger in Google komen met lexwonen

Ga nu eens even na waar klanten naar op zoek zijn. Waar wordt veel op gezocht? Wat zijn de interesses van een lead of klant? Heb je iets gevonden ga dan naar Google trends voor een zoekwoorden onderzoek hoe vaak er gezocht wordt op een bepaalde woordencombinatie. Lexwonen kijkt naar jouw landingspagina of deze in orde is om je website hoger te laten verschijnen in Google. Dit gebeurd allemaal offline, we hoeven dus niet in te loggen. Wellicht denk jij dat dit veel werk is wat je moet doen. Dit valt reuze mee want Google begrijpt jouw website straks binnen 3 maanden.

Google weet waar jij op wil scoren door de interne links. Vervolgens ziet google aanvullende relevante links naar je pagina’s zodat je website hoger in Google gaat komen en blijven staan.

Lexwonen helpt jou met linkbuilding, dus relevante links leggen naar jouw belangrijke pagina’s. Dus geen linkjes over alcohol naar de  AA ( Anonieme Alcohollisten Nederland). Voor de website van de AA zou ik wel een backlink kunnen leggen over gezond eten of sporten. Lexwonen helpt jou offline zonder dure investeringen. Het bewijs is onze website en de dieper gelegen pagina’s. Lexwonen helpt jou landelijk en ondersteunt jou bij alle vragen en zorgt dat jouw website hoger in Google komt te staan.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Laagste hypotheeklasten

Lees meer
Call Now Button