Menu

Bijzondere hypotheek

Specifieke hypotheek

Specifieke hypotheek

Zitten jullie in een aparte situatie? Het is soms mogelijk om via Lexwonen een bijzondere hypotheek af te sluiten. Significant is dat alles volgens onze volgorde van werken gebeurd zodat het goed loopt. Wellicht heben jullie veel inkomen maar lukt het bieden niet. Bijzonder is dat Lexwonen vaak oplossingen heeft.

Bijzondere hypotheek is anders dan anders

Praat je over een bijzondere hypotheek dan is één onderdeel hetzelfde als de standaard financiering.  Het onderdeel inkomen moet voldoende zijn. Andere hypotheek afsluiten omdat de omstandigheden bijzonder kan zijn⭐. Waar moet je aan denken als je het hebt over een specifieke lening?

Bijzondere hypotheek met 4 anderen

Bijzondere hypotheek

Bijzondere hypotheek

Je kan zelf geen hypotheek afsluiten omdat het inkomen en of het eigen geld niet voldoende is. Hoe kan je dit nu anders regelen? Koop een huis met 4 andere mensen. Denk eens aan een bijzondere hypotheek met vader, moeder, broer of zus of een combinatie van deze familieleden of vrienden omdat je dan meer kan lenen.

Hoe bijzonder is dat?

Hypotheken die specifiek zijn hebben geen hogere hypotheekrente. Lexwonen is de enige die hypotheken regelt met anderen. Bijzondere aan specifieke hypotheken is eigenlijk de eenvoud zodat alles duidelijk is.

Een hypotheek die anders is dan anders wijkt niet af als een hypotheek met een getrouwd stel. Het verschil kan hem wel liggen in het erfrecht. Ga altijd vooraf naar de notaris zodat alles duidelijk is en om het een en ander te regelen.

Lexwonen begeleid het gehele traject van taxateur, koopakte, notaris en de specifieke hypotheekaanvraag zodat je nergens geen omkijken naar hebt.

Zijn er bijzondere voorwaarden aan de hypotheek

Koop je met 4 anderen dan zal iedereen op dat adres ingeschreven moeten staan. Net zoals een getrouwd stel kan je de woning niet zo maar verlaten. Gebeurd dat toch dan houd de hypotheek op te bestaan omdat je de woning moet verkopen. Net zoals in een huwelijk als kopers gaan scheiden, niet meer en niet minder. De woning zal je moeten verkopen en de overwaarde dus verdelen.

Ouders verkopen woning aan eigen kind

Waar moet je aan denken als ouders aan eigen kind de woning verkopen. De woning mag goedkoop verkocht worden. Al dit soort bijzondere hypotheken vindt jij op de homepage lexwonen. Je kan vervolgens doorklikken als je meer informatie wenst.

Andere lening in specifieke situaties

Bereken eens hoeveel jullie kunnen lenen zodat je weet of kopen lukt.

Bereken hypotheek met maximaal 4 personen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Heeft 1 van de aanvragers na 2001 een eigen woning gehad? Ja/Nee*
Ik wil GRATIS het Whitepaper “Huis kopen samen met familie of vrienden tot 4 personen“ ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Afwijkende hypotheek

Afwijkende hypotheek

Ouderenhypotheek in bijzondere uitvoering

De ouderenhypotheek of seniorenhypotheek Lexwonen heeft een bijzondere uitvoering. Normaal is een ouderenhypotheek gebaseerd op overwaarde opnemen. Lexwonen kan met maximaal 4 ouderen een seniorenhypotheekafsluiten zodat de ouderen samen kunnen wonen en ieder zijn overwaarde casht. Kort door de bocht, op 4 inkomens kopen en de overwaarde niet terug stoppen. Hypotheek in box 1 maar geen hypotheekrente aftrek. Door de lage hypotheekrente is dat makkelijk op te hoesten.

Uiteraard kan dit ook met mindere oude mensen alleen dan is er minder overwaarde. Verkoop je de woning dan heb je ook geen boete. Bijzondere hypotheken via lexwonen.nl.

Wat wordt er onder een bijzondere hypotheek verstaan en zijn deze financieringen duurder?

Bijzondere hypotheken zijn hypotheken tot 4 personen omdat je dan veel meer kan lenen. Denk aan financieringen met ouders of andere familieleden of kennissen. Ook een huis kopen van je ouders valt onder bijzondere hypotheken. Je kan dan namelijk goedkoper kopen zonder dat de fiscus in je nek zit te hijgen.

Wij hebben een woning gezien en wij willen weten of wij het huis kunnen kopen. Hoe nu verder?

Lees deze blog en vul de lijst in. Je hoort van ons wat je zou moeten bieden om het huis te kopen. Verder ontvang je alle informatie en wordt je begeleid zodat deze bijzondere hypotheek slaagt. Suggestie: Lees deze blog in 3 minuten.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Huis bouwen en aannemer niet betalen

Lees meer
Call Now Button