Menu

BKR verwijderen

BKR verwijderen

BKR verwijderen

Uw Bkr registratie verwijderen omdat u een huis wil kopen‚≠ź? Elke BKR registratie in CKI mag niet onevenredig uitvallen en moet in verhouding staan tot het doel. In zeer veel gevallen is een hypotheek aanvragen voor een huis een belangrijke beslissing (doel) voor de koper en is de straf buiten alle proporties. Uw persoonlijke situatie is gewijzigd waardoor de straf van toen nu niet meer passend is.¬† De overtreding moet in balans staan met de straf en dat is vaak niet het geval. BKR verwijderen via Lexwonen of de betaalbare advocaat. Laat ons berekenen en adviseren voor de oplossing van uw bkr probleem. Lees ook de casussen. Komt u ook in aanmerking voor verzachte omstandigheden?

BKR registratie verwijderen via Lexwonen

 • Hidden
 • Check uw mogelijkheid op verwijderen van BKR


  Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BKR registratie verwijderen na inventarisatie‚≠ź

Gaat u zelf eerst inventariseren hoe het een en ander tot stand is gekomen.

 1. Wanneer is de achterstand opgetreden(zie BKR)
 2. Hoe hoog was de achterstand
 3. Oorzaak van de achterstand
 4. Bent u actief bezig geweest om dit op te lossen
 5. Hoelang heeft het geduurd dat u heeft afgelost
 6. Zijn er meerdere achterstanden elders
 7. Hoe groot was het bedrag
 8. Is uw huidige financi√ęle situatie stabiel (betaal moraal)

Heeft u een BKR met een A (h) of A1 (h)? Een hypotheek met BKR is dan mogelijk via lexwonen. Voor alle andere coderingen is er een spoedherstel nodig bij de kredietverstrekker, doe dit niet zelf. Gaat de kredietverstrekker niet akkoord met verwijderen van de bkr dan maken wij een procedure bij de Kifid of de rechtbank. Lexwonen voor  BKR verwijderen en financiering van woningen.

Verhouding straf tot hypotheekaanvraag disproportioneel?

BKR registratie verwijderen

BKR registratie verwijderen

Bkr verwijderen is mogelijk als de straf van de negatieve bkr niet opweegt tegen uw belangen (disproportioneel). Nu even anders gezegd. U heeft een achterstand gehad van ‚ā¨ 2.000,- i.v.m. een krediet en u heeft een A2 codering opgelopen. Binnen 1 jaar heeft u alles keurig afbetaald omdat u een regeling heeft getroffen en verder heeft u nergens narigheid. U wilt een huis kopen van ‚ā¨ 450.000,- en daarvoor wilt u een hypotheek afsluiten via Lexwonen. Uw huidige financi√ęle situatie is stabiel.

Belangen huizenkoper onevenredig t.o.v. BKR registratie

De ‚ā¨ 2.000,-¬† (korte periode) achterstand staat niet in verhouding met misschien wel een van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Al helemaal niet gezien de huidige woningmarkt. Bkr verwijdering in deze situatie zou een oplossing moeten zijn. U heeft goede kans van slagen. Laat dit de advocaat doen die dit regelmatig uitvoert met succes. Uiteraard kan niemand u vooraf garanties geven. Het hele leven is balanceren en evenwicht zoeken. Wilt u een bkr verwijderen dan zal deze meestal wel terecht zijn maar zal er een belangenafweging moeten plaatsvinden. Wat telt zwaarder, de negatieve BKR registratie of het belang van het kopen van een woning in uw specifieke situatie? Starters op de woningmarkt zijn gevoelig voor bkr coderingen.

Voorbeeld van weinig kans op bkr verwijderen

BKR verwijderen terwijl de lening met de A2 of A3 codering nog loopt is minder hoopvol. Heeft u niet meegewerkt aan een oplossing of bent u onbereikbaar geweest. Dit zijn zaken die het verwijderen van een bkr registratie niet bevorderen.  Na een gesprek met de advocaat verteld hij dat elke zaak uniek is ondanks dezelfde problematiek. Je kan niet vooraf zeggen dat deze case standaard is en de bkr verwijderd kan worden.

Hoe lang kan bkr verwijderen duren?

Huis kopen met BKR

Huis kopen met BKR

Op het moment dat u een huis wil kopen en u komt er achter dat u een bkr heeft gaat u dit aan ons melden. Wellicht heeft u al een koopakte dan willen wij deze ook hebben. U hoort van de advocaat wat u verder moet aanleveren. Op het moment dat alles compleet is gaat het verzoek tot verwijdering van de BKR naar de kredietverstrekker waar de achterstand loopt. Normaal gesproken heeft de kredietverstrekker binnen een week het verzoek tot verwijdering van de BKR registratie binnen.

De bank of kredietverstrekker zal meestal binnen 4 weken reageren op het verzoek tot verwijdering van de BKR codering. Succesvol een BKR verwijderen dan heb je iemand nodig die dit vak verstaat. Stel nu dat de BKR codering niet verwijderd wordt. Het oordeel van de kredietverstrekker wordt beoordeeld door de advocaat samen met u. N.a.v. de antwoorden en uw wensen kan vervolgens een procedure opgestart worden.

Wat zijn de kosten van een verzoek tot verwijdering van BKR codering?

U betaald een voorschot van ongeveer ‚ā¨ 700,- voor inventarisatie en het verzoek tot verwijdering BKR. Zijn de kosten lager dan word dit verrekend. Wordt de bkr verwijderd dan kan lexwonen de hypotheek voor u regelen. Lexwonen werkt veel samen met advocaten, notarissen en taxateurs die goed zijn in hun vak. BKR verwijderen kan alleen als een advocaat met specialisme voor u werkt.

Ik heb 4 weken ontbindende voorwaarden gaat dat lukken?

Hypotheek en bkr

Hypotheek en bkr

Het belangrijkste is dat de BKR verwijderd wordt. Wellicht net op tijd voor de gekochte woning. Let op de ontbindende voorwaarden, laat het termijn niet verstrijken.

Korte samenvatting over bkr verwijderen en de uitspraak

Stel uit regio Gelderland is verhuisd en heeft schriftelijke zaken gemist. Verzuimd dus om adreswijziging door te geven. Betrokkene geeft toe verwijtbaar te hebben gehandeld en dat de bkr terecht is maar wel disproportioneel is. BKR verwijderen was het doel omdat de inbreuk op de belangen van de betrokkene onevenredig zijn in verhouding tot het doel van de gegevensverwerking. Huidige situatie is:

 • ¬†beiden een goed inkomen
 • Verder geen schulden¬†
 • Het kopen van een woning is belangrijk

Alles overziende is de commissie van oordeel dat de belangenafweging in het voordeel van de betrokkene uitvalt. Binnen 7 dagen moet de negatieve BKR verwijderd zijn.

Opvallend in vele uitspraken over verwijderen BKR registratie

Handhaving bkr niet dwingend rechtvaardig belang om te handhaven

Handhaving bkr niet dwingend rechtvaardig belang om te handhaven

Wat ons al jaren opvalt is dat een bkr verwijderen valt of staat met:

 1. Huidige financi√ęle stabiele situatie vergeleken met verleden
 2. Actief meegeholpen aan aflossing schuld
 3. De reden van de schuld (verlies van baan bijvoorbeeld)
 4. Dringende reden aankoop woning (eerste woning wellicht)
 5. Betalingsmoraal

Als een klacht van een betrokkene gegrond is dan lezen wij telkens dat de negatieve bkr disproportioneel werkt. Dit betekent dus niet dat de BKR codering niet correct is aangemeld maar hij valt voor uw persoonlijke situatie zwaarder uit dan dat de wetgever oorspronkelijk bedoeld heeft. Hier liggen uw kansen als als dit voor u herkenbaar is. BKR verwijderen en hypotheken regelen is waar lexwonen goed in is. Heeft u tijd lees dan hier meer over een uitspraak over negatieve bkr. Voldoe je aan inspanningsverplichtingen en is er financi√ęle stabiliteit dan heeft lexwonen in de gaten dat de meeste bkr coderingen verwijderd worden. Nogmaals, een advocaat zal u dit vooraf nooit vertellen, lexwonen baseert alles op ervaringen van klanten. Vraag lexwonen om een advocaat voor verwijdering van bkr te realiseren.

Doel bkr en de rechtvaardigheid in de uitwerking

Het doel van de bkr is om kredieten te vermelden in het CKI. Ook achterstanden worden vermeld. Is dit terecht? Meestal is dit terecht maar soms is het gevolg daarvan niet in verhouding. Heeft u een krediet nodig voor een auto of inrichting van een huis. Wij bespeuren dan meestal toch wel dat de belangenafweging negatief uitvalt voor de betrokkene. Gaat hij een huis kopen dan zijn er vaak zwaarwegende belangen voor de betrokkene waardoor bkr registratie verwijderd wordt. Wij schrijven dit als ervaringsdeskundigen gezien ons vak. Lexwonen legt de lat hoog om u te laten helpen met bkr registratie verwijderen.

Oplossing bkr als betaalmoraal nu beter is als voorheen

Is uw betaalmoraal nu goed? Heeft u een beter inkomen dan toen u de achterstand op liep in de bkr? Weet u de reden waarom u een A1 of A2 codering heeft opgelopen? BKR verwijderen via lexwonen is de oplossing.

Hoe bkr verwijderen

Download  UWV verzekeringsbericht, banksaldo nu en vorig jaar aantonen pdf, spaargeld aantonen, BKR overzicht aanleveren. Heeft u dit eventueel met de afwijzing van de bank dan bent u goed op weg om de bkr te laten verwijderen. De omstandigheden hoe en waarom gaan wij later samen met u bespreken.

 

Is het mogelijk om mijn negatieve BKR codering te laten verwijderen zodat ik een huis kan kopen en wat zijn de kosten?

Wij maken een screening en geven u onze bevindingen. Dit zegt niets over de uiteindelijke uitslag maar wel over onze ervaringen met dit soort gevallen als hypotheekadviseur zijnde. Zien wij eventueel kansen dan verwijzen wij u door naar een landelijke werkende betaalbare advocaat. Om de bkr te verwijderen zal u gegevens aan moeten leveren. Laat de advocaat het verzoek tot bkr verwijdering uitvoeren. Doe dit dus niet zelf. Alles op basis van no cure on pay. Inschrijving ‚ā¨ 295.-. Het inventariseren en het verzoek tot verwijdering bkr is inclusief. Indien uitslag negatief mocht zijn dan bent u niet meer geld kwijt dan die ‚ā¨ 295,-. Lees hier alles over bkr registratie verwijderen. Als de bkr verwijderd wordt betaald u ons ‚ā¨ 995,-. Wij zijn zeker van onze zaak. Mocht u besluiten om door te procederen? Kosten in overleg en uw kansen bespreken.

Ik heb een woning gekocht en heb een negatieve bkr, zijn er nog mogelijkheden dat ik toch kan kopen?

U moet snel de opgevraagde documenten aanleveren aan ons of de advocaat. Meestal ontvangt u binnen 4 weken antwoord van de geldverstrekker. Wij hebben jarenlang ervaring met hypotheken en kredieten i.c.m. de bkr. Tevens ervaringen in BKR verwijdering aanvragen. Lees alles over bkr verwijderen en vul de lijst in voor de berekening en mogelijkheden.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Startershypotheek Groningen

Lees meer
Call Now Button