Menu

Droomwoning gevonden?

Heeft u uw droomhuis gevonden? Bereken eerst snel hoeveel u kan lenen.

  • Hidden
  • Velden met een * verplicht in te vullen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Droomhuis gevonden?

Droomhuis gevonden?

Uw droomwoning gevonden, een leuke woning gezien , wat nu? App ons de adresgegevens van al uw keuze woningen. U ontvangt van ons alle transactiegegevens van die woningen zodat wij allemaal weten wat ongeveer de marktwaarde van die woning is.

Door onze financiële- en aankoop deskundigheid kunnen wij direct inschatten hoeveel eigen geld u moet inbrengen om een bepaalde woning te kopen.

Goed onthouden : Marktwaarde minus aankoopsom is minder eigen geld in hypotheek. Zonder spaargeld een huis kopen lukt niet meer in 2021 maar wij kunnen het wel beperken. Lees alles over eigen woning en je maximale hypotheek.

Onderhandelingen

Klopt de vraagprijs in verhouding tot de marktwaarde, welk taxatierapport zal er vermoedelijk komen? U kan ons tevens uw inkomensgegevens appen zodat alles helder en op de juiste wijze berekend kan worden. Vraag ons ook om woningen te zoeken die passen binnen uw persoonlijke situatie.

U mag alleen nog maar de waarde van de woning financieren. Door onze onderhandelingen proberen wij zoveel mogelijk onder de taxatiewaarde te kopen voor u, eigen geld wordt dan steeds minder noodzakelijk voor de hypotheek van uw droomwoning.

Onze werkzaamheden

Wij doe met u de volgende werkzaamheden: Bezichtiging woning, kadastraal onderzoek, onderhandelingen, bouwkundige keuring regelen, taxatie regelen, koopakte samenstellen, ontbindende voorwaarden bepalen, hypotheek, regelen notaris, inspectie bij oplevering woning, lijst van zaken inspecteren.

Uw droomwoning gevonden, bel ons voor info. Heeft u nog niets kunnen vinden, kijk een even naar de startersregeling in de Gemeente Ede of naar de startersregeling in de Gemeente Veenendaal. Bent u met pensioen en wilt u met gelijkgestemden een huis kopen? Lees hier meer over seniorenhypotheek tot 4 ouderen.

Laagste hypotheekrentes

Het is vanzelfsprekend dat wij de laagste rentes voor u uitzoeken en de voorwaarden van uw hypotheek. Wij laten u altijd minimaal drie hypotheekverstrekkers zien en lichten deze toe. LexWonen 7 dagen per week bereikbaar.

Call Now Button