Menu

Hypotheek 7 dagen per week

Hypotheek 7 dagen per week bereikbaar

Hypotheek 7 dagen per week bereikbaar

Dagelijks hypotheekadvies, 7 dagen per week dus ook in het weekend op zaterdag en zondag hypotheekadvies en woningwaarde advies. Bent u starter of doorstromer en wilt u dagelijks belangrijke informatie over:

  • Waarde van een huis
  • Hoeveel u moet bieden of overbieden op een huis
  • Hoeveel u maximaal kan lenen
  • Huis kopen met broer, zus of familie
  • Hoeveel eigen geld er nodig is om te kopen

Dagelijks hypotheekadvies, inderdaad 7 dagen per week hypotheek en aankoopadvies inclusief informatie over bieden op een huis. Hypotheekadvies op zaterdag of zondag geen punt.

Graag meer informatie over een huis kopen, de maximale hypotheek en eventueel de waarde van de woning die wij op het oog hebben.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hypotheekadvies 7 dagen per week

Zeven dagen per week zijn wij persoonlijk bereikbaar voor persoonlijk advies en per mail. Dagelijks vanaf 04.30 uur tot 21.15 uur bereikbaar. Wenst u koopsominformatie i.v.m. hypotheekaanvraag? Ook hiervoor 7 dagen per week te bereiken.

Waarom 7 dagen per week bereikbaar?

Binnen 1 dag alles weten

Binnen 1 dag alles weten

Het is door de grote vraag naar koopwoningen niet meer mogelijk om eens rustig een afspraak in te plannen via een bank of een adviseur. Stel u ziet vandaag een huis en u wilt daar informatie over? Stel dat u dan vandaag nog een afspraak maakt met een bank of adviseur en u kan reeds morgen terecht. Stel u heeft een makelaar gevonden om de waarde van de woning deze week te bepalen? Dacht u werkelijk dat het huis nog te koop was? Elke dag bereikbaar is het juiste medicijn.

LexWonen 7 dagen per week open

Uw hypotheeksucces en aankoopsucces heeft 100% te maken met onze bereikbaarheid. U moet direct weten wat u kan lenen en een indicatie van de woningwaarde weten, alleen dan heeft u de kans om een huis te kopen.

LexWonen 7 dagen bereikbaar voor een bod

Tegenwoordig zal u van hoge huizen moeten komen met een hoog bod. LexWonen helpt u met overbieden op een huis terwijl u niet méér eigen geld nodig heeft. Ziet u een huis te koop staan? Ook op zaterdag en zondag hypotheekadvies, 7 dagen per week dus. Als u denkt dat u de tijd heeft om alles uit te zoeken? Helaas, huizen zijn binnen 24 uur verkocht of u moet schriftelijk een bod uitbrengen. Kijk hier snel hoeveel hypotheek is er mogelijk.

Hypotheek 7 dagen per week opvragen

LexWonen behandeld een  hypotheek 7 dagen per week vandaar dat wij succesvol veel transacties uitvoeren.

Niet genoeg inkomen? Huis kopen met familie?

Huis kopen met familie oplossing als u niet alleen kan kopen.

Huis kopen met familie oplossing als u niet alleen kan kopen.

U kan niet alleen kopen omdat de huizen te duur zijn? Een huis kopen met uw broer of zus kan. Nergens kan u terecht voor een hypotheek met familie of met 4 personen, LexWonen regelt dagelijks specifieke hypotheken.

Waarom zijn wij 7 dagen per week bereikbaar voor hypotheekadvies?

Omdat woningen snel verkocht zijn heeft u binnen 1 dag antwoord nodig over woningwaarde, hypotheekzaken en het bod. Hypotheekadvies dus ook op zaterdag en zondag.

Krijg ik dan een antwoordapparaat of persoonlijk advies gedurende die 7 dagen per week?

U krijgt 7 dagen per week gedurende 16 uur per dag persoonlijk LexWonen aan de telefoon.

Waarom kan LexWonen zo snel werken en kan een bank of adviseur dat niet?

LexWonen is zowel erkend aankoopmakelaar als hypotheekadviseur, u heeft dus alles onder 1 dak. Verder heeft LexWonen een compleet netwerk van taxateurs en notarissen die ook dagelijks voor ons bereikbaar zijn. Omdat alles centraal binnenkomt en de kennis aanwezig is krijgt u direct antwoord op uw vraag. Dagelijks woningwaarde informatie.

Ik wil een huis kopen en heb een hypotheek nodig hoe nu verder?

Suggestie is om deze blog snel te lezen. Zorg er voor dat wij weten welk huis u wilt kopen.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button