Menu

Een koopwoning voor alleenstaande niet onmogelijk

Een koopwoning voor alleenstaande is niet altijd onmogelijk.

Uiteraard zijn in heel Nederland de woningprijzen gestegen maar de hypotheekrente is laag waardoor u méér kan lenen. Lees even hieronder wat veel van mijn klanten hebben gedaan omdat ze alleenstaand zijn.

Starterslening

In veel gemeentes heb je recht op een starterslening waardoor je van de overheid een aanvullende hypotheek krijgt. Tussen de € 25.000 en de € 35.000 kan u aanvullend krijgen. Dit is per gemeente afhankelijk.

Kopen met vriend/vriendin/kennissen of ouders

Veel klanten hebben er nog niet over nagedacht dat een huis kopen samen met ouders, familieleden en kennissen mogelijk was. Veel banken doen dit niet maar Lex Wonen kan u geheel begeleiden vanaf de aankoop tot en met de notaris.

Hypotheek voor flexwerker. Geen vaste baan

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Bereken online uw maximale hypotheek . Geen vaste baan of intentieverklaring dan de jaaropgaven invullen.


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Alleenstaand en toch een koophuis met hypotheek

Misschien heb ik u op andere gedachten gebracht en andere inzichten gegeven door deze blog. Het is niet de bedoeling om klanten om te turnen maar wel om inzicht te geven wat er allemaal mogelijk is. U kan ons ook bellen en met ons sparren.

Ervaringen van klanten

Lees hier verder over de ervaringen van klanten met Lex Wonen. Ongeveer 75% van onze klanten zijn referenties en de rest komt van Google. Met name in de startersmarkt staan wij hoog aangeschreven omdat wij 24 uur per dag bereikbaar zijn. Elke slag met de bank of makelaar wordt met u besproken. Wij willen bewijzen dat een koopwoning voor alleenstaanden kan.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Huis bouwen en aannemer niet betalen

Lees meer
Call Now Button