Menu

Geen hypotheek krijgen

Geen hypotheek krijgen

Geen hypotheek krijgen

Kan u geen hypotheek krijgen op uw droomhuis? Huis gevonden maar u kan deze woning niet kopen? Wij kunnen u helpen als de oorzaak één van onderstaande reden is? Bereken eerst hoeveel hypotheek u zou krijgen met huidige inkomens en vul tevens uw probleem in. ( of de te verwachten problemen)

Vul uw (mogelijke) problemen in waar u tegenaan loopt. Lex Wonen helpt u kopen, zaken doen met de juiste bank en met het juiste acceptatieproces.

  • Hidden

  • Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geen hypotheek krijgen door de situatie

  • Ik heb een A codering in de bkr. ( geen A2 of A3)
  • Ik heb net een nieuwe baan ( werk daar net)
  • Heb geen vast contract
  • Kan geen intentieverklaring krijgen
  • Ik heb te weinig inkomen om te kopen
  • Er is te weinig eigen geld voor de kosten koper
  • Werk nog geen jaar via uitzendbureau

Te weinig inkomen waardoor geen hypotheek mogelijk is

Als u alleen een huis moet kopen dan is dat bijna onmogelijk. Een hypotheek krijgen met twee personen is vaak al een probleem. Lex Wonen heeft enkele oplossingen. U kan met uw broer of zus een woning kopen. Wellicht heeft u hier nooit aan gedacht maar wij regelen dagelijks hypotheken tussen broer en zus.

Een andere en ook veel voorkomende variant is een woning kopen samen met ouders. U kan kopen met maximaal 4 aanvragers.

Weinig eigen middelen of net nieuwe baan?

Geen hypotheek kunnen krijgen omdat u geen eigen geld heeft is niet altijd een probleem. Een woning kopen zonder eigen geld regelen wij regelmatig door juiste aankoop bij de juiste bank onderbrengen. Je gaat bij de bakker ook geen vlees halen…toch?

Ook een nieuw baan hoeft geen probleem te zijn via de juiste bank. Kijk eens op onze thuispagina welke hypotheek problemen wij onder andere oplossen.

Kan u geen huis kopen door de hypotheek?

Lex Wonen is gespecialiseerd in het oplossen van hypotheek problemen. Wij kunnen niet het onmogelijke. Een A1, A2 of A3 codering in BKR kunnen wij niets mee. Door een combinatie van bovenstaande ideeën toe te passen is hypotheek toch mogelijk. Denkt u dat u geen hypotheekmogelijkheden heeft en derhalve geen huis kan kopen? Lees dan eens meer over ons zodat u weet wie wij zijn.

Maximale hypotheek krijgen door hogere taxatie

Hogere hypotheek krijgen kan als u een hogere taxatie krijgt. Maximale hypotheek berekenen kan pas als u de woningwaarde weet. Maximale hypotheek is nooit hoger dan de marktwaarde.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Wat gebeurd er met mijn oude hypotheek als ik een ander huis koop?

Lees meer
Call Now Button