Menu

Gegarandeerd een huis kopen

U kan gegarandeerd een huis kopen als u garanties geeft aan de verkoper zonder dat u financieel risico loopt. Garantiecertificaat van Lexwonen garandeert dat de hypotheek rond komt aan de verkopende partij. Verzekering van Lexwonen staat garant dat de aankoop en financiering lukt.

Gegarandeerd een woning kopen dankzij garantiecertificaat

Lexwonen gaat inventariseren en overlegt met zijn verzekeraar. Indien verzekeraar en Lexwonen akkoord geven dan krijgt u via Lexwonen het garantiecertificaat die de verkoper garanties geeft. U koopt dan zonder ontbindende voorwaarden.

Garanties op de woning heeft u door een combinatie van overbieden te gebruiken met ons garantiecertificaat. Gaat de koop niet door dan heeft u aan ons geen kosten. Meer kunnen wij u niet garanderen. Bereken eens of u uw droomhuis gegarandeerd kan kopen en met garantiecertificaat.

Hoeveel kan ik op die woning bieden ZONDER VOORBEHOUD VAN FINANCIERING & ZONDER RISICO en past de hypotheek op het inkomen?

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Ik wil GRATIS het ā€˜Overbieden huisā€™ whitepaper ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Gegarandeerd een huis kopen

Gegarandeerd een huis kopen

Te weinig inkomen?

Is er te weinig inkomen? U kan samen met uw broer een woning kopen. Samen kan je veel meer kopen. Het is zelfs mogelijk om een huis te kopen met ouders.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Hoe werkt het aanvragen van een hypotheek precies?

Lees meer
Call Now Button