Menu

Groene hypotheek

Groene hypotheek is een duurzame  klimaathypotheek welke niet alleen goed voor het milieu is maar ook goed voor uw portemonnee. U helpt niet alleen het milieu, klimaat en uw eigen knip maar ook vliegt uw maximale hypotheek omhoog. Wilt u weten hoeveel uw duurzame maximale Groene hypotheek is? Schrik niet.

Groene hypotheek

Groene hypotheek

Starters met groene hypotheek eindelijk huis kopen mogelijk

Misschien is het lastig te begrijpen maar een ding moet u goed onthouden. Uw maximale hypotheek is gebaseerd op uw inkomen en veronderstelde lasten. Door een duurzame klimaat vriendelijke hypotheek heeft u minder lasten. U treft namelijk energiezuinige maatregelen en houdt daarom meer geld over. Ook de marktwaarde van de woning is bepalend voor de maximale hypotheek.  Door al deze zaken kan u meer hypotheek krijgen.

Groene hypotheek en aankoopbemiddeling met startersregeling

De combinatie van Groene hypotheek met onze aankoopbemiddeling en startersregelingen kan u wel € 50.000 schelen aan hypotheek. Ziet u een leuke woning mail ons dan de adresgegevens van die woning. Doe het niet alleen voor het milieu maar ook voor uw besparingen en om uw maximale hypotheek te verhogen.

Relatief minder eigen geld nodig met groene hypotheek

Door allerlei mogelijke subsidies en een uitgekiende klimaathypotheek met groene gedachte alsmede door onze aankoopbemiddeling kan u vaak ook nog eens een huis kopen zonder eigen geld of met minder spaargeld. Uiteraard dit alles afgestemd op uw specifieke situatie. Zie ook onze clip: “geen eigen geld voor hypotheek nodig“. Uw inkomen moet namelijk wel minimaal € 33.000 zijn. Verder zou het best kunnen zijn dat veel zaken al energiezuinig zijn aangepakt. Wat goed is hoeft u niet te veranderen. Wij gaan met u mee om te bezichtigen.

Kenmerk van een groene hypotheek

Een duurzame hypotheek op zich kan natuurlijk niet groen zijn. Gaat u er allerlei groene werkzaamheden mee uitvoeren dan gaat de bank daar dan ook in mee. Sommige banken zijn daar heel gevoelig voor. U kan meer financieren met een groene hypotheek omdat uw maandlasten omlaag vliegen. Het kenmerk van een groen hypotheek is wat ons betreft:

Maatregelen nemen om uw huis duurzaam en energiezuinig te maken past in bijna iedere hypotheek. Dat verstaan wij onder een groene hypotheek. Vraag Lexwonen.nl gerust hoe het werkt. Door al onze werkzaamheden en de groene duurzame hypotheek heeft u waarschijnlijk geen eigen geld nodig.

Meer weten over klimaatvriendelijke groene hypotheek

Wilt u meer weten over een milieuvriendelijke hypotheek en een hogere hypotheek? Wilt u ook weten hoe het dan mogelijk is om zonder eigen vermogen een huis te kopen? Mail ons gerust of bel met de hypotheekadviseur. Hij regelt een Groene Hypotheek.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Huis bouwen en aannemer niet betalen

Lees meer
Call Now Button